108

Бо

преди 8 години

Е те такива ни управляват!

107

Анонимен

преди 8 години

до159 може пък да е бил заклет русофоб, травестит обичащ негърскките американски маркучи! Разврата не идва от Русия а от евроантлатическите первезий

106

77777

преди 8 години

Тепърва ще се изясняват нещата. Кога и колко е пила непълнолетната - преди да отде в хотела, преди да прави секса или след това. Едва ли насила е правила секс, а наказуемо е само ако той я е привел в безпомощно състояние чрез това напиване, за което се говори. Нещата много миришат и най-вероятно тази е била съгласна, но нещо я е накарало да твърди, че е изнасилена.

105

Анонимен

преди 8 години

Хайде молим, хотелска стая, триста грама твърд алкохол, и оня я бил насилил! Бе вие в кой свят живеете?Това си е класика, психолозите казват, че търсят образа на бащата, въпреки че ако питаш мен, тоя по-скоро е дядо.

104

ще ти кажа

преди 8 години

До АнонименОтговорност пред по-младия ТЪ.ПА.К.О! Абе не ви ли пука за хората след вас, бе, тези с по-малък жизнен опит.

103

Анонимен

преди 8 години

Властта е сраснала с престъпността и като сложиш мачовизма на някой комплексирани чичковци, както и свободното продаване на някои вечества в училищата и ........НАШИТЕ ДЕЦА СА ПРОСТО В ГОЛЯМА ОПАСНОСТ, втози свят, в който навлизат след пупертета.

102

Анонимен

преди 8 години

Много плювки, много нещо, но народа добре знае, че дадеш ли на демократа власт, няма начин да не се възползва от нея за лични цели. Така е с всички демократи на власт през последните 25-26 години. Още Алеко Константинов преди много години ви е описал, но вие тъпо и упорито квичите в стил: Крадецът вика дръжте крадеца!

101

дрейф

преди 8 години

В ютуб имаше видео на едно 15 годишно което нямаше пари да се прибере и искаше да си плати по друг начин на шофьорите. От 30 мъже само едно негр0 и отказа като разбра че е на 15. Другите се запалиха веднага. И вашта работа така, пред компа сте голяма работа и съдите, но ако ви се случи на вас няма да го изтървете. Нормална мъжка реакция е да харесваш по-млада партньорка, ражда се по-здраво поколение. И всички знаем кой е прецакания в ситуацията на тоя кмет нали? Дървени философи...

100

do teb

преди 8 години

До АнонименКато ти гледам писанията- тук пишат и извратеняци. Винаги по-възрастния, още повече че е на отговорен пост НОСИ ПО-голямата отговрност. Че едно 16-годишно може да го излъжеш можеш, то и 25 годишните можеш. От къщи, където всичко е спокойно и сигурно порастват и всякакви *** си правят ...........с наивността им. Не ги защитавам, но и не ги съде толкова, това са деца, вчера разчитали само на родителите си. Ама светът не е семейството ти. Особено в бг-то, където престъпност и вл

99

хаха

преди 8 години

До Анонимен 82Ало, Евстатиев, каквито и да ги дрънкаш , ти си посмешището и позора на семейството си! Знам че ще боли, но ще трябва да изплатиш обезщетение. Защото си свикнал без пари..ОБАЧЕ,.всичко се плаща , човече, и курвалъка! Да и беше платил, ако е ***, ама ти си решил метър да минеш с 300мл водка? Смях! Ама с дребни и алчни душици - така, срам да го е всеки от теб! Урокът е следния - може и с 16-годишни, но ако си заплатиш, а не метър да минаваш по служебна линия! Няма тя искала.

98

Недялко

преди 8 години

Подписахте ли се за референдума на Слави? Поне малко да раздразним ръждясалите политици, ако искаме да видим поредната измама.

97

До 127 Боян

преди 8 години

Бояне, едно дете на 9 години в трамвая каза, че ти си го изнасилил. Сам ли ще се подложиш на химическата кастрация или трябва да ти се помогне....

96

Анонимен

преди 8 години

До Калчев "Този и преди е бил замесен в секс скандали"Точно така Калчев.Всички са го знае ли какъв е.И "детето" го е знаело какъв е.

95

Анонимен

преди 8 години

Аз само не мога да разбера, защо тази деветокласничка е отишла в хотелска стая на дърт чичка и е изпила 300 грама алкохол? Иначе дъртия пезвентин, трябва да го одрусат хубаво сега едни 100 бона и да полежи няколко годинки из занданите, да му посмажат отверстието. Не мога да ги разбера тия властолюбци. Окей бил си кмет, шеф на партията в селото си. Определено няма да си беден, толкова ли нямаше едни 100 лева да извадиш да си вземеш *** бе ? .

94

Анонимен

преди 8 години

Че е дърт педофил,така си е,но какво прави това момиче в хотела с него?Не си е получила обещаното и сега е решила да го натопи...

93

Анонимен

преди 8 години

Тук пишат основно 40 + годишни жени,които ги е яд,че времето им е минало и че мъжете си падат по ученички.И вече,не малко от тях,могат да си ги позволят.Съвсем законно.Пишат и таковци,които смътно усещат,какво ги вършат добрите им деца,но искат за заглушат,този вътрешен глас. И при едните и при другите не става.

92

Бай Сашо

преди 8 години

Два дни - две различни новини свързани с деветокласнички. Едната деветокласничка се ебала с гнусния и комплексиран чичак екс-комунист (който може да й е дядо бай дъ уей) и сега си мисли, че ще го измуфти за кинти. Другата деветокласничка, израстнала сама в дом, спасява човешки животи в градския транспорт и попитана дали има нужда от нещо - тя отговаря, че всичко си има. За съжаление в тая насрана държава преобладават ебливите деветокласнички. Дано тоя профил хора се изнесат в чужбина по-скоро.

91

Калчев

преди 8 години

Този и преди е бил замесен в секс скандалиКастрация за нереза!

90

Калчев

преди 8 години

Кастрация за др. Евстатиев!

89

Е - Ник

преди 8 години

До боянЗащо с химическа - може и по-евтино: с механическата - позициониране между две тухли и прилагане на висока начална скорост...