229

НФБ

преди 8 години

До ФРЕНСКО-НЕМСКИ СПОМЕВ крайна сметка защо Русия има ядрено оръжие ако не го използва...трябва да се опита в реални условия. ...Няма да загине света .

228

чебурашка

преди 8 години

малкия мук ще ги научи да кльопат ориз и да носят *** с петолъчки

227

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА черната кутия на самолета какво показа?

226

Пешко

преди 8 години

Исках да кажа в мюсюлманския свят*

225

Анонимен

преди 8 години

До НФБПонеже явно си нямаш понятие от география, да те освежа- Турция ни е съседна държава. Та кво разправяше за ядрените удари по нея?

224

А?

преди 8 години

Гледам историческото развитие на Русия и Германия след Втората световна.Май наистина направихме голяма грешка избирайки да помагаме на "по-малкото зло"да победи,нали?

223

Анонимен

преди 8 години

Самолетът не беше в турското въздушно пространство. Всички сателити го показаха. Дори САЩ на техните сателитни снимки се видя. Ходи да си вземеш лирите , ***.

222

Анонимен

преди 8 години

Турция няма да навлиза никъде, просто ще се появят много вежливи зелени аскерчета без опознавателни знаци а сирийската опозиция внезапно ще започне да си купува купища чисто ново въоръжение от военторга. А Турция здес непричом. Их там нет!

221

Иосиф Виссарионович

преди 8 години

При мне за такую хуйню расстреливали!

220

Пешко

преди 8 години

До РумбоРассия не беше ли световната пазителка на мира?

219

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 273,в арабския свят още след ВСВ влизат по равно и СССР и щатите - щатите подпомагат талибани в Афганистан, руснаците - ислямисти в Иран. Същевременно обаче СССР си има близък кръг диктатори в цяла Северна Африка, както и в Ирак. Понастоящем Рассия пак си има близък кръг брадати мюсюлмани и диктатори в лицата на Асад и Рамзан Кадирав, а доскоро и на Ердоган (макар, че все пак Турция се управлява с избори)

218

Шоп

преди 8 години

И какво като навлезе Турция?Руснаците ще ги бомбардират ли?Това значи 70те им самолета и корабите никога да не се приберат обратно вкъщи.Плюс това Турция няма нужда да навлиза - артилерията има обсег 30-40 км, вътре ще пускат командоси да колят терористите и те така.

217

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСамолета който свали Турция беше в нейното въздушно пространство. И с право го свали.

216

Анонимен

преди 8 години

Защо и откъде накъде Турция трябва да бъде компенсирана за каквото и да било. Турция се заяжда с всичките си съседи, нарущава въздушното им пространство, сваля чужди самолети, заявява най-нахално, че има териториални претенции и накрая - хайде да я компенсираме. Да се вземат в ръце и да си оправят вътрешното положение вместо да се бъркат на всички.

215

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Турски вежливи човрчета без опозбавателни знаци." Е това е вече болезнено, да те изтаковат със собственият ти номер. :D

214

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 273

213

Анонимен

преди 8 години

Реальные располагаемые денежные доходы населения России в январе 2016 года уменьшились на 6,3% в годовом исчислении. Такие предварительные данные приводит сегодня Федеральная служба государственной статистики (Росстат).Относительно декабря-2015 реальные доходы упали в январе на 52,2%."Кви войни кви армии бе пичове, тия са взели дали бе. Гладуват ама налитат на бой, смешници. При една война държавата им се разпада за нула време.

212

Анонимен

преди 8 години

До Пешко. Кой влезе,като слон в стъкларски магазин в арабския свят,кой замени светски режими с брадати талибани,или,ще кажеш,че са свалили диктатори,а не са ли диктатури турция и саудитска арабия!?

211

Анонимен

преди 8 години

До РумбоДо май -юни така като гледам русия може и да я няма. Не поради ядрена война а просто защото ще фалира и ще се разпадне.

210

ГОРД БЪЛГАРИН

преди 8 години

каква война комшийте ще ги смачкат за отрицателно време нито една спечелена битка нямат руските мигчета в историята си всичките приказки са бля бля за непобедимата болшевишка армия