67

Анонимен

преди 8 години

За чий .... да служат?! Да пазят милионите и дебелите зад.ници на шайка неграмотни дерибеи и чорбаджии ли? Те изгониха хората от страната, сега ще ги карат да им служат!?! Ай у лево, когато има държава - тогава!

66

Анонимен

преди 8 години

Днес мутрата Бойко Бехар с цялата си управляваща кохорта замина на инструктаж в ционистката *** Израел.Там ще получи указание как да изпрати срещу Русия пушечно месо от България на сигурна смърт във войната която подготвят противните ***,защото без голяма война тяхната циониостка клоака САЩ е практически фалирала .

65

дедовия

преди 8 години

До Анонимен 104---Момче, аз съм минал казармата много отдавна, но сега за нищо на света не бих отишъл да пазя тази Частна държава, която иска да и плащам за всичко, вкл. и за здраве! Замисли се - това е пълно безочие от държавата - да иска да си плащаш за всичко в мирно време и в същото време - да те задължава да я пазиш безплатно, че и задължително?! Този, който предлага това - счита хората за животни, за парче месо и нищо друго!НЯМА ИДЕАЛИ , ЗА КАКВА "АРМИЯ" ГОВОРИТЕ В ЧАСТНА ДЪРЖАВА ??

64

сс

преди 8 години

чудно ми е мъжете и жените в едно поделение ли ще служат??? еййй ще пада голям купон Militay sex... orgyy...

63

Предупреждение

преди 8 години

Очертава се Голям Военен Конфликт тази Година най вероятно краят на Пролета лятото на 2016Предупреждават се всички Православни Българи ,Роми да вземат мерки за своята безопасност

62

Анонимен

преди 8 години

тъй като военният министър Николай Ненчев обеща законите да бъдат приети до края на февруари=====На кого е обещал?

61

СС

преди 8 години

БОГО с кохортата днеска е в Израел явно сега от тях е видял как стоят нещата с армията там че и жените служат и ние да не останем назад хоп ново 20. Днес слушам по радиото наи бедната държава в европа сме само македония е след нас тоест пак сме ние последни минималната заплата 10 пъти под средната за европа. то тва държава ли е и ще искат да защитавам дълга и честа.... на кого честа бе мушмуроци и към кого имам дълг ? май само към банките имаме дългове.....

60

дедовия

преди 8 години

До Анонимен 102--да си плащат на наемници и да да им пазят милионите окрадени от хората! Хората обаче -НЕ СА ИМ ДЛЪЖНИ С НИЩО !!

59

Анонимен

преди 8 години

ЕФЕКТА ТУКИДИТ ТАКА Е ПОЗНАТО ЯВЛЕНИЕТО В ИСТОРИЯТА ,КОГАТО ЕДНА ЗАЛЯЗВАЩА ,АГОНИЗИРАЩА И УМИРАЩА ИМПЕРИЯ КАКВАТО Е САЩ ТРЪГВА НА ОБРЕЧЕНО ЗА НЕЯ ВОЕННО (РЕШЕНИЕ) СРЕЩУ НОВОВЪЗНИКВАЩА ПО МОГЪЩА ИМПЕРИЯ.ТОВА СТАВА СЕГА САЩ ТРЪГВАТ НА СВЕТОВНА ВОЙНА СРЕЩУ КИТАЙ И РУСИЯ,НО ТИПИЧНО ПО ЕВРЕЙКИ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ДРУГИ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО В СЛУЧАЯ НАС ,ЗАЩОТО ЕВРЮХИТЕ ДЕТО УПРАВЛЯВАТ ВЪВ ВАШИНГТОН КАТО ВСИЧКИ *** ОСВЕН ,ЧЕ СА АЛЧНИ,ПОДЛИ СА И ПОСЛОВИЧНО СТРАХЛИВЦИ

58

дедовия

преди 8 години

До КомандосКое е това "бойно поле" бе, момче ?! Твоето "бойно поле" не е моето! няма да ти защитавам Частната фирма, наречена Капиталистическа държава! Капитала да сни я пази - да плати на наемници и да си се пази. Ама не ще - безплатно иска някой да му пази милионите!Е нЕма да я бъде тая!

57

bzzzzz

преди 8 години

Наглите тюфлеци искат да бъдат защитавани.

56

Steve

преди 8 години

Най-после, ще ни допуснат до оръжието . Сега е време да им поставим СЕРИОЗНО нашите условия .Да им спретнем МИРЕН преход !

55

Анонимен

преди 8 години

Еврейска армия от мъже и жени?Аман от еманципация.

54

Анонимен

преди 8 години

Добре е това, щата много лиглювци се навъдиха.

53

Анонимен

преди 8 години

тия връстничета на деmокрацията ,за нищо не ги търси.

52

gost

преди 8 години

иха тъкмо си спомних имах един старшина в казанлък в 5 часа гони мишките тои отдавна е пенсия с пистолета и един де ги оставяше по дърветата честито малоумие няма да забпавя за едно гсп на минус 20 ни кара да му метем плаца еи простоттия отново е ход

51

иван

преди 8 години

На "военен отчет" следва да са българите между 18 и /поне/ 38 години. Това означава рекрутиране и задължителна военна подготовка. А това е свързано с наборна служба /дори и 3 или 6 месечна/. Толкова е елементарно. Но и този т.н. "министър на отбраната" не знае кого да обслужи - вероятно се оглежда за пхо-висока оферта - образно казано. Решението е - съобразете се с националния интерес /може би знаете, че имаме държава/.

50

дедовия

преди 8 години

Нещата вече са коренно различни, обърнати с "хастара навън" - "държавата" (частната фирма на управляващите) иска от хората да си плащат за всичко (в Япония даже си плащат за чист въздух) НЕ може да се говори за никакво "задължение" или "дълг" към тази частна корпорация, от която имаш безплатно само едно ЕГН!

49

до 66

преди 8 години

Първо никой няма да бъде третиран като Предател в България понеже светът не е разделен на Блокове и толкова силно Милитализиран Второ нормално е За Православните българи да защитават свойте събратя от РусияТрето докато ти смяташ Русия за ВрагСащ подписва договори с ТяхЧетвърто ПРЕДАТЕЛИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЕДИНСТВЕНО КЪДЕТО ИМА ДИКТАТУРИБЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА ДЪРЖАВА С 4 ГОДИШЕН МАНДАТИ ПЕТО НЯМА ДА ДОПУСНА НЯКОЙ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ДА СИ НАЛАГА МНЕНИЕТО ВЪРХУ МЕН ПЪК ДОРИ И С ВОЕННА СИЛАОТПОР!!

48

Анонимен

преди 8 години

Всяко хлапе трябва да служи в армията. Така е създадена армията на Съветския Съюз!!!Ние трябва да следваме този пример и да направим една велика и просперираща България !