6

Анонимен

преди 8 години

Русия се изхранва не само от петрол а от строене на атомни централи , продажба на оръжие (2 място в света за 2013г до сега), износ на земеделски култури, продажба на ракетни двигатели директно на НАСА и още ку п други дейности напълно оставям встрани конструкторска и научна работа те тези умения за пари не продават! Та криза викате средната заплата за Русия 900 лв за БГ колко беше около 600 ли говореха на мен ми се струват пресилени.

5

dp

преди 8 години

Не е да не сме гледали филма, знаем какво стана последният път - в края на 80-те - когато петролът му свалиха цените по подобен начин.Сега ще стане по-лесно, СССР беше по-трудна за сриване цел от сегашна Русия.

4

Отн. Русия-накратко

преди 8 години

Преди 50 години съветската станция "Луна-9" кацна на лунната повърхност в района на "Океана на бурите". За пръв път в историята на човешката цивилизация. През същата 1966 г съветска станция достигна и навлезе в плътните слоеве на атмосферата на Венера. Велика победа на руските технологии.

3

Марияна

преди 8 години

Чудя се защо не се пише нищо за кризата в България, а то е ясно отвличат ни вниманието с други новини. ОСТАВКА на правителството и марионетните му медии и телевизии!

2

анонимен

преди 8 години

КРЕМЪЛСКАТА ПОРТА Е ГОТОВА И ОЧАКВА УВИСВАНЕТО НА ПУТИН !!!! РУСИЯ ЩЕ ПРАЗНУВА 10 ДНИ !!!!!!!

1

яким

преди 8 години

ТЕЗИ СА ВЪВ ФАЛИТ !!!! ДАЙТЕ НЕЩО ПО ИНТЕРЕСНО, НАПРИМЕР ЗА СВЕРНА КОРЕЯ - ТЕ СА КОНКУРЕНТ НА ПУТИН ,НО МАЙ ГИ ИЗПРЕВАРВАТ !!!!!!