235

Demokrat

преди 8 години

До хибридна войнати как ги преброи - да не хварля боб?

234

Demokrat

преди 8 години

брех тоз Даниелчо бре ...

233

мухахахи

преди 8 години

Партията на Путин, Атака сречели 3% на последните избори. След 4 години ще спечели 1% и после ще изчезне като Пyтя. Без следа и в дълбоко забвение.

232

Анонимен

преди 8 години

"Къде живеят троловете и кой ги храни"Разследването на "Новая газета" от август миналата година тръгва от обява в СанктПетербург, пусната седмици преди това. В нея се казва:"Търсим интернет оператори! Работа в шикозен офис в Олгино, заплата 25 960 намесец (около 550 евро - бел.ред.) Задачата е публикуване на коментари в профилниинтернет сайтове, писане на тематични постинги, блогове в социалните мрежи.График на работата се избира индивидуално. Плаща се седмично по 1180 за смяна(8.00 до 16.00, 10.30 до 18.30, 14.00 до 22.00). Безплатна храна!!! Официален трудовдоговор. Възможно

231

Ирландската пастирка

преди 8 години

Аз като казвам, че рашата води партизанско-хибридна война в бг-то никой не ми вярва!Ето поне 300 мнения-доказателства само под тази статия.

230

спорно е

преди 8 години

Митов, много е спорно точно как е избран многоуважаемият т.нар. президент. Май си беше назначен. Освен това, на глупости като неговите няма как да се отговори по-възпитано. И накрая - той е с толкова нисък рейтинг в собствената си страна, че вместо да се занимава с Русия е по-добре да си напише най-после оставката!

229

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Относно русофилите в България. Те са над 60% от населението. Но на всички ключови места - медии, НПО-та, агенции се слагат американски слуги.Затова русофилите само изглеждат маргинализирани.Но за щастие или нещастие нищо не зависи от събитията в България. Една рокада на международната сцена и картината в България ще се промени.Промяната вече се случва, но русофобите не са способни да го осъзнаят.

228

Анонимен

преди 8 години

Благодарете се, че е невъзпитано. По-лошо би било, ако се бяха отнесли уважително.

227

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Русия е една от великите сили, и всяко пренебрежително отношение към тях се наказва.Не случайно Македония е отделена от България по волята на СССР.Така че онези Митов и Плевнелиев отново ще ни докарат неприятности. Може би не утре, може би след 10 години...Може да сме към ЕС и НАТО, но трябва да се държим внимателно с велики сили.Всичко останало е откровенна тъпотия

226

Що?

преди 8 години

ПАЛЯЧООООООООООООО! ПАЛЯЧОООООООООО!

225

Анонимен

преди 8 години

Никога да сега не сме имали такава мижитурка за държавник!!! Ега си падението, ега си подлогата!?? Срамувам се, че съм ,, Българин", позор....!!!!! Всички нови политици сте жалки марионетки, знаете на кой!!!!

224

БГ

преди 8 години

Тоз "президент" ще ни отдели от единствената нормална държана на тоя свят Русия, много го натискат тия Американци.

223

Анонимен

преди 8 години

Грубата намеса във вътрешните работи на България от страна на самозабравилите се КГБ апаратчици от Кремъл получава достоен отговор.

222

Анонимен

преди 8 години

С такива жалки подобия на политици България няма да се оправи!

221

Анонимен

преди 8 години

Митов, какво стана с газа и транзитните такси? Какво ни занимаваш с празни приказки? Къде са ни парите за държавната хазна?

220

19 см

преди 8 години

Оставка оставка къде е рада дълбоката !!!!! Тук при мен гълта

219

Анонимен

преди 8 години

Транстихоокеанското партньорство е нещо повече от търговски договор. То е дългосрочна инвестиция в сигурността и стабилността на Европа.

218

Анонимен

преди 8 години

Украйна? Няма такава държава :)

217

Анонимен

преди 8 години

Крим- Русия. Косово- Сърбия

216

Анонимен

преди 8 години

Какво представлява "Южен поток"? Това е рекордно скъп газпроводен проект на стойност 16 млрд. евро (подводната част само се оценява на 10 млрд. евро), който най-вероятно щеше да излезе още по-скъп, защото у нас никой никога не е забранявал раздуването на сметките. Най-главното обаче е, че това щяха да бъдат пари безсмислено хвърлени на вятъра.