102

Ганчо

преди 8 години

Браво, сега приемете закон и за защита на територията на Р България от НАТО и следва да закрием държавата. Срам и резил за България, страната с най-добре въоръжената армия сега търси някой да я пази. Гръмнете се всички политици, които докарахте въоръжените ни сили до това просешко състояние. Жалко, срам ме е. Това Ви го казва Парашутис-десанчик от трета армия на НР България. Жалко.

101

До 199

преди 8 години

България е бедна като църковна мишка!!Това се вижда и от Марс.Погледни наоколо освен бедни и намусени хора какво виждаш?Хората от беднотия се самозапалват и емигрират в Европа.За 25 години над 2 млн.души напуснаха бедна и мизерна България.

100

Иван

преди 8 години

До АнонименТуркофлите (американофилите) с малките си мозъчета не могат да осъзнаят,че вече сме почти под туско робство!!!!

99

Анонимен

преди 8 години

Какъв парадокс, небето ще ни го охраняват тези от които се пазихме до скоро. Колко жалко за България.

98

Анонимен

преди 8 години

Марш в скапаната Русия некадърници. Който не му харесва, че сме в европа да заминава в Сибир. Продажни руски ***.

97

Членска карта №7

преди 8 години

Когато дойде следващия Народен съд, жална ви майка... Да не ривети пак, че е погинал цвета на нацията!?????

96

Иван

преди 8 години

До ПатриотЛошото е,че този бът заробването става с много бързи темпове и без кръв...

95

Анонимен

преди 8 години

Русофилите с промитите мозъци неразбират, че това е Българска територия и ние и съузниците ни имаме право да я пазим от руски самолети. Скапаната империя на злото да стои далече от България.

94

Анонимен

преди 8 години

Статията постепенно я изтикват все по надолу и скоро ще изчезне от първа страница а е на тема крещящо национално предателство! Вчера например статията за безгазовия хъб Балкан на Бойко стоя часове :)Боже пази България!

93

До 176

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ ИМА НЯКОЛКО ИЗТРЕБИТЕЛЯ И ТЕ ПЛАЧАТ ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ!МЕЧТАЙ СИ,МЕЧТАЙ СИ.ГЛАДНА КОКОШКА,ПРОСО СЪНУВА.БЕДНА Е БЪЛГАРИЯ И ТО МНОГО БЕДНА.НЯМА ПАРА,ПАРА,КОЙТО НЯМА ПАРА НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ БЕШЕ КАЗАЛ ТОДОР ЖИВКОВ ПРЕЗ 1981 ГОДИНА.

92

Анонимен

преди 8 години

От какво ще се лее кръв бе нещасни русофили? Да не би да сме гласували нападение над Русия? Нямаме ли право да си пазим въздушното пространство?

91

Иван

преди 8 години

До кокоspaЕто такива предатели трябва да се застрелват на момента,ако искаме да я има България!

90

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА Добре че не сме се сдружили досега . Малко ли са ти и Кукувицата , Москов ,Калфин ,Къдравата Сю ,Рада Дълбоката и още легион в правитетелството на Туркофила от Банкя . Пък и ТВ, БНР и ,,в свободната и независима журналистика ,,повече от ,,съюзници ,,

89

Анонимен

преди 8 години

Браво! *** овете вече няма да нарушават въздушното ни пространство ежедневно.

88

Георги

преди 8 години

Наближава ли времето когато България ще е наименование на територия, а не име на държава!?

87

Иван

преди 8 години

Продадоха ни на Турция нези предатели безродни!Смърт за това ПРОДАЖНО правителство!!!ТОВА СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!!!!!!

86

NWO

преди 8 години

ЛАЙТЕ СИ И СИ МРЪНКАЙТЕ ПО ФОРУМИТЕ , НА НИКОЙ НЕ ПРЕЧИТЕ И ДА ИСКАТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НИЩО !ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА ПРЕД ОЧИТЕ ВИ И ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА РЕАГИРАТЕ И ДА НАПРАВИТЕ ДА НИЩО !ВСЯКА СЪПРОТИВА Е БЕЗМИСЛЕНА , ВОЛЯТА ВИ Е ПОД НАШ КОНТРОЛ , ВИЕ СТЕ АМОРФНА БИОМАСА , НИЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ ВСИЧКО С ВАС ,ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НИЩО !ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !

85

кокоspa

преди 8 години

Айде ако е възможно опорните точки от Позитано по в лево!Искам да питам кой пази небето на прибалтииските републики а?А на Ирландия?На Исландия?НАТО другари *** НАТО!!!Без тези държави да са загубили суверенитета си и националното си достойнство.Стига сте насаждали страх и руска дезинформация.Сякаш Таско Ерменков ви е баща!!!

84

@173

преди 8 години

А ти *** ли си? Като искаш да си отмъстиш на някой и да демонстрираш сила, на кой ще отмъстиш, на тоя дето има най-голямата армия в Европа или на тоя дето има най-малката армия в Европа?! И като ни "омиротворят", на кой ще му пука, кой кое въздушно пространство е нарушил? Важното е, че ще сме тотално свършени и на Турция ще й остане само да изпрати хуманитарна помощ и да се радва на новата си територия. Която и без това е почти празна. Какви опорни точки, това е елементарна логика!

83

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Странджа моменталистически да стане част от турция. който е против е долен комунист и партенка