58

Признавам

преди 8 години

Ахмед Доган не е цвете за мирисане. Обаче признавам: той е отличен политик! Умен хладнокръвен ловък и хитът заслужава уважение. Доган усеща полъха който идва от Анадола. Ако Ердоган успее чрез пионката си плужека Местан европейската орие тация на България ще я виждаме през крив макарон. Аз мисля че Доган е повече Ататюрк и светски настроен отколкото всички анадолски политици взети заедно. Така че българи и турци трябва да сме заедно срещу Турция и Ислямска държава! Давай Соколе имаш подкрепата н

57

Анонимен

преди 8 години

100.Хайде стига сме ти гледали турските мнения . Ходете да се избирате в Анкара ! Тук е България !

56

:-D

преди 8 години

Г-н Обръчи от фирми, академик, хидроинженер, д-р но философските науки Ахмед Доган се кара с другия турски шпион-бей :-DА глупаците взимат страната на единия или на другия :-DТрагедията на България е, че българинът не помни, когато го е6ат и затова го е6ат отново и отново.Тези и двамата са антибългари. Горко на българите, ако го забравят!!!

55

Pinochet

преди 8 години

Допуснатата голяма грешка - (Етническа партия) Трябва да бъде поправена в най близко време.Стадиона е мястото на ремонта...........Всички управляващи от прехода да заповядат там............Картечница с водно охлаждане

54

Анонимен

преди 8 години

87.Ти докато гледаш руснацияте в Сирия и не виждаш че България си разпусна армията - тук ще дойде Ислямска Държава ( от Турция ).

53

Анонимен

преди 8 години

Местан вече спокоино може да премине в редиците на Реф. Блок при своите приятели ислямистите Корман Исмаилов и Касим Дал,там ще се чуства добре с останалите нац.предатели и евроатлантически марионетки марионетки от РБ които имат за цел да разбият България.

52

Анонимен

преди 8 години

Чудно ми е Плевнелиев какво мисли по въпроса. *** и той ли е купен от Ердога, демек съмишленик на Меестана.

51

Анонимен

преди 8 години

Да се закрият всички политически партии, докато обстановката се успокои, а след това да не се създават нови! Навръх Рождество с тях ще се занимаваме. Айде отивайте и се карайте в Космоса!

50

Вярващ

преди 8 години

Юда се е продал за пари. Местан се продаде на Ердоган за пари. Еее как да нарека човека , който предаде националниъе интереси на друга държава? Ще Ви кажа: Юда!!

49

Ох как се опълчи !

преди 8 години

Да , някаква нови методи ни разиграват , колко добро ни мислят турците !Тяхната политика е същата , само сега им трябва повече шум ,точно на Коледа !Ако може България да е част от Турция и да си промени Конституцията в тази насока , за това ще се борят докато са живи !

48

Анонимен

преди 8 години

...повече от тия които знаят това и пишат

47

Анонимен

преди 8 години

Да отиват и се карат колкото искат в Анкара! Там е арбетража!

46

Анонимен

преди 8 години

до Тулски, спокойно човече. Това го знаем! Не пасем трева. Поне 80 % от нас във форума го знаем, но тези които пишат глупости са повече от тия които знаят това...ако се сещаш за какво ти говоря.

45

+

преди 8 години

Двама турци се карат кой да уплавлява България, правителството в отпуска, ония толстолоб Цацата на фитнес...

44

Анонимен

преди 8 години

Ами Местан и Бойко провеждат една и съща политика спрямо братска Турция! Коленопреклонен слугинаж! Щом харесваме Бойко, следва да харесваме и Местан и да наругаем Доган, както винаги!

43

Анонимен

преди 8 години

След цирка Октай Енимехмедов, сега и цирка жертвения Местан. Турците си правят шоуто, а цяла България на Коледа се е заангажирала с техните плоски типично ту.рски нескопосани номера.Нямам думи!

42

Анонимен

преди 8 години

А Баце пи кафе с тоя!

41

Ангел

преди 8 години

Местен не иска да пусне кокала.Очаквам скоро време да се "самоубие"

40

А

преди 8 години

ТИЯ ДВАМАТА ТАКЪВ ТЕАТЪР РАЗИГРАВАТ..ДА НЕ ОСЪМНЕМ С ОЩЕ ДВЕ, ТРИ ДПС ДВИЖЕНИЯ..

39

сериал кой кого

преди 8 години

Тоя събра смелост и се опъна на шефа си ,а истината е че по татово време и двамцата щяха да са на топло и никой нямаше да се спомня за тях.