92

Анонимен

преди 8 години

От снощи не съм спрял да чета коментари на десетки хиляди читатели в западната преса и главно в Американската.Да обобщя мнението на читателите:- Жертвите от снощи са в резултат на политиката на запада.- Мнозинството вярват, че такава масова атака е "false flag", или поне умишлено не е направено нищо за да бъде спряна.- Дори хората които не вярврат на първите две са на мнение, че ситуацията ще бъде използвана от политиците за да се ограничи свободата на хората и те да бъдат масово следени.

91

до 131

преди 8 години

Нещо умно не можетр ли да напишете или до толкова стига вашият умствен багаж?.

90

Росен Коцев

преди 8 години

СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ ТОЛЕРАНТНОСТ! Сега цяла ЕВРОПА трябва да изрине от континента ни всичката тази *** дошла през последните 5 г. и тотално да затвори границите за тези орди! Да си стоят там, а на тези които им е много жал и мъка за тях, да отиват при тях!

89

Анонимен

преди 8 години

Каква телорентност с фанатици!

88

Анонимен

преди 8 години

Превъзбудените брътвежи на главнокомандващия въоръжените сили. За пореден път. Единственото, което ми идва на ум, е "Бог да пази България!" Щото нито той, нито Б.Б, нито НАТО, нито ЕС ще ни опази.

87

Анонимен

преди 8 години

Да и едно време хановете и царете така лекуваха терористите - с идеологии, възпитание, дипломи, толерантност, спокойствие, лежерност, образованост, доброта, съчувствие.Е, убили там някакви си 130-150 души, абе бъдете добри бе, европейци, покажете се като образовани и мислещи хора. Чудо станало, някакви убийства в Средна Европа... айде моля ви се, ще си играем тука на Халф лайф.

86

Ееех

преди 8 години

Ако този човек вярва в това, което казва, ама със сърцето си, значи съвсем има нужда от помощ! Толерантност?!? Да влезе някой да ме убива в къщи и аз да му подам кърпата да не се изцапа с кръвта ми? Не ща! Не съм толерантна! А единия от снощните атентатори скоро минал границата с Гърция като бежанец! Да се затворят границите на всички държави в съюза! Нито дете, нито жена, нито пиле да прехвърчи! Тези, които са пристигнали вече в Европа да се извозят до Италия, на лодки и обратно в морето!

85

съчуствие

преди 8 години

Жалко за хората жертва на глупостта и лицемерието на политици играещи си с огъня. И трябваше ли Шарли ебдо да правят карикатури и да се подиграват с чувствата и религията на тези жестоки хора?И двете страни имат вина за мен.

84

Анонимен

преди 8 години

Ама вие какво очаквахте от нашия "президент"? Освен БЛЯ-БЛЯ и по този въпрос, друго не може да се чуе от него. Никога няма да прозре, че до тук ни докараха "европейските демократични ценности". Лигавщини и двуличие - безкрай

83

гражданин

преди 8 години

Този *** освен глупости да плещи когато няма суфлльор друго не може. Срам за България.

82

Анонимен

преди 8 години

Единственото което може да направи ЕС, е да изпрати маркери на Путин да надписва бомбите с лого - "ТОЛЕРАНТНИ СМЕ". Но на мен ще ми харесва повече ако ги надписват - "От Русия с любов"!

81

Анонимен

преди 8 години

Г-н президенте, заради тази прослувута наша толерантност до половин век няма да са останали българи в тази държава.

80

Анонимен

преди 8 години

Толерантност..явно милионите които има са му завъртя ли мозъка

79

anonimen

преди 8 години

abe trqbvat nqkolko raketi s qdreni boini glavi i krai s islqmaska darjava,nqma teror nqma atentati

78

Анонимен

преди 8 години

от изказванията му за толерантност не разбрах гей парада Плевнилиев ли ще го поведе или заедно с Бойко двамата ? Нека отговорим г-н Президент с ъази толерантност - нека ! Вие сте върховен главнокомандващ ! Пак в издънка , пак изказвания които противоречът на лидерите на цяла европа, какъв е този позорник за президент дето имаме, какъв е този наш късмет незнам !България никога не е била на колене 1300 години а този тъпунгел свали гащите вече !

77

Анонимен

преди 8 години

Идеологията на тероризма може да бъде победена с толерантност!---------------------------------Този човек чува ли се какви ги говори?

76

той

преди 8 години

така става когато първобитна култура се срещне с по-развита,те не могат да ни разберат,не могат да приемат ,че сме свободни,че жените са хора,че не почитаме техния Аллах, те могат само да ни мразят за това което имаме и да се опитат да ни го отнемат,защото нямат какво да дадат,те не заслужават страх,омраза ,за тях може да изпитваме съжаление ,презрение или нищо,

75

Анонимен

преди 8 години

Не съм чувал арабите да са толерантни, нито евреите, нито ромите.

74

ПреЦедента

преди 8 години

Толерантност значи ТЪРПИМОСТ . Росица Плевнелиева ще громи тероризма със търпимост! Мусор!

73

Анонимен

преди 8 години

Обам се снима за корицата на г.е.й списание нашия какво чака защо още не се е снимал !