11

Анонимен

преди 8 години

В озлобеното си заслепение западната пропаганда издава все по-голяма неадекватност! Няма сила на Земята, която може да спре Путин в Сирия, не разчитайте да всеете паника чрез обичайните си вуду-заклинания. Предсказаното от Ванга е самата матрица на онова, което има да стане. Англо-саксонският свят предусеща оная си работа, затова и мощно заклина чрез вуду мантри. Това е символ на импотентност и нещастно безсилие.

10

не се заяждайте

преди 8 години

Не се заяждайте с Марчето Нестерова! Само благодарение на нея всички ние намразихме НАТО, станахме пацифисти и заобичахме Путин и Русия!

9

Анонимен

преди 8 години

толкова повече симпатизанти на Русия създават.............. да, да ... то се вижда. От 4% на предишните избори на 2% сега.

8

Анонимен

преди 8 години

Не само в Сирия. И в Крим. И в Арктика. Путин присъедини Крим, при Путин Русия се разшири с богатия на суровини и нефт арктически шелф. Путин побеждава не защото е много велик, а защото Русия е страна победител и защото руският народ е велик.

7

полит патолог

преди 8 години

Политтехнолозите още ли не са вдянали, че колкото им е по-т-ъ-п-а пропагандата срещу Путин, толкова повече симпатизанти на Русия създават?

6

право на избор

преди 8 години

Европа трябва да избира. Между Ердоган и Путин. Аз съм за Путин.

5

Анонимен

преди 8 години

Путин постига, каквото си пожелае в Сирия.............Абе той и Kадафи постигашe всичко до един момент пък глей какво стана

4

пълно безсилие

преди 8 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят със Сирия, ДНР и с ЛНР. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

3

за 160-ти път

преди 8 години

За 160-ти път врачувате, че Русия ще фалира. А Русия става по-стабилна и по-стабилна. За ваше сведение, само миналата седмица Русия увеличи валутните си резерви с още 5 милиарда долара.

2

ха-ха

преди 8 години

Здравей Марче или си ти или е зЕлка четенето на пасквила е безсмислено.

1

1

преди 8 години

Путин е велик лидер и държавник, може да разгроми всяка друга страна, но слабото му място е това, че не мисли за финансите и дано това не му изиграе лоша шега скоро.