22

Анонимен

преди 8 години

БХК бълхо хлебарския комитет.

21

Д. Димитров

преди 8 години

КОГА СЕ СЪБИРАМЕ ПРЕД БХК ??? ЧАКАМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

20

Кумчо Вълчо

преди 8 години

Проф. Михаил Константинов: "След месецдва на границата ни ще се стоварят 50 хил. абсолютни главорези от ИДТе ни нападат, а ние им даваме меченца! По българските закони има 5 години затвор за нелегалното преминаване на границата."===========================================================Спокойно Динко, терористите, пардон мишките от БХК ще си направят сами фел.ацио!

19

Един Българин

преди 8 години

Кой въобще обръща внимание на ПРЕДАТЕЛИТЕ от БХК? Как може изобщо да си помислиш да работиш против БЪЛГАРИЯ? По-добре се самоубий - нямаш място в цивилизования свят!

18

Анонимен

преди 8 години

Няма по безмислена и продажна организация.Тяхната философия е пълното прилагане на двоен стандарт и от където може да се изцоцат средства! Всеки нормален бежанец който търси убежиште ще влезе официално през пунктовете и ще се регистрира и така нататък както си трябва. В момента в който решава да пресича нелегално границата вече е престъпник и трябва да се третира като такъв!! Това е няма друг прочит на нещата!

17

ами

преди 8 години

БХК не са мишки,те са гнусни,антибългарски плъхове!

16

DD

преди 8 години

БХК да го духат

15

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя е просто един нереализирал се каналджия, сигурно тия бежанци не са имали пари да му платят и затова се е направил на мъж, иначе как си представяте 20 човека да го нападнат и той е така да ги натръшка на земята) смешна е цялата му история, ама то мутрите не се отличават с много акъл

14

Д. Димитров

преди 8 години

Господа "държавници".... или закрийте всички анти-български организации или ние, хората на който вече ни писна от предатели, ние който обичаме РОДИНАТА си... ще закрием ДЪРЖАВАТА! И хубаво е да се замислите, защото народното недоволство ще ви помете и ще стане страшно за вас, мръсни предатели. ДА СЕ ЗАКРИЕ БХК И ВСИЧКИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗАЩОТО СА ВРЕДНИ ЗА ДЪРЖАВАТА И ОБСЛУЖВАТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!!! Динко, ние сме с теб! Кога ще се съберем пред БХК за да и строшим прозорците? ДО КОГА???

13

БХК

преди 8 години

веднага тоя ловец на глави да се арестува за погазване правата на имигрантите.

12

Вън

преди 8 години

БХК като ВНОСНА мишка ЗАЩИТАВАЩА АНТИБЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ - В КАПАНА и НАВЪН ПРИ ГОСПОДАРИТЕ СИ. ТАЗИ МИШКА е ТОЛКОВА БЕЗВКУСНА, ОТВРАТИТЕЛНА, че не ЗАСЛУЖАВА И КОТКА ДА Я ЯДЕ.СТАВА САМО ЗА ***.

11

Анонимен

преди 8 години

Togava da uvolnqt 50 hilqdi policai i takiva kato toya DINKO da si razvqvat bayraka i nakraya da se izbiyat horata pomejdu si,direktno v zatvora

10

Кирил Софийски

преди 8 години

ДИНКО ТИ СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН !ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ! БХК СА ПРЕДАТЕЛИ ЗА ПАРИ И МАЙКИТЕ СИ БИХА ПРЕДАЛИ ! ТАКА ,ЧЕ СЛОЖИ СИ ГИ НА ОНАЯ РАБОТА ! НИЩО НЕ МОГАТ ДА ТКИ НАПРАВЯТ , ВДЪПРЕКИ ,ЧЕ ДОСТА ПАРИ СКУБЯТ ЗА ДА ТИ НАВДРЕДЯТ !

9

VERSINGER TALIBANOV

преди 8 години

До Джедай МастърКво правиш в тази тема тогава ***...

8

з н а й к о

преди 8 години

Прав е човека,да е обиден. Такава голема чутора струва тройно.

7

Анонимен

преди 8 години

Циркаджия, така и не разбрах какво работи тоя бабаит освен че се прави на гоУема работа

6

Анонимен

преди 8 години

анти-български комитет секта вън от България.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Подкрепа за Динко !Вън продажните американски *** от България !

4

Софиянец

преди 8 години

Антибългарския хелзинстски комитет, най-гнусните родоостъпници и предатели, ако бяхме нормална държава да са ги запалили отдавна

3

Джедай Мастър

преди 8 години

Аре стига ни занимавахте с тоя бе. Прочел в някакъв арабски сайт, че давали награда за главата му - направо Николета номер 2.