163

Партизанката

преди 8 години

До АнонименАнонимния пак се яде с мен.Умнико,партизани и хайдути е едно и също.Но мен ми писна да говоря с едно кречетало,което повтаря едно и също.Все пак моите дядовци са били хайдути(единият е Караджата)и партизани,загинали геройски.Но Анонимния мисли с *** си.

162

ес

преди 8 години

Има нещо по-долно от тава да сме малка и слаба държава...!? Няма по-грозно и тъпо държание от това да се големееш пред "малкия", както прави русия със всички свой " съюзници". Да сте чули до сега ЕС или НАТО да ни убиждат? Да ни се подиграват ? Няма и да чуете..защото са на светлинни години напред в мисленето си. Русия е едно село с кмет ценко чоков. Помислете малко.

161

Анонимен

преди 8 години

Русия никога досега не е имала и няма да има такива ненавистници, завистници, клеветници и даже явни врагове, каквито ще станат всички тези славянски племена веднага след като Русия ги освободи и Европа се съгласи да ги признае за освободени!И нека никой да не ми възразява, да не оспорвада не ми крещиче преувеличавам и че ненавиждам славяните. Напротив аз много обичам славяните, но знам, че всичко ще се сбъдне така, както го казвам". ДОСТОЕВСКИ Да ви звучи познато?

160

Анонимен

преди 8 години

това на снимката два пъти е падало Пред исляма веднъж при златната орда и Веднъж пред Турция

159

Пян_Гъ

преди 8 години

Ненчев много бърка. Нямаме армия, нямаме танкове, нямаме авиация, нямаме обучена войска (виждал съм ги - половината са тюфлеци), нямаме модерно въоръжение, но най-важното - НЯМАМЕ НИКАКЪВ ИНТЕРЕС В СИРИЯ. КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ ГАЗОВИТЕ И ПЕТРОЛНИТЕ НАХОДИЩА ТАМ ЩЕ НИ ДАДАТ, А? Прости хора. Членуват в Западни масонски ложи и се подмазват на приорите си, за да "израстнат" духовно и финансово. Ама интересното е, че и при Станишев, и при "КОЙ" беше така. В обятията на Луцифер сме.

158

Анонимен

преди 8 години

До FreedomРусия не ни плюе като народ, а плюе проамериканското правителство, лишено от мозъчни клетки. Да си пращат синовете и внуците да се бият в Сирия, тяхната мам....

157

Българин

преди 8 години

не харесвам особено нито сащ нито русия

156

Анонимен

преди 8 години

до пaртизaнкaтaТебе явно денонощно те освобождaвaт крепосните от рaшa, Бългaрите не сме пaртизaни, ние си имaме трaдиционни четнически оргaнизaции от преди чернaтa дaтa 9.9.44 г., кaто- Бългaрски Нaционaлни Легиони, те и преди сa освобождaвaли руснaците!

155

Анонимен

преди 8 години

На този журналист дали му е ясно, че ни ругае на диалектен български език?

154

Анонимен

преди 8 години

АМА ТИЯ НАШТЕ ПОЛИТИЦИ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СА?!! КАК СУХОПЪТНА ОПЕРАЦИЯ С БГ ВОЙНИЦИ??? Прощавайте, за пръв път пиша с големи букви...

153

П.Петров

преди 8 години

Че историята се повтаря, повтаря се и Русия и Турция вървят към неофеодализъм, но ние нямаме страна в противоречията им.Завещаният ни идеал , който не трябва да забравяме е "Чиста и свята РЕПУБЛИКА" и подхранването на амбициите на Путин да се провъзгласи за император, а на Ердоган за султан са в разрез с нашите ценност и разбиране за свобода.

152

anonimen

преди 8 години

OSTAVKA!!!Nenchev-ti si sram za Balgaria.Varvi si zaedno s zam. ministara-tuUchi se ot Putin,kak se bori za edin padnal voinikrchin,koito ti izbra. ne ste jelani tuk.

151

Анонимен

преди 8 години

Е, тя Русия отдавна научи народът си да се държи с останалите като с васали и роби. Такава беше Русия по време на СССР, таква е и сега. САмо, че сега много плюят, понеже загубихиа сателите ти се. Няма кой да им прави правец. Ама, хайде по живо по здраво. Ние да си пием ракийката, а те да си ядат слютката. За 70 години руснаците успяха да разбият доста държави. Ама толкова им е капацитета. Но за едно са прави, че България си върти *** на където духа вятъра. Нямаме собствени интереси!

150

бореца

преди 8 години

За нашите управници не представлява никакъв проблем да изпратят и малкото армия която имаме в Сирия само и само да се хвърлят по корем пред началството от Вашингтон!Това не го и правеха и другарите от БКП но тези ще ги задминат но защо да се изненадвам като всички са били партийни членове на БКП и сега се опитват да си изтрият миналото си от кирливият си гръб!А и още нещо я вижте къде са им децата,имотите и парите им ами всичко това е зад граница така че въобще не им пука за нас!

149

Анонимен

преди 8 години

Да живее свободна и независима българия.... но само на думи!!!

148

Анонимен

преди 8 години

за съжаление е прав, цъфнали сме точно за да пращаме войници там, даже и 1000 да са, смисъла е просто никакъв. има достатъчно други държави с по-голямо население и по-добре икономически от нас100% някой ще напълни джобчетата от цялата работа...

147

Ицо

преди 8 години

Много истина има в тая статия. Предлагам тези които мислят по различен начин да бъдат доброволци ако се наложи сухопътна операция срещу ИД. Не виждам защо български войници да ги пращат на заколение само и само господарите от сащ да са доволни.

146

Партизанката

преди 8 години

Колкото и да ви дразни,съфорумци,репортерът(не е важно евреин ли е ,та нас вече 25 години ни управляват евреи),е напълно прав!Още повече,той е вложил тънка ирония,които малцина разбират.Винаги Русия ни е измъквала от беди,и сега пак ще го стори,нищо ,че отново сме срещу нея.Ненчев е *** и тарикат,бърза да се подмаже на господарите ,още преди да са го молили-те пък точно от нас имат нужда щото,с тая "армия" и оръжия,дето имаме-и сега точно това ни оставаше.Изобщо не е нагъл Шейнкман,прав е.

145

Ген. Тошев

преди 8 години

Ще освободя руснaците още един път явно освобождението от 1916-17 сa го позaбрaвили!?!

144

Freedom

преди 8 години

Не знам за вас, но аз освен русия да ни плюе..да ни убижда..да ни тормози..да ни се подиграва..друго не виждам последните 20 год. Това ако за някой е братски народ....много е объркал! Вижте какво става с братската им Сърбия..пълен крах и изолация..чиста диктатура и идиология, не се подвеждайте, като вашоте баба и дядовци !