83

Анонимен

преди 8 години

Cacaraturata da se zadeistva nezabavno i slujbite

82

Анонимен

преди 8 години

ЗА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ Е МНОГО НАГЛО ДА СЕ ХВАЛИШ НЕПРЕКЪСНАТО ПРИ ВСЕ ,ЧЕ НИЕ ЕДВА СИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ ,ЧЕ РЕДОВНО ИЗПАДАМЕ В ПАНИКА ОТ ЛИПСА НА РАБОТА ,ОТ ЛИПСА НА ПАРИ ОТ БЕДНОСТ ! ЗАЩО НЕ ГОВОРИШ ЗА ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА ,КОИТО ТРОВЯТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ И ПО-ВЕЧЕ , А САМО СЕ ХВАЛИШ .....ПРОПАСТТА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ ВИЖДАШ ЛИ Я ?ВАШАТА ЛАКОМИЯ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ КОГА ЩЕ ТЕ РАЗВЪЛНУВА ?

81

Асен Генов

преди 8 години

#Оставка бе!!!!

80

Анонимен

преди 8 години

Герберите наистина са кратуни и празноглави. До ден днешен те наричат противниците си червени ***, олицетворявайки ги с комунизма! Това е абсолютно невярно, много хора мразещи комунизма, не желаят да чуят за бандата герберска! Отворете си очите и ушите най накрая и погледнете истината в очите! Та самият управленски апарат на герберизма си е отпадъчният материал от комунизма.

79

прокто лог

преди 8 години

Не се сърдете на пожарникаря! Той говори това, което мисли. Друг е въпросът, че той изобщо не мисли.

78

без халюцинации

преди 8 години

Пожелавам на народа на България една безборисова Нова 2016 година!

77

Лъже и краде

преди 8 години

До UnufriЗа аргументите ти: Казваш Путин го интересувало да се строи, а не как. Ти сам опровергаваш това си твърдение. За Русия е жизнено важно да се строи и да доставя по правилата, за да се осъществяват доставките й. Затова Газпром премахва посредниците и съвместното си участие в газовата търговия, за да е на чисто и да спазва изискванията на 3 либерализационен пакет на ЕС. Т.е. интересува се как и още как. А Украйна вдигна транзитните такси, което доказва рекета й, благословен от ЕС и САЩ.

76

Лъже и краде

преди 8 години

Преди няколко месеца едностранно Газпром намали цената на газа за България с 10%.Преди няколко дни Ив. Иванов (ДСБ) обяви, че ще бъде намалена цената на газа в България с 2,32 %.Къде е разликата и кой я присвоява, разлика от 7,68% в цената на газа? Булгаргаз доставя от Русия по 3 млрд. куб.м. газ. Сами направете сметката Колко и Кой краде за сметка на българския краен потребител- домакинства и индустрия. Казва се Жаклен Коен, шеф на БЕХ,но дали той ги взима всичките тези откраднати от нас пари

75

peko

преди 8 години

Бюджета на Армията трябва да е 10млрд!!! Тогава работите ще се оправят!!!

74

шоп

преди 8 години

Врели-некипели на един самовлюбен *** и предател докопал се до властта!

73

Unufri

преди 8 години

128 Аргументи, които окачествяват или определят противника в спора се наричат ад хоминем и нямат нищо общо със същината на спора. *** може спокойно да наричаш баба си.А иначе - разбира се, че проектът беше спрян под натиск на ЕС и САЩ. И слава Богу. ЕС и особено САЩ не са цвете за мирисане по никакъв начин и имат своите долни практики, но в случая натискът беше упражнен заради колосална корупция в проекта!Все неща, които Путин не го интересуват изобщо. За него е важно да се строи, а не как!

72

Анонимен

преди 8 години

Цар Тиква има само там където има народ от кратуни

71

Анонимен

преди 8 години

s tova si izkavane BB dokazva che raboti sreshtu Bg.I nezabavno tryabva da podade ostavka

70

Анонимен

преди 8 години

Мачкай Бойче!

69

Анонимен

преди 8 години

Бокачо, ама нали разправяше че ЮП бил корупционен проект, не отговарящ на законодателството на ЕС? После разправяше че КГБ ейците ти направили пуч защото си отказал ЮП.... Сега последно - кое е вярното?

68

Анонимен

преди 8 години

Ааа...моля..яие си го избрахте този банкялийски . 50% на последните избори. Така че сега...не се оплаквайте.

67

цурвакар

преди 8 години

Ае тоя тъпан на лимонада прави цялата нация !Авера му прецедента е същата

66

Анонимен

преди 8 години

А беше толкова горд , че е спрял 3 енергийни проекта за България ?А за един вземаха и комисионни !

65

Лъже

преди 8 години

До UnufriТака е лесно да се измъква един ***. Цитирам Интерфакс. И цитирам по повод ролята на ЕС (и Борисов) за спирането на ЮП следното: Президентът (Путин - бм.) добави, че България през есента на 2014 забрани на Газпром строителството на Южен Поток под натиска на САЩ и ЕС. (есента на 2014 управляват последователно правителството на Близнашки, де факто на ГЕРБ и Борисов2) Ако България е лишена от възможността да се държи като суверенна държава, то да поиска пари от ЕС за неполучените печалби

64

Анонимен

преди 8 години

Тази тиква...все едно слушам Орешарски.Този вече си показа истинското лице.Явно от Масква доста са го натиснали.