40

Анонимен

преди 8 години

продължи пъпчивото наркоманче, което е говото да си покаже гащите, а не пухкавата поничка, която ако си покаже гащите би било неестетично

39

Анонимен

преди 8 години

Ей, много обичам да се дава за пример Адел! Това е все едно да говориш за спечелил Джакпота от тотото ;) Замислете се колко пеещи страхотно дебеланки има по света, със сигурност са много повече от едновременно пеещи, артистични и добре изглеждащи хора, не защитавам и Дарина, просто такъв е пазарът навсякъде - и за елементарна офис длъжност трябва да имаш много различни умения и да не спираш да се подобряваш. А Виктория, освен ако не се стегне, ще става само по- зле...

38

Анонимен

преди 8 години

Аз не знам защо търсите бг вариантът на Адел в тв предаване за "певци". Гласът е важен, но не само той прави музикантът - ТАЛАНТ за създаване на музика трябва, а не кръшни моми/момци с приятни гласчета. Тези предавания убиват музиката по цял свят - именно защото се фокусират върху визия и глас на хора, които пеят кавъри. По-късно да запишат един-два албума и край. Някой спомня ли си Сюзън Бойл? Прекрасен глас, записа един два албума и бе забравена.

37

Анонимен

преди 8 години

Жалко за Вики. Явно децата,които гласуват харесват лигли,които дори не пеят, а и според Армутлиева момиченцето е готово за голяма сцена.....тцтцтц,егати продуцентите....

36

Tina

преди 8 години

Има продуценти-печелбари и истински продуценти. Армутлиева вижда бързата и лесна печалба от поредната Лолита.Истинският продуцент ще инвестира в талант, който ще му носи печалба години наред.Затова Лили Иванова е на върха и няма шанс някоя кифла да я избута... Но такъв е шоубизнеса в целия свят. Залагт на първичното и туърк-а. Адел е изключение за целия свят... Други млади талантливи са Джеси Джей, Лана дел Рей може би... Но те плащат с цената на не толкова голяма известност.

35

Няма значение

преди 8 години

За масовите слушатели на българска музика чалгаризмът е станал модел. Няма значение кой какъв глас има , важно е певицата да пее по ***.

34

Анонимен

преди 8 години

тази с червената коса става повече за мандръцане, така че тя трябва да остане

33

Анонимен

преди 8 години

Браво на дебелачето, добре се представи... но ние не искаме да гледаме сланини, а силикон, така че добре, че отпадна.

32

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Освен глас обаче, за да се показваш пред хората трябва да имаш и визия.Адел и Виктория нямат такава. Факт !Не може да приличаш на пълнена чушка, когато си на 18, 20 или 27-28 години ...Изкривиха ценностната система на хората. Грозното у нас вече се счита за красиво. Всъщност хората спряха да правят разлика между едното и другото.Щом им го показват по телевизията, значи е хубаво. :)Нищо против Виктория, но Саня Армутлиева правилно каза, че малката *** от Варна има по-голям потенциал. :)

31

Анонимен

преди 8 години

От едната страна е въпросът дали има нужда от българска Адел, от друга - дали има нужда от втора Гери Никол, само година след като самата тя излезе от това шоу. За мен най - излишна е Саня Армутлиева ;) Факт е, че българската поп музика беше класи над сегашното положение само допреди 10-15 години, преди тъпите риалитита.

30

фен

преди 8 години

Изпълнението на Дарина на българската народна песен Притурила се планината беше феноменално! Автора да отиде да се застреля! И двете заслужават да спечелят формата, но няма как да стане. Виктория сама не си вярваше и затова не успя. А иначе талант има огромен, но няма вокална техника. А и като типаж копира Адел, кое и е оригиналното бе аФторе??? Дарина показа, че не и пука от нищо, раздаде се за публиката и затова продължи. Хората обичат изпълнителите, които са уверени в себе си.

29

roki

преди 8 години

Гласът на Вики е на светлинни години пред този на Дарина,но за съжаление за Саня "комерсиалното" е вървежното.По тази причина отпаднаха и гениалните Белканто.Жалко,жалко,жалко.

28

666

преди 8 години

Поредна отвратително *** статия! Начи направи си някакъв хейтърски блог и пиши. А за това няма музика в БГ, щото всички разбирате от всичко и пишете тъпни.

27

oпетков

преди 8 години

До АнонименМоже би не си съвсем прав. Останалите, тези, които учат или бачкат здраво, просто не са интересни и не ги дават по телевизиите.

26

Анонимен

преди 8 години

25,Нормално. У нас Станишев и мекерето му Миков са тарикати и мошеници, ДПС се управлява от един мошеник-"хидроинженер", а българският Премиер е хем "футболист", хем "мафиот", хем бивша "мутра" и си е навъртял цял кабинет от ВИП компаньонки.

25

SS

преди 8 години

До Различно мнениеРазлично мнение и от мен.И аз много я харесвам Дарина общо по първични впечатления, но категорично не е добра певица. Може да пее ама не е добра певица, високите направо и ги няма, на всяка песен има по няколко дупки и единственото което я дърпа на пред е това дето каза Дяковска на кастинга като я видя !!! КРАКА !!!

24

Анонимен

преди 8 години

Двете най-добри певици се бориха коя ще отпадне... Публиката гласува за АВА (които на моменти ясно се чува фалшивото пеене), Християна която пее едни и същи песни вече три месеца (въпреки че се справя добре), и Кристиян за който дори не знам какво прави там това момченце. Само за Стивън Виктория и Дарина мога да кажа добри думи.

23

Анонимен

преди 8 години

Всичко се дължи на некадърника Дони, който като продуцент , си позволява да манипулира и насочва към елиминиране на талантите.Никъде по света в този формат няма тези фантасмагории-дуети, песен на местен език и т.н.Дарина не пее хубаво, дори и народната песен.Чак ми стана обидно.Не харесвам и групата АВА, която е сбор от три хористки с безцветни гласове.Крясъкът не е пеене!Виктория е изключително талантлива, има стил, има предпочитания, Дони се разкекери, за да я срине с разни песновки.

22

Еххххх фактор

преди 8 години

Хора, щом в журито е Д.риско, какво очакваме.... то аз разбирам от музика и талант повече от него, той разбира крадене на минита в мола и бъркане в хладилника... оп сори, това беше Оскаровият лауреат Асан Блатечки

21

Еххххх фактор

преди 8 години

Хора, щом в журито е Д.риско, какво очакваме.... то аз разбирам от музика и талант повече от него, той разбира крадене на минита в мола и бъркане в хладилника... оп сори, това беше Оскаровият лауреат Асан Блатечки