26

Полека

преди 8 години

До 258 Това усещане за победно всемогъщество са имали турците и през 1876. Така че по-полека. Цял свят е настръхнал. Играете си със съдбата на няколкостотин хиляди български турци.

25

В

преди 8 години

под заглавието има парадокс,хем туркиня хем дама!

24

Анонимен

преди 8 години

До 258Пророка ви Мохамед -си е взел жена на 9г.и търпеливо е чакал да стане на 12г. та да задоволи плътските си страсти....та викаш нов справедлив свят ще настане а?Свят на педофили и деградирали типове...ще е чуден свят ,а принц Чарлс отдавна е станал за обществено посмешище и само факта че може да предпочете Камила пред Даяна когато последната бе още жива говори колко му е акъла на този.

23

Баба Меца

преди 8 години

До 258Да не би да искаш да кажеш, че Саудитска Арабия е образец на справедливост и хармонично общество? Или, че под диктата на исляма, саудитските жители живеят в рая? Силно се съмнявам дали изобщо имаш представа какво е ислямът и до какво води налагането му в живота на едно общество. Типичен пример за това са държавите около Персийския залив, Афганистан, Пакистан, а в близко време и Турция, където думата "демокрация" е забранена по дефиниция...

22

Watson

преди 8 години

До 258Отговорът ти на въпроса на Веско е толкова неконкретен, че чак аз мога да си го представя този свят. Дай пример за успешна бета версия някъде на тази планета?

21

Анонимен

преди 8 години

Грешка има госпожата. Сексуални робини в Турция? Не може да бъде! Това е било сексуално съжителство според антинародния БХК.

20

хох

преди 8 години

От опит ли говори?

19

Tina

преди 8 години

По очите й си личи, че си вярва...

18

Анонимен

преди 8 години

И тя, и мъжа й - на дръвника! Възраждат средните векове, а евролиберастите *** за права и свободи, и още по широко разтварят задни бузи пред изнудването на скъсения турски вуй! Нещастници!

17

weiss

преди 8 години

До 258И това не бях чувал, и това чух.....Sancta Simplicitas

16

Анонимен

преди 8 години

До 23Барак с евтини *** САМО Е ЕДИНСТВЕНО В БЪЛГАРИЯ.Срам ме е от 5 годишното си дете, когато минаваме околовръсните пътища и детето пита "Оле колоко е студено, тези какички какво търсят тук"????Отговора го знаем всички.

15

Анонимен

преди 8 години

Сексуални робини? Нали нямало роби при ***? Четящите тук жени как биха се почувствали ако някой *** анадолец ги вземе насила в харема си да ги *** в дупарата ? Дали биха се почувствали европейки или робини?

14

Непознат

преди 8 години

До Анонимен 7"що не кажете на кой фес я взел Ердоган"А ти защо не кажеш нещо за госпожа Плевнелиева АААААААА????Да, защото в България жените не е......т мъжете си и мъжете са тръгнали по стръмните пътища.Посочи ми един български политик с нормално семейство, НЕМА ТАКОВА НЕЩО.В никакъв случай не защитавам нито Ердоган, нито Турция.Но човек преди да коментира някого, първо трявба да погледне собствения си лик в огледалото.

13

Анонимен

преди 8 години

Няма ли по-важни новини, та ни занимавате с бълнуванията на този пингвин от снимката?

12

Анонимен

преди 8 години

религията им е болна, както и те самите

11

Баба Меца

преди 8 години

До 258Ми да! Скъса веригите и се хлъзна по стръмното надолу и то така, че спиране няма! А когато турците се събудят и се усетят на къде ги пързаля R-доган, Аллах едва ли ще си направи труда да го закриля. Въпрос на време това да се случи. А първите признаци са вече на лице...

10

Веско

преди 8 години

До 258Не знам дали нарочно пишеш така, ама изглеждаш грамотен човек, пък все ми е на устата един въпрос. Ясно е, че мюсулманите трябва да владеят целия свят. И хубу, завладяваме го. И после какво правим?

9

21 век е

преди 8 години

Тези не знаят ли че сме 21 век.Как може една жена да изрече такива думи.Жените в харема са предмети.Мажът има 10 жени и избира с коя да спи а те нямат глас.Тези май нямат шанс да се оправят някога.Този Ердоган ще върне Турция в каменната ера.

8

5kov

преди 8 години

Искам харем ...

7

:(

преди 8 години

Ето ги новите 'европейски ценности'! Да са ни честити! Еднополовите бракове в ЕС са вече факт. Сега остава да узаконим многоженството! Честито братя европейци!