83

Демокрацията

преди 8 години

Добре че дойде демокрацията, та и младите да могат спокойно да изразяват чувствата и емоциите си.

82

men

преди 8 години

на вожда си се е метнал...

81

Анонимен

преди 8 години

От ГЕРБеризъма по-хуманен строй няма !!!Свобода за достойния заместник на Бойко в бъдещите години !Да живеят бъдещите мутри !

80

Анонимен

преди 8 години

Малкото гов.едо иска да стане голяма бургаска батка.

79

Тракийски

преди 8 години

Честито, Митко. Сега се превърна в най-известния бияч в България ...за днес. Дано това е, което си търсил. Поздрави на семейството ти, което със сигурност ще се радва дълго на всички плодове на славата ти. На времето Бургас беше град на музиканти, поети и писатели. Тук се родиха едно най-добрите брейк школи в странта, първите хип-хоп групи, едни от първите гаражни рок музиканти, а сега е пълно с облечени в анцузи, псевдо-мма звезди с голи глави и татуировки, които повече приличат на изгаряния

78

Шиши Миши

преди 8 години

Бах ти ушите,майна !!! Доктор Ливайн ще получи комплекс за малоценност от тоя !!!

77

Анонимен

преди 8 години

Синчетата на партийните величия по Татово време биеха и изнасилваха наред, но всичко беше цензурирано.Не помните онова време, малки сте...Демокрация у нас никога не е имало.

76

Анонимен

преди 8 години

Защо една забележка предизвиква такава жестокост?Заради няколко причини.Първо трябва да се подържа имиджът на много луд и боен.Второ има женска на която да демонстрира сила,респектиращ характер и поведение.Трето това е бил просто един възрастен човек- лесно може да го набие без последствия.Див селянин с комплекси.

75

Анонимен

преди 8 години

Имат късмета, че са попаднали на авиоинжинер, а не на прибиращ се от смяна кораборемонтен заварчик - двамата още щаха да се чудят как са се озовали на асфалта заедно с детските столчета пробутвани за седалки на градски автобус.

74

Дедо

преди 8 години

Чантоов,утре итая до тебе ще се казва Чантова и отрочетата ще се зоват Чантови. Народа ще Ви помни смного години напред. Вие двамата изобщо имате ли родители които да Ви обгрижват или и те са по сокаците.

73

До 98

преди 8 години

До до 88Това за милицията и ТВУ е така, но ТВУ-та бяха пълни, т.е подобни инциденти са си ставали нерядко.

72

Редактора

преди 8 години

Алоо, ***,Каква е тази тенденция да се трият коментари, които по никой начин НЕ нарушават правилата на сайта? Питам от името на много друго със същия въпрос: Защо и по какви критерии се трият коментари, НЕ нарушаващи правилата на цайта?Сигурно и този пост ще бъде изтрит,което ще ме накара да обърна въпроса към по-високо ниво.

71

Анонимен

преди 8 години

млади и нервни, от липса на семейно възпитание

70

Burg

преди 8 години

Ще те чакам всеки ден на спирката мъжкарче.А да,и едни авери искали и те да те видят....

69

Гарабед

преди 8 години

99% от българите са подвластни на стадния *** синдром - ако овчаря почне да бие една овца тя ще блее жално а останалите ще гледат уплашено.

68

Анонимен

преди 8 години

друсането води до това. момченцето ще се държи така, докато не се намери кой да му избие зъбите на него в някой автобус.

67

Анонимен

преди 8 години

До МърдиМъдрости от мърда ? Аман от мъдреци !

66

MCKoH

преди 8 години

Нагъл, агресивен? :D Не знам ама ушите са му като на тенджера дръжките и нищо повече. Пък и гадже имал тоз хеликоптер.

65

сараф

преди 8 години

вчера във фейсбук синът на потърпевшия разпространяваше новината за случката с молба за споделяне, за да намерят по- бързо ***, пребило татко му. радвам се, че бързо го хванаха. пожелавам на родата на г- н стайков да бъдат безмилостни и да пречистят организма на това гомно от амфетките с шутове.

64

Анонимен

преди 8 години

дрогиран по въздействието на многото ТЕСТОСТЕРОН