38

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Русия. Благодарение на Александър Йорданов и на вас станах неин горещ привърженик и направо се влюбих в нея. Желая по-често да пишете за любимата Русия! Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

37

ЕЙ НЕ УЯДЕ СЕ ТОЯ

преди 8 години

все му е малко. Още иска да ***. Ще се пръсне от лапане на народни пари.

36

Анонимен

преди 8 години

По времето, когато бяхме в руската сфера на влияние, имахме държава, закони,сигурност, икономика, бъдеще.Тогава имахме средно-европейски жизнен стандарт, живеехме по-добре от румънци, гърци, поляци, руснаци.Сега изгубихме държавата , икономиката и населението си, ама пък догонихме средна Африка по стандарт на живот.

35

Анонимен

преди 8 години

Всеки нелегален имигрант от Африка и Азия, стъпил в Европа, получава правото да си избере град в Западна Европа , където да получи жилище и минимум 1000 евро на месец, без да работи.За сметка на това 80% българите-европейци живеят под екзистенц-минимума , но пък ви хранят с евро-атлантически ценности и демокрация.

34

Анонимен

преди 8 години

Точно тоя "мил и честен, чист като сълза" човечец Александър Йорданов хич да не смее да дава акъл кое как е, щото се ояде като препила с кръв пиявица и заради него самия България е на това положение!

33

Анонимен

преди 8 години

До до дрилРуснаците са ни освободили от турците.Факт.- - - - - Този факт е само за простите глави ! Защото е най-лесен за обяснение и изобщо не нужно да разсъждаваш ! Но най-често зад такива наглед достоверни факти се крият съвсем други и неочаквани истини които са съвсем различи от същия този привидно *** факт !!! Защото тогава е редна да се запитаме - ами кой освободи Македония тогава ? Ами Албания, Черна гора ?

32

Пешко

преди 8 години

До Анонимен до Пешко,само пускам новината, че я няма. Нито злорадствам, нито нищо. Но това ще има последствия

31

Анонимен

преди 8 години

Боже, колко заблудени *** има! Руснаците, във всяко едно интервю или предаване ни споменават като страна, която въобще няма собствено мнение и чест, че сме *** и неблагодарни, продажни и недалновидни. И ни се подиграват за пълното късогледство. И трябва да ви кажа че напълно ни съжаляват! И въобще не се интересуват от нас, само ни дават за ПРИМЕР (Е, РАЗБИРА СЕ, ОТРИЦАТЕЛЕН!)

30

Анонимен

преди 8 години

Значи от Кремъл го посъветваха магарето от плевнята, ама то не прихваща - магарешка му работа. Русофибията е мода от минал сезон, и ако едно магаре иска да е модерно, но няма собствен стил да следи модните тенденции.

29

Русия не е враг

преди 8 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Деформаторския блок, Герб и ЕС! И някой си Александър Йорданов!

28

Анонимен

преди 8 години

Много елементарно изказване!Липса на всякаква култура!А така ли си гледаме интересите като се опитваме да нападаме един от големите играчи и се мъчим и гърчим да се присламчим към друг по-голям играч?!И какво печелим от това?!Унижение!!!

27

до дрил

преди 8 години

Откакто сме нагло-саксонска колония, освен че ликвидирахме индустрията и селското стопанство, здравеопазването и образованието, намаляхме с няколко милиона, нашите партньори ни третират по зле от нелегални имигранти от Азия и Африка , обират ни природните богатства, приватизираха ни печелившите предприятия за жълти стотинки и сега ни обират с високи сметки, окупираха ни, разпореждат се като господари с нас и отгоре на всичко ни подготвят за резерват за нашественици и джихадисти.Така че, моля демократите да замълчат.

26

ДС

преди 8 години

Нито с Русия, нито с САЩ. Пълна независимост. Сега сме със САЩ и какво !? Долара гони 2 лева, плащаме най-скпия газ в ЕС, нямаме един читав самолет, който да ни защити, 45% сме на прага на бедността. Е 10 години НАТО и ЕС ни направиха още по-бедни.

25

Анонимен

преди 8 години

До ПешкоКрим е руски. Въпросът е затворен.

24

Анонимен

преди 8 години

Значи, като чуя или прочета за "европейската идея, европейските ценности, разбирането ни за свобода, за демокрация, за свободна придвижване и прочие ... " започва да ми се повръща сещайки се за същите тия простотии, които едни и същи люде повтарят, като мантра вече 26 години докато "налюбват" целокупния български народ. Подхода е същия и сега. Настройвай масите едни срещу други. Говори им постоянно за европейската идея, европейските ценности. Граби, колкото можеш !!!

23

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая някой освен Президента да каже истината.Всички днешни български политици са просто едни руски мекерета!

22

И ТОЯ Е БИЛ УЧИТЕЛ

преди 8 години

СРАМ И ПОЗОР! Възрожденците , ако го видят ще се обърнат в гроба.

21

Анонимен

преди 8 години

Мислех го за по-умен.

20

Анонимен

преди 8 години

Абе България трябваше да следва линията на Русия, но никога не са се бъркали до там, че да сменят и назначават министри, никога СССР не е бил "началниците" както сега Борисов унизително с наведена глава нарича чиновниците от американското посолство които управляват България, СССР беше пазар за български стоки и произвеждахме, а и ни заливаха с евтин газ и петрол. Сега нямаме никаъв шанс за пазара на ЕС а скоро ще ни въведат визи и забрана да работим на запад.

19

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам, че на този някой изобщо му дава трибуна, та чак са го изтъпанчили като главна статия.. Йорданов трябва да бъде отново натикан там, където му е мястото, а именно в килера с политическите скелети на 90-те. КОЙ му изтупа нафталина на този продажник и болен мозък.