100

Кирил Софийски

преди 8 години

Нахален като Турчин ! И пак толкова умен ! Повече какво да кажа за този *** ?!?! Но иначе си изкара трите милярда отпуснати от Янките и платени от ЕС! Халал да му са ! Само че ще му излязат на .....

99

Striker

преди 8 години

Е много ясно! Не харесвам Ердоган, но още повече не харесвам хипофизното джудже от Кремлин. Сваленият самолет беше напълно логична стъпка след десетки нарушения, какот и предупреждения преди самото сваляне! Всеки вражески самолет следва да бъде свален, особено след толкова предупреждения. Без значение дали е над турска, българска или която и да е територия.

98

Анонимен

преди 8 години

То България е член и на ЕЦ

97

Анонимен

преди 8 години

148.Не се наричай българин бе , като не си !Турчин си ..

96

Анонимен

преди 8 години

Алоуу чал.натата чал.*** нали личи си кои са ви приятелите щом налагате политиката на двойните стандарти!

95

Анонимен

преди 8 години

Твърде любопитно. Отначало Путин и Ердоган напомняха Хитлер и Мусолини, а сега напомнят по-скоро Хитлер и Сталин. Историята се повтаря: първо като трагедия, после като комедия. Сега, слава Богу, го има Големия батко, който да ошамари малките, ако станат прекалено палави.

94

Анонимен

преди 8 години

Абе *** България е член и съюзник на НАТО забравете за другото

93

Анонимен

преди 8 години

С това си изказване Ердоган се обявява срещу Русия и казва на света,че може да прави каквото си иска.Време е янките да вържат кучето си защото е побесняло.Правилно се притесняват турците,че Сирия може да се превърне в терен на война между Русия и Турция.

92

Румбо

преди 8 години

Съветвам всички да си изчистят и подредят мазетата!Както и да прочетат какво се прави при ядрена война.Радиацията не пита кой е бил прав,кой крив!При определени условия,ще има живот и след това.

91

5

преди 8 години

До сега трябваше да са свалени два Турски самолета.

90

Цариград

преди 8 години

Очевидно е че трябва да се върви към ликвидиране на проектът "Турция". Ислямистите в Ангора застрашават корабния трафик през проливите, а сега и въздушния трафик.Нека големите се разберат и разпарчетосат тази ахабитска ***!

89

Анонимен

преди 8 години

117 българинТурция губи само от туризма милиарди.Тези милиарди могат да отидат в Австралия . Руските туристи харчат доста пари и са добре дошли ( само че се насочват към немюсолмански държави ! Не им бери грижата къде ще си похарчат парите . Зле си ти че пишеш само от стаята си !

88

Анонимен

преди 8 години

Казах АЗ сваления самольот свален и след това дипломатическа война !

87

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя чува ли се, ако свалили турски самолет над чужда държава, това щяло да е атака срещу суверенитета на Турция.

86

Tina

преди 8 години

Този така характерен за Ердоган префинен жест на ръцете говори много за него - мазен, префинен, превзет, двуличен, жесток, извратен, садист...

85

Българин

преди 8 години

Руската икономика е зле това е факт. Какво ще се случи ако 1/3 от бюджета отива за военните. Ще се върне СССР, това е. И ще имаме гневна ядрена държава с имперски амбиции. И тогава каменната ера ще е близко Уили.

84

Buba

преди 8 години

Какво право ще имат турските самолети да летят в Сирия. Сирия няма ли суверинитет? Русия поне е поканена там.

83

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевРУсканицет гърмят по тюркменизирани чеченци, афганци, дагистанци нашественници в Сирия

82

Аз.

преди 8 години

Тука някои хора пишат абсолютни глупости.Путин съсипал своята държава и така нт.тази година бях вТайланд,навсякъде пълно с руски туристи.значи хората си живеят добре.

81

Близък Изток

преди 8 години

Сирийците гръмнаха преди две години два турски изтребителя и Ердоган са наака, какави ги бръщолеви