99

караибрахим

преди 8 години

тая мечка много тясна се оказа

98

Аз Малдив

преди 8 години

Реалното именце на тоя е Давидоглу...

97

Доган

преди 8 години

За сега е 1:0 за Турция, тези санкции които въвежда Русия са опит за жалък отговор в който те ще са повече потърпевши защото стокообмена е в пъти повече в ущърб на руснаците, когато свалят турски самолет тогава се ежете из форумите !

96

Анонимен

преди 8 години

Путин ще нареди унижението да е по-голямо от това на Тимур, намазан с вазелин и жена му да гледа как му мие краката!

95

sinbad0

преди 8 години

Интервюто на втория пилот беше достатъчно,за да разберем какво следва... "имам дълг да изпълня за моя командир"Тези човешки взаимоотношения показват на света какво е чест и дълг. Русия показа на света какво е дух ВСВ,ще го покаже и сега. Те са най голямата и мощна страна в Света,а Турция за втори път ще усети това!

94

До Чубурашка

преди 8 години

Истината е ,че руснаците видяха сметката на 500 камиона ,които пътуваха към Турция и удариха също и рафинерите на ислямистите.За това Турция свали самолета ,защото им развалиха далаверата дето върви от години и турците диплиха милиарди.Дреме му на Ердоган за някакви дето живеят още в пещерите.А и като гледах те също са умерени и мирни-въоръжени до зъби с картечници ,гранатомети ,че и американски ПТУРС-ове.Така ,че теорията ти е далече от истината

93

До Чебурашка

преди 8 години

Представете си, че Турция бомбардира кюрдите до границата си с Русия...Не си го представям, няма как. Гледай филма "Враг на портите" за Сталинград и сам ще разбереш много неща. Например защо повече не бива да ходиш в америкнското посолство и да върнеш кирливите долари. Не носят щастие, повярвай ми.

92

Син Хуа

преди 8 години

Бойко китаеца е новия член на Китайската комунистическа партия.20 години след като захвърли своята партийна книжка най -сетне Бойко Борисов отново е приет в редовете на партията.Канят се всички жени и мъже ГЕРБ както и цялото ДСБ .

91

Q3

преди 8 години

Знам че турците са по светли хора, излиза че ги управляват черни аборигени.

90

Анонимен

преди 8 години

Европейската част от Турция, вече я считайте за гръцка. Стамбул отново ще се нарича Константинопол и кръстовете отново ще бъдат сложени на своите места по куполите на храмовете.

89

Божил

преди 8 години

Тоя джуджест Йода без качулка иначе е ***,но да прави бели на белите хора го бива!

88

Анонимен

преди 8 години

120, ах какъв изтънчен джентълмен, ах колко е богата руската душевност.....

87

Анонимен

преди 8 години

В отговор на свалянето на руския самолет от турците,Путин е забранил на руснаците да ходят на море в Турция през зимата,спрял е вноса на пилешки дробчета от Турцияи е спрял газа за Украйна.Ето така трябва да се действа с твърда ръка.

86

Анонимен

преди 8 години

Вече трябва да говорим за Турската Република като за бивша държава.Това че мечката си пасе кротко не ти дава основание да смяташ че можеж да идеш да я сръчкаш отзад!

85

БЪЛГАРИН

преди 8 години

ЧУДЕСЕН ХОД НА ТУРЦИЯ И НАТО!!!СЪЮЗ С РУСИЯ И ЕС И САЩ---НЯМА ДА ИМА!!РУСИЯ --ЩЕ ТРЯБВА САМА ДА ВОЮВА ЗА ВОЕННАТА СИ БАЗА В СИРИЯ .НИКОЙ--НЕ УМИРА ОТ ЩАСТИЕ ДА СЕ ЖЕРТВА ЗА РУСКИТЕ ВОЕННИ ИНТЕРЕСИ В СИРИЯ!!ТАЗИ ВОЙНА---НЕ Е НАША!!!

84

Анонимен

преди 8 години

Слава на Бога, олекна ми! Този няма да може да дойде на кон, защото ще реже дърва в Сибир. Вчера руски военен трибунал му е прочел присъдата пред чеченския спецназ.Аста ла виста и поздрави на белите сибирски мечки!))))))

83

Ф.С.В

преди 8 години

--Те вече района с тюркмените ( мястото на убитият пилот) го изтриха - почти не останаха дървета- ама Ф16 нещо не идват да стрелят подло в гърба бавните бомбандировчици - Системата С400 е адска машина - там пропуски няма !!

82

фф

преди 8 години

Не обобщавайте - воювали сме и срещу руснаците, воювали сме и рамо до рамо с турците срещу трети врагове...

81

sinbad0

преди 8 години

Не убийството ше е с автограф...

80

Анонимен

преди 8 години

Руските заплатаджии и национални предатели скимтят като наритани песове - безценно!