123

Анонимен

преди 8 години

Темата се разводни.

122

Анонимен

преди 8 години

За лечение в държавните болници не се заплащаВъпреки ранната пенсионна възраст турската държава изплаща 64,5% от заплатата на пенсиониралите се. 7,3% от БВП отива за пенсионни разходи. Освен това държавата плаща по 7960 долара за здравеопазване

121

Анонимен

преди 8 години

Сѝтатията в

120

Анонимен

преди 8 години

КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ ТУРЦИТЕ?411 евро е най-ниската пенсия в Турция, която е кандидат за член на ЕС от повече от 53 години отдавна е изпреварила България в областта на пенсионната реформа и пенсиите там са много по-високи от тези в България, която от 6 години е член на ЕС.Не се учудвайте, ако някой около 40-годишен турчин или туркиня ви каже, че е пенсионер. Не ви лъжат. Защото в Турция доста рано може да се стигне до пенсия. Мъжете може да претендират за пълна пенсия на 40 г., а жените на 38 г. На практика 25 г. трудов стаж са достатъчни. Средната продължителност на живота при мъжете е 75 г., а

119

Анонимен

преди 8 години

България не купува петрол от ИД затова няма пари.

118

Анонимен

преди 8 години

София се превърна в отвратителна вон-яща *** след като братята американци ни освободиха от руско робство и ни донесоха демокрацията. Преди това си беше много спретнат град и прекрасно място за живеене.

117

верно казват турците

преди 8 години

Пътувах нощем от Одрин до с. Мусу Бели(40 км от Одрин) Мога да ви кажа че магистралата беше осветена и една лампа нямаше да не свети. Макар че купуваха ток от България...Не случайно има и милиони туристи в Турция

116

Щерев

преди 8 години

Добре че не сме били под ваше(руско) робство 500г че сега щеше да се изгубим като народа на Волжка България.

115

Анонимен

преди 8 години

Турция не може да сочи никакъв "европейски път", защото европейският път е християнски, а не ислямски. Турция копира всичко от християните. Даже многоженството е забранено със закон в Турция, но това пак е взето от християните. В исляма дават по 4 жени и колкото си искаш любовници, ако можеш да ги гледаш. Исляма е узаконен разврат.

114

Анонимен

преди 8 години

Статията е поръчкова. В Турция бият и арестуват журналистите. Каквото са им наредили, това пишат. А за евросредствата - прокарват приказки на ДПС. Те да отговорят - какво става с правата на кюрдите, да не се вълнуват толкова за нашите турци.

113

Анонимен

преди 8 години

Европарите са в Гея, Мутрата, Татарина и пр. "политици".А Тя Турция си показва само хубавите неща по сериалите. Няма да видите просяците по улиците.

112

Анонимен

преди 8 години

Хахахаха, само за евро парите са прави, но само за това! Преди 1989, турция се страхуваше от нас, бе ние от тях!..Бе то и Хан Аспарух победи византийските войски, ама сега България е кен-еф, смра-длив кен-еф. А Турция е на светлинни години пред България. Гнийте сега там в гомната и си спомняйте за хан Аспарух от който се срахувахаше Византийската империя.

111

Анонимен

преди 8 години

Къде отиват европейските пари ? Попитайте човека с олигофренската усмивка от снимката .

110

кой... взе парите

преди 8 години

"Градът и България се нуждаят от сериозни подобрения във външния вид. Човек да се чуди какво са направили тези хора с милионите евро, които ЕС наля в страната."Хубав въпрос!

109

пешо

преди 8 години

за освобождаване от руската агресия и приемане на западните ценности добре, ама точно турция ли ще ни учи на това?

108

Анонимен

преди 8 години

Хахахаха, само за евро парите са прави, но само за това! Преди 1989, турция се страхуваше от нас, бе ние от тях!

107

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ И КАРТАТА НА ПЛАНЕТАТА НЕ Я ИСКАМЕ

106

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ НЕ СТАВА ЗА ЕВРОПА, МНОГО ПРАСЕТА ИМА ТАМ

105

Евро-гей

преди 8 години

Тук се нарушават правата на евро-гейовете! От кога евро-гей е *** дума и се цензурира. Ще се оплача на Хюман Райтс Лотч! Американските учени са доказали че да си гей е нормално. Американските учени са най-умните учени, а евро-гейовете са най-нормалните гейове!

104

кирка

преди 8 години

До Анонимен 131не само ти ,много хора виждат ,че е така ама нещо приемника им е с руска антена та за това не приемат както си е...истината боли