133

Анонимен

преди 8 години

Аз съм спокоен само за български лекари-психиатри, ще имат работа много и ще искарат пари!!!

132

kokospa

преди 8 години

Съшествуването на АБВ,Атака и БСП е доказателството за хибридната война на Русия с/у нас!Един човек го каза гласно и на света!

131

(-_-)

преди 8 години

Забелязвате ли как от скоро кампанията срещу Русия омекна? Нашата Росица пак се изказа като някакво далечно ехо на един тъмнокож президент.. Друго си е да имаш членестоного за държавен глава, нали?

130

Анонимен

преди 8 години

До Марк до 174Да, сега в НАТО сме, и това е голяма трагедия за майка-България!

129

Марк до 179

преди 8 години

имаме 1,5 изсребителя!!Но това , дарагой, не се дължи нито на демокрацията, нито на капитализЪма, както вероятно се опитваш да намекнеш!!Защото в България няма нито демокрация, нито капитализъм!Пък и някъде да си прочел, че слес социализЪма следва капитализъм!!Не, дарагой, следва дивашки ПОСТКОМУНИЗЪМ!!Демокрация и капитализъм има в Австрия например!!!И изстребители има там !!

128

българофил

преди 8 години

тази рускиня чете конско на българския президент, сякаш е баба му,ама не е- тя е е придворна дама от най-ярката диктатура от комунонацистки тип- не случайно наричат *** днешния вожд на русия. ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ИЗБРАН С МНОЗИНСТВОТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ. ***, национални предатели, плюят нашия президент,но ще си платят като му дойде моментът. а той ще дойде с помоща на ***,който като своите идоли сталин и хитлер,ще запали войната. тогава ще преброим и русофилистичните пилци.

127

До 168

преди 8 години

Гласувах за този български президент и съжалявам, че съм го направил. Именно, че е избран по волята на народа, това *** трябва да разбере, че респекта, уважението и далновидноста са висш пилотаж в политиката....за него е късно обаче. Учил се е да прави пари, а не политика. Нерде Линднер Имобилен нерде Президенството...а помежду им Бизнес Парк ;)

126

Вл.Вл.Мустафа

преди 8 години

Тея джамии на снимката на Даеш ли са, или на спосора?

125

Анонимен

преди 8 години

Аве марк, колко изтребителя имаме сега? Това е въпросът! Или си неспособен да схванеш? Ментални ядове????

124

Анонимен

преди 8 години

Даже и тока, който сега ползвате, е генериран в централи, които са изградени с помощта на руснаците! Който не вярва да иде да бръкне в контакта!

123

Марк до 174

преди 8 години

174 , варшавския договор ***!!сега сме в НАТО, ако не знаеш!!

122

НФСБ

преди 8 години

Стигa дрaскaхте глупости моля, Укрaйнa и Русия многокрaтно сa воювaли през вековете, дa не говорим докaто сa били рaзделени нa княжествa. Укрaйнa векове е билa чaст от Полшa ( Жечпосполитa) и т.н и т.н демонстрирaте невежество, но то е нещо обичaйно вече по родните форуми. Светa в моментa е нa кръстопът и резките движения не сa препоръчителни, товa вaжи и зa двете стрaни.

121

До 163

преди 8 години

Тая па, че ние сме по-зле и от араби, сирийци, иранци. Що всички ходят по Дубай, а не дойдат на мърлявото ни и бетонирано с кутийки Черно море. А колкото до укруината, нищо СТОЙНОСТНО не са загубили, и сега изборите, при този тотален терор показаха че Изтока си е руски. Той ВИНАГИ си е бил руски.А западната част, взета от Полша, Унгария и Румъния, тя ще си се върне назад и всичко ще си дойде на мястото!Или мислиш, че тази диктатура сега там дълго ще просъществува?А одеколона-има го в главата ти

120

Анонимен

преди 8 години

България във Варшавския договор имаше над двеста изтребителя, а сега..... :)))))

119

Марк

преди 8 години

В България русофи...лите гласуват за БСП или за Атака!!Виждаме какво става и с двете партии!!ребята още 1 г..!!!

118

до 166

преди 8 години

Бандера е действувал в условията на окупация!!Сега няма никаква окупация, а рашките и украинците се млатят!!!Стига спекулации

117

Анонимен

преди 8 години

Ало червените другари, ... българския Президент се избира от Българския народ !Какво мислите вие дъртите комунисти - е БЕЗ значение !както е видно от последните няколко избори

116

Анонимен

преди 8 години

Когато България беше с Русия имаше огромна икономическа база. Сега с щатите има болни, бедни и нещастни озлобени хора, като тукашния марк.

115

До Марк

преди 8 години

И коя беше причината Русия и Украйна да влязат във въоръжен конфликт ? Но ако може без клишетата на западните анализатори и масмедии. Благодаря.

114

до 156

преди 8 години

Имаш малка грешка - има едни откъсачни периоди, в които България е преживявала икономически, културен и военен подеми, при които не сме били в сферата на влияние на Русия! Златният век на Симеон, на Иван Асен, Съединението и Независимостта в по-ново време - все периоди, при които сме били на другия полюс спрямо братската, православна, славянска Русия...