27

Анонимен

преди 8 години

Американците си осигуриха нова война наръжке.Доста прозрачно, ама то мат'ряла е толкоз изпростял, че и тия плоскажи минават веки.

26

Анонимен

преди 8 години

Учете арабски! Жените ви носят на е*ане, там няма какво да се променя. хаха

25

Мен

преди 8 години

Алооо Меркел.... Къде си ***? Къде се покри? Бръснеш ли се..алооо

24

erol

преди 8 години

kazanoto ot vanga mai shtese zbadne

23

Анонимен

преди 8 години

Родих се мюслюманка, това не е по избор. В момента се отвращавам от исляма и всякаква такава *** която избива невинни хора в името на каквото и да било... Тези твари от ИД не са хора. Отдавна спрях да вярвам в какъвто и да е било Бог, не може да има такава сила, която да позволява такава жестокост на земята. Само се надявам Русия да им види сметката поне малко.

22

Анонимен

преди 8 години

Абе, америкнците нямат полза да сипят бомби над Сирия. Кой ще плаща после? Бомбите не са евтини! А така на готово им дават петрол в замяна на старо оръжие, от което така или иначе Ю ЕС арми няма нужда.

21

МРАВКА

преди 8 години

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ ВИЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВ,БОРИСОВ,ПРЪМОВА ПАСИ,МИТОВ,НЕЧЕВ,БЪЧВАРОВА,СТАЛИНКА ,Б.Х.К.ДОГАН МЕСТАН.

20

Галин

преди 8 години

Мислех да не пиша, ама не се сдържах. Отговорът е толкова ***....затварят се границите, и всичко що е влезнало и е с такава нагласа обратно по Ирак и Сирия...но за бесена са Орланд и МЕркел, и един продажник зад океана Кери се казва....до като държавите не върнат и нр почнат пак да пазят границоте си това ще продължава...

19

Анонимен

преди 8 години

"Бийте се, отровете водата и храната им"Те това вече го правят управляващите юдео масони и хитреците от Мон'сан'то. Няма нужда да се напъвате те достатъчни ни тровят и без вас...

18

Анонимен

преди 8 години

А бе нещастници защо убивате невинни, когато войниците ви хвърлят бомби? *** неандерталци, само един Коран знаят, мизерния им пещерен живот се върти около брадатия Мохамед.

17

Shark

преди 8 години

Е и сега вече ако не се обединят Франция, Германи и Русия и да ги сринат със земята тея муслимски *** в ИД не знам. Какво трябва да стане за да разберете че с тях по мирен път няма да може, това са животни които разбират само от бой, диктатура и куршуми

16

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 25Баба или дядо най-вероятно са ти разказвали за комунистите, а Т. Живков явно само на снимка си го виждал, но не са учили това което пишеш. Подготви се по темата по-добре.

15

Мен

преди 8 години

Проблема е, че християнството е на заден план....интересува ги само пари,петрол и да си продават оръжията

14

Анонимен

преди 8 години

Значи руснаците са виновни и да чакаме САЩ да ни спасяват от тероризма.Няма по-голям виц.Шарли трябва да го нарисуват.

13

Аллах е ГЕЙ

преди 8 години

Атомна бомба за вас ид гей дружинка ... играете си с огъня ... но ще се пържите бавно :)

12

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Така като им гледам снимките все едно виждам неандерталци! Нямат работа сред нас.

11

nn

преди 8 години

Какъв е този бог, техния, заради когото се пролива абсолютно невинна кръв, това е сатана, това е нова световна война и е крайно време Русия, Европа и Сащ да ги натикат в миша дупка тия ***, стига разделение, войната е срещу Християнството!

10

Мен

преди 8 години

И Госпожа Меркел кво вика... Никаква я няма

9

Анонимен

преди 8 години

Тези атентати са необходими, за да се даде урок на някои хора, които прекалено много се изнежиха и приеха всякакви *** в Европа.

8

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

А чий Х търсите в земите на неверника бе миризливи камилари? А? А ясно ли ви е че ако придължавате така, че ще се обърне плочата?