13

Анонимен

преди 8 години

трябва да има ред и възпитание в държавата и повече жертвоготовност за страната какво са се отпуснали мъжете ългарски и който откъдето дойде ги мачка един мъж трябва да е способен да защити майка жена деца и родина всеки един момент

12

Бранник

преди 8 години

Радан и Паси да се стягат за сирийския фронт! Братски ИДИЛ има нужда от помощ против рашките комунисти.

11

Дедо Николая ви

преди 8 години

Благославям новия кръстоносен поход в името на Христа .

10

мачу пикчу

преди 8 години

Няма нова техника , няма и хора в БГ , няма да се яви никой и накрая арогантния министър ще предаде държавата.......да не разчитаме на НАТО, защото ако не си помогнем сами няма да ни помогне никой...! Как ще дойде някой ако предпочита да служи в армията на съседна държава? Спомнете си черното знаме от сериала за Капитан Петке Войвода и черното знаме което развяваше от покрива...на него пишеше...ТЕ ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ ...т.е. като сега....

9

Анонимен

преди 8 години

Казармата е глупава отживелица - една професионалан армия пази 1000 пъти по-добре от някаква пасмина наборници, които дори не знаят къде се намират.

8

2

преди 8 години

Ако се наложи ще се биеш. Няма къде да ходиш. На война е така - стадото тръгва, а селските "тарикати" ги търсят и като ги намерят ги убиват за назидание. За разлика от тях, истинските тарикати си стоят в луксозните къщи във Вашингтон, Лондон, Москва и броят печалбите.

7

Анонимен

преди 8 години

Резервистите чий интерес ще защитават? интересите на политици и олигархия смешници

6

Анонимен

преди 8 години

Чакай бе, някой питал ли ме е дали съм съгласен да съм резервист?Какво нахалство!

5

Анонимен

преди 8 години

Да, според Ненчев, Митов, Борисов и Плевнелиев нашият основен враг е Русия, а Турция са нашите приятели, на които сме поверили да пазят небето ни.Ако се наложи Ненчев, Митов, Борисов и Плевнелиев ще хвърлят нашите даца в битка срещу Русия за да защитим нашият нов приятел Турция и Еврогейовете наркомани и хомосексуалисти.

4

Смесени чувства

преди 8 години

Принципно решение е добро. Лошото е, че се "сетиха" точно ГЕРБ и точно сега, което води до съмнения, че някой иска да ни ползва за пушечно месо.

3

Радан Москов

преди 8 години

Да се въоръжи Волен Сидеров и заедно със Станилов и Ташева да бъдат пратени като десантни части в Турция за да защитят православна България.Отзад тила ще пази Шиваров заедно с резерва ,ако не са заети по къщата му .

2

Анонимен

преди 8 години

много му здраве на министъра ако си мисли че ще ида да се бия

1

Анонимен

преди 8 години

Защо махнахте задължителната казарма?Защото ви е толкова акъла.