32

Анонимен

преди 8 години

От руския вариант се вижда, че турският изтребител е ударил внезапна спирачка и след това дал заден ход !

31

Анонимен

преди 8 години

Те кюрдите скоро ще ги оправят. Снабдиха ги с оръжие, добиха опит - въпрос на време е.

30

Иван

преди 8 години

Турция показва радарни данни, Русия нарисувана линия на компютър, следваща границата на 1 км. На 6 км това няма как да стане, следователно рашките лъжат. На радарните данни се вижда, че СУ-то е оглеждала определена турска територия (това като странично обърнато М), а не е летяло право. Този клин съвсем не е широк 2 км, както се лее от опорките, което може да се провери с карта. Освен това в този район има протурска опозиция на Асад, но няма ИД, следователно какво са правили там? Много лъжи ....

29

Анонимен

преди 8 години

Истината е само една и тя е, че това е провокация, която ще коства главата на Реджеп Таип Ердоган. Повече от ясно е че такива действия са били планирани поне от 30-ти септември насам. Турците искат да господстват в този район, но уви всичко свърши.

28

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че сега Ислямска Държава е най-доволна.За всички други това е проблемен инцидент, но за ИД идва подарък навреме.Много е просто: Няма коалиция - има ИД и обратното.Мисли българино! Кои сега са нашите?

27

дам

преди 8 години

турците съжаляват за издънката си . направиха се на велики , а днес казаха , че снощи района около турско сирийската граница е бил смлян от бомбандировки , там където вчера *** се снимаха с убития руски пилот.Турците само развързаха ръцете на Путин , скоро едва ли в сирийско небе ще се пристръши натовски самолет да доближи руски такъв .

26

Анонимен

преди 8 години

До АнаЛизПредупреждението става преди нарушение на въздушното пространство, а не пост фактум.

25

Знаете ли

преди 8 години

какво разстояние минава самолет СУ за 5 минути? При средна скорост 1600-1700 км/ч и височина 6 км за 5 минути самолета ще пролети 135-140 километра. Лъжата на Турция е толкова очевидна, че НАТО и САЩ мълчат за да не се излагат и те.

24

Анонимен

преди 8 години

До до20Пак остава въпроса къде е изстреляна, все пак поразяването на целта не става веднага с изстрелването. Вероятно е имало маневра с форсиране преди да бъде ударен.

23

Българин

преди 8 години

Как е възможно нашите *** политици да подкрепят Турция а не Русия ?

22

АнаЛиз

преди 8 години

До СтаниславНапълно съгласен с коментара тиПояви се информация , че на срещата на НАТО е било казано , че руския самолет е бил 17 секунди над турско небе .Единствено щатите подкрепят версията , че бил предупреден 10 пъти преди да бъде свален .Интересно за 17 секунди как е станало това.Освен това , се било доказало , че турските ф 16 са навлезли и те в сирийското небе , а ракетата е поразила су 24 на 1 км в сирийското небе и той е паднал в Сирия на 4 км от турската граница

21

db

преди 8 години

Какво значи да гласуваме дали самолета е свлен правомерно или не. Да не би да сме били там? Снимали две карти с по един контур и гласувай. За какво по-точно да гласувам??

20

Българин

преди 8 години

Българският народ е с Русия. Еничарите вън от България.

19

Нарин

преди 8 години

Българина за християнска европа а и русия е евтина стока четвърта ръка човек какво мрънката вие стеголи

18

до20

преди 8 години

Не просто е паднал, а е бил ударен над сирийска територия, на един километър от границата. Да ако до него летяха СУ-30, както в началото, надали турците щяха да се заиграят с него. Обаче руснаците малко се поотпуснаха и си бяха наказани веднага. Предполагам са си направили изводите и вече няма да пускат сами бомбардировачите близко до турската граница...

17

Анонимен

преди 8 години

Да, и като гласуваме, ще разберем коя е истината. Това само в денс.бг мож да стане.

16

Уточнение

преди 8 години

Самолета е паднал на сирисйка територия, но въпроса е къде е исзтреляна ракетата. И руснаците признаха, че за кратко самолета е нарушил турското въздушно пространство. Макар че термин "за кратко" в армията не съществува.

15

Анонимен

преди 8 години

Турция е лидер какви са тез мечки руснаци

14

БЪЛГАРИН

преди 8 години

АЗ вярвам на Русия.Незнам тук защо се радват някои родоотстъпници на сваленият СУ....явно мачтаят да сложат на главите си чаршафи....

13

Станислав

преди 8 години

Факт е , че Турция казва, че в продължение на 5 минути е предупреждавала руския самолет докато лети в територията и, а на картата се виждат едни 5км зона на пресичане.Е при движение на самолета с 1400км/ч 5 мин ли ще пресича тази зона?????Лъжи! Турция е видяла на радара самолета и са вдигнали техните два , които са кръжали по границата и при доближаване просто го свалиха! ***, засегнаха им интересите, купуваха много контрабандно гориво от ИД , а Русия ги взриви.