68

persian

преди 8 години

ставай, ставай страна огромная!!!!!!!

67

Анонимен

преди 8 години

коментарирусофили русофобиарогантностразбирачиА останаха ли двама българи да могат да имат различно мнение и да не се псуват?ЕЕЕх тая демокрация

66

Анонимен

преди 8 години

Тая примитивна пасмина трябва да се измете от Европа. Като искат да направят зоологически градини и резервати за отстрел.

65

Анонимен

преди 8 години

Тук както и в бг обществото има доста психично болни.Единият англопоклоник, друг пишман виШист с 10 бона заплата(ама в съня си), трети.........и т.н.

64

ha ha

преди 8 години

Малко са ги били, още е трябвало.

63

чон

преди 8 години

Германия също се опитва,по европейски,да събуди силата в европейците и малко да образоват новодошлите.Преиздадоха и книгата на Хитлер.Направиха и номера с мацките.Търсят онзи европейски дух който е скачал на всеки на война и е владеел целия свят.Но той го няма.Има само свръх културни хора или диви бойци които са годови да се продадат на врага за пари.Но западно европейците също така са и упорити магарета и ще успеят.На външния фронт само успехи.Разрушиха руска украйна и руска сирия.

62

Анонимен

преди 8 години

радвам се

61

Анонимен

преди 8 години

Много качествено и полезно висше образование са получили навлеците! Хвала на такива учители!

60

Анонимен

преди 8 години

Руснаците не разбират от евроатлантически ценности! Не си поплюват!

59

Анонимен

преди 8 години

Нали аз ви плащам заплатите бе, пoмияpи ***, ще работите на 450 лв или ще *** като кучета, КАЗАХ ;р няма по-просто същество от русофила, дето се връзва на скалъпени статийки като тази, след като се връзвате - значи сте *** и не заслужавате пари, ако ви дам пари с парите ми ще правите само глупости.

58

Анонимен

преди 8 години

ТОЧНО ОТ ТАКОВА ОБРАЗОВАНИЕ ИМА НУЖДА ТАЯ ИСЛЯМСКА ***. ДАЖЕ ПРЕДЛАГАМ ПЪРВО ДА ИМ ВЗЕМЕМ НА КОЙ БЪБРЕКА НА КОЙ ДРОБА ЗА ДОНОРСТВО ПРЕДИ ДА ПОЧНЕМ ДА ГИ ОБРАЗОВАМЕ С БРАДВИ, САТЪРИ И ДОРИ КАЛАШНИЦИ ЗА ДА НЕ ОТИВА ЗЯН ТИЯ ИНАК ДЕФИЦИТНИ ОРГАНИ.КОЛКО БЪЛГАРИ ЧАКАТ НА ОПАШКАТА ЗА ДОНОРСТВО ПРОСТО ЩЕ ОТИДАТ В 1-ЯТ БЕЖАНСКИ ЛАГЕР И ЩЕ СИ ИЗБЕРАТ НЯКОЙ ДЖУНГАЛ. СЛЕД КАТО ГИ ОРЕЖЕМ ОТКЪМ ОРГАНИ ВЕЧЕ СТАВАТ НЕНУЖНИ ПАРЦАЛИ КАКВИТО СА СИ И БОЙ ИБАНЕ И ЛЕПА БРЕНА ПОСЛЕДНИЯТ АЛБУМ. ХАХАХХА

57

даздравстуетсолнце

преди 8 години

Само така се интегрира наглата мюсюлманска ***! Бой по ислямските кратуни докато се изметат от Европа!

56

Анонимен

преди 8 години

ААААААААААААААААА, МУАХАХАХАХАХА, Е ТОВА Е НАЙ-НАКРАЯ АДЕКВАТНО ОТНОШЕНИЕ!!! И ОТГОВОР НА ВЪПРОСА - КАК ЩЕ ГИ СПРЕМ!

55

me

преди 8 години

"Полицията обаче също не била особено толерантна към мигрантите-свалячи. Тя предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но се присъединила тихо и кротко към образователния процес.Резултатът 18 мигранти в болницата, 33 в местното полицейско управление и... силно желание да се завърнат у дома." :) Браво на тях! Образованието е важно!

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 90Пари за семки са, ама ти и за семки нямаш. 10 хил. - 10 хил., какво, не са много, ама пък и аз не съм алчен, стигат ми. Русофил не бих взел и за шофьор, не за шофьор, ами и за боклукчия не бих взел - толкова долни животни са.

53

нов инцидент във ФРГ

преди 8 години

По телевизиите съобщиха за нов, втори подобен инцидент в Германия от последните няколко дни. Отново немкини били обарвани. Едната направо била изнасилена. На улицата арабин я заговорил, показвал и порно на таблета. Тя се опитала да си тръгне, той я задърпал на самата улица. Халосал я по тиквата и когато германката се свестила разбрала, че е изнасилена. Извършителят бил от център за настаняване на бежанци.

52

Анонимен

преди 8 години

сомалийските пирати- има видео в ю тюб.. По-точно, с това което е останало от тях.

51

Мишо

преди 8 години

Браво, Браво Браво.

50

Анонимен

преди 8 години

Късметлии арабески, добре че не са в Пхенян!

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69ХО-ХО10хил лева ама през крив макараон.Друг въпрос е че това са пари за семки.А за вишУтУ и научната степен .............. ама много моля то и Баце е с вишУ и научна степен.Я оди да друсаш крушата бе цър*вул ***!