63

Анонимен

преди 8 години

Дали ще разберем какво е кроил точно Местан против България? Дали това е било със съгласието на официалната власт и службите за сигурност? Дали филма на Ал Джазейра е бил част от плана и защо официалната власт мълчи? Дали ГЕРБ не са ни продали на турците, а сега се крият като мишки? Много въпроси, малко отговори... къде си БАЦЕ?

62

Анонимен

преди 8 години

Късно е да се събуждат даже и някъде пишеше не можеш да служиш на двама господари рано или късно ще предадеш единия сега да видим нашите управляващи на колко страни се кланят ще се скъсат от теманета.

61

Анонимен

преди 8 години

Осъзнавате ли, че тоя Субект от манга.лски произход(както обича да споменава тази дума субект по 10 пъти в интервютата си агент Сава) е ръководител на държавата? Осъзнахте ли го сега?

60

наблюдател

преди 8 години

логичното се случи когато някои се помисли за по голям турчин от ходжата такъв е резултата

59

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАПро-западен? МЕстан е турски и анти-български ЕКСТРЕМИСТ. Никой не е по-далеч пт "про-западен" от него.

58

Анонимен

преди 8 години

Да изберат Филиз Хюсменова !

57

художника

преди 8 години

А сега пък да го попитам Местаня:-А бре чоджум, зад гърба ти вече не е ДПС-то.... вече НЯМА никой, много народ те мрази заради надменния ти и ехиден начин на изказ. Къде ще се денеш бре? Ще ходиш като прокажен, никой няма да иска да ти е приятел, но ... това е заслужената съдба на ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!!

56

Анонимен

преди 8 години

Аз съм впечатлен от действията на Доган. Добре е и останалите партийни и държавни ръководители да се събудят а не да целуват ръка на новият султан - Ердоган. Иначе злъчта на повечето кементиращи е от нездрава и нелечима омраза. Отървете се от нея, вредна е за всички!

55

Орел

преди 8 години

а къде е полската мишка Местан

54

шаши

преди 8 години

Трябва да се направи референдум и Доган да го изберем за цар на България.

53

турчин

преди 8 години

Ако е застрашил националната сигурност защо не го арестуват. С какви свои действия е застрашил. Ако е за загубите в знаковите общини, тогава защо не изключени от партията областните и общинските ръководители, и депутатите от тези райони. Крайно време е в ДПС да се носи отговорност за работата си избраниците.

52

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, Местан падна, ама нека видим кой ще сложи за Везир сега Султана ????Ииии Бойко, хайде бе, бегай да целуваш ръка !!! Нали ти казах !

51

Анонимен

преди 8 години

Натовците в мат след два хода на Путин и един на ДОГАН

50

Вот дю Фак

преди 8 години

всичките са мишоци , видовни са средствата за масово опростяване на хората , само прочетете заглавията , създават герои и хората почват да вярват ,,че са такива

49

До 61 художника

преди 8 години

Абе, ти от Марс ли падаш???????? ЧЕ КЪДЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО????????

48

Анонимен

преди 8 години

Днес Ахмед Доган показа на братя Илиеви, Клюна, Доктора, Илия Павлов, Бай Миле, Самоковеца , Маргините, Маджо.... какво е да си шеф на мафиотска структура и да решаваш от раз без убийства!

47

Анонимен

преди 8 години

Контрата остана у нетрайната коалиция тъй ли да го разбираме. Асфалт ще има за всички от сърце и евроценности. Сега как ще кланяте на Даватоглу ако дойде пак, а мушмороци чуждопоклонници.

46

Анонимен

преди 8 години

А бе в тая клета наша държава май само чужди агенти по върховете, кой за Америка, кой за Русия, кой за Турция, кой за евреите... Само кухата глава на Баце се клати отгоре и си мисли, че ръководи нещо.

45

всичко е ясно

преди 8 години

Владимир Владимирович натиска "бутони"...

44

Sv

преди 8 години

Доган ще се окаже по-стойностен от тиквата