55

ДО 66 ти питай

преди 8 години

Я ми кажи ти защо не си като ББ така и България никога няма да е като Швейцария. А пари имаше, и за пенсии и за здраве и евтини и качествени стоки. Така е п..ко заспала.

54

Анонимен

преди 8 години

Ами за да стигнат парите от винетки за поддържане на пътищата, защо не се замисляте да не ги барате(МФ) за общият бюджет????( за справка- само около 1/3 от приходите от винетки отиват по предназначение т.е. за АПИ, останалите министъра на финансите си ги джътка както той си прецени )

53

Анонимен

преди 8 години

"Съгласете се, че с 67 лева винетка да искате да имаме магистрали, 30 000 км републиканска пътна мрежа и тя да се поддържа, това е нереално" Няма как да се съгласим по простата причина, че това предложение не е подкрепено с конкретни факти и цифри. АПИ е бездънна яма, точно както и нашумялото напоследък МВР. Горанов създава се впечатление у народа, че Вие не сте поданици на тази държава, а най-обикновени евролакеи и бирници, ей това сте Вие и водача Ви Винету ! Отивайте си !

52

Анонимен

преди 8 години

до Коментар 69 !А къде ще караш, бе *** ?

51

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЖивота си сам трябва да подобриш, стига си чакал, някой да "те оправи"

50

T

преди 8 години

А ние можем ли с 400 лв. да си купуваме бензин и да живеем нормално???????????! *** OFF! Съвсем започнах да се замислям дали да напускам това подобие на държава.

49

тапир си ти

преди 8 години

До до 61ясно е , че бъдещите пенсионери няма да получат нищо ! както казват те плащат сега пенсиите на сегашните пенсионери с надеждата , че после ще има някой който да плаща техните пенсии само дето хората се изнесеха на запад и внасят за пенсии в западните пенсионни фондове . освен това с раздутата администрация и пенсиите които също се плащат от частният бизнес също се източва системата. за втората пенсия ами при доходност 0,4 а инфлация над 1,5 % е ясно , че часните пенсионни фондове лъжа

48

Анонимен

преди 8 години

Пътен данък 100 лева. Застраховка 200 лева. Технически преглед 40 лв.Винетка 100 лева. Зимни гуми 240 лева. Смяна на масло филтри и ремъци 300 лева. Общо около 1000 лева. Това са грубите годишни разходи за един автомобил. В провинцията повечето заплати са от порядъка на 400 лв. Два месеца и половина трябва да работи един обикновен човек (защото обикновените хора получават по толкова) за да си позволи лукса да кара автомобил. Мисля, че сме по зле и от Папуа Нова Гвинея и Конго.

47

kurtev

преди 8 години

nali ataka ruskite patrioti niama6e da podkrepiat nito oresharski nito leshnikkov nito fystykov 6to podkrepihte orehovski a tapi trolove na volen

46

Анонимен

преди 8 години

Кат не мое ги поддържате не стройте магистрали бе мръсни гепаджии!

45

kurtev

преди 8 години

pod 100 leva 6te e nekade 99 i putin 6te zavidi na tia ceni s falirala rosia

44

и аз питам

преди 8 години

кой ти каза бе чадо, че някога държавата имаше пари за всичко? трябва да си *** на квадрат, за да бръщолевиш подобни глупости. ако беше така, щяхме да сме като швейцария, а дано, ама надали!

43

Анонимен

преди 8 години

АМИ НАЛИ ЗА ЧЕНГЕСАРИТЕ ТРЯБВАТ ПАРИ!ДЪРЖАВАТА Е ОГРАБЕНА И НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДА!ЩЕ ДЕРЕМ НЕЩАСТНИТЕ ШОФЬОРИ..КОИТО ВСЕ ОЩЕ МОГАТ ДА СИ ПОДВОЛЯТ ДА КАРАТ!А ЗАЩО МИЛИОНИТЕ КОЛИ В СОФИЯ НЕ ПЛАЩАТ ВИНЕТКИ?

42

доган

преди 8 години

Още в началото казах че горанов е наивно дете па камо ли и колегите му че намерете начин или ако не друг да дойде по кадърен това е

41

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА !!! некадърници крадливи! Избрали сме ви да подобрявате живота ни, не да ни тормозите! ОСТАВКА! !!!

40

при бай ти тошо

преди 8 години

До Анонименпарите от данъците и пенсиите се харчеха на момента . така сега пенсионерите получават смешни пенсии които над 40% идват от сегашните пенсионери-просто тогава нямаше пенсионен фонд

39

питам

преди 8 години

Защо някога държавата имаше пари за всичко. Защото предприятията бяха държавни, печалбата отиваше в държавната хазна, и тя ги разпределеше за здраве за образование за пенсии за нови заводи. Сега печалбата е в частника и той гледа да си купи я яхта я нова къща на някои остров, и ни му пука че някои не може да си купи хляб В държавната хазна внася данъци само тези които не може да скрие.Освен това и много се краде . Всеки лапнал кокала на властта краде като за последно. А преди това неможеше.

38

някой

преди 8 години

A с 380 лв как става горанчо

37

Анонимен

преди 8 години

К'во стана с онези милиарди, дето и без това ние ще ги плащаме. Изядоха ли ги или още барем година ще има?

36

Анонимен

преди 8 години

Ние сами няма да се оправим, ще чакаме румънците да преминат Дунав и те ще ни оправят.