30

se

преди 8 години

От янките само терор и войни.Нищо позитивно не правят !Демокрацията им е всъщност полицейшина и съдебни искове за милиарди.Всеки се прехласва по янките но всъщност това е една сбирщина на алчността и арогантността подплатена с напечатани долари без стойност.

29

!

преди 8 години

Ционисткият план за Средния изток на Одед Йинон.."Тоталното разпадане на Ливан на пет привинции служи като прецедент за целияАрабски свят вкл.Египет,Сирия,Ирак и Арабския полуостров вече следва този път.Разпадането по-късно на Ирак и Сирия на етнически и религиозни единици като в Ливан е главната цел на Израел на Източния фронт в дългосрочен план,а разпадането на военната сила на тези страни главна цел в краткосрочен план"

28

Анонимен

преди 8 години

До Aeon1. Ти ли определяш за кой народ какво управление е най-подходящо?2. Кадиров е бивш борец срещу руския колониализъм в Чечня в последствие продал се и подписал примирие с руснаците, които сега му плащат ежегодна рента от 3 - 4 милиарда долара за да се говори че Чечня е към РФ. Един вид Русия е васал на Чечня е се откупва.......Пропускаш умишлено факта,че бащата на Кадиров беше утрепан от чеченско-арабските терористи.След това останалото е история за края на терористите в Чечня.

27

До 52

преди 8 години

Още един полуграмотен недодяланик седнал да философства, виждате ли, от "укруината не бил изгонен и един руснак"...Прав си, една част ги изпоклаха, горяха в Одеса, измъчваха и избиха в укропското гестапо, а около 2 милиона сами избягаха в Русия! Забележи - ПРИ АГРЕСОРА!!!! Слушай, мой съвет, престани с това плещене, види ви се края на тъпите соросоидчета, видя ви се цялата "толерантност" и "ценности"! Разкарайте се триполовите там, зад океана, там на краварската армия шефа си е чист....Честито!

26

Шокирах се

преди 8 години

"Главорезът Омар Ал Шишани обучен на "занаята" от САЩ"Не може да бъде . Тези радетели за човешки права, демокрация и щастливи кокошки , прасета петли и ...... всякакъв *** , да направят такова зло ? А не , не ......

25

до 55

преди 8 години

Ясно човек на Кадиров, е то отдавна е ясно че той създаде ИДИЛ с парите на Кремъл, това и обяснявва факта че досега няма нито един утрепан руснак там..........................Щото никой не е луд да се е*ава с руснаците,дори ИДИЛ.Виж как е свършил случая в Ливан през 80-те с отвлечените руски дипломати,като един от тях е бил убит показно.Какво се е случило с "халифите" и "шейховете" на няколко терористични организации в рамките на няколко дни.

24

до 52

преди 8 години

Имате ли мозък?.

23

Анонимен

преди 8 години

Ясно човек на Кадиров, е то отдавна е ясно че той създаде ИДИЛ с парите на Кремъл, това и обяснявва факта че досега няма нито един утрепан руснак там

22

До 41

преди 8 години

Тоя па, тоя па, те ачик-ачик му казват, че всичките тези ислямистко-главорезки терористи са "продукт" на краварите, тоя пак плещи за Путин, Асад, Кадиров......То бива да си ***, ама пък чак такова мозъчно пълно затъмнение не е нормално!!! То и амебите, в сравнение с тебе изглеждат като висши мислещи същества!

21

до 48 Да сега е Ясно

преди 8 години

Вторият по значимост командир в ИД е от чеченско-грузински произходЗАЩО ПУТИН ТОЛКОВА СЕ СТЯГА? ТО ЯТАГАНЪТ НАДВИСВА И НАД РУСИЯ!........И щеше да си остане нормален човек от чечено-грузински произход,като хиляди други,ако не беше обучен за терорист от военните човечета на САЩ.

20

Анонимен

преди 8 години

скоро отрочетата на чичо сам ще ги направят *** още малко русия да прехвърли тяхните главорези и от халифата ще остане само спомен да му мисли европа защото половината вече са там и ще почнат първо с диктатор меркел а европа кой ще спасява????

19

СЕГА Е ЯСНО

преди 8 години

Вторият по значимост командир в ИД е от чеченско-грузински произходЗАЩО ПУТИН ТОЛКОВА СЕ СТЯГА? ТО ЯТАГАНЪТ НАДВИСВА И НАД РУСИЯ!

18

Анонимен

преди 8 години

САЩ взривиха 2 атомни бомби в Хирошима и Нагасаки,та едни терористи от ИДИЛ ли няма да обучат.За САЩ това е толкова естествено и нормално,като да пеят американския химна на 4-ти юли.

17

Анонимен

преди 8 години

Вече няма съмнение, че Ислямска държава е американски проект..................................................................................................Не проект,а американско терористично НПО- ударната бригада на "най-развитата демокрация в света" в Сирия.Не случайно е НПО,което дава възможност на правителството на сащ по всяко време официално да може да се разграничи от действията на едно НПО.

16

Анонимен

преди 8 години

Тоя е човек на Кадиров, както и основното ядро наИД, щедро финансирано от Пътин и Асад

15

Анонимен

преди 8 години

А пък "халифа" Абу Бакр ал Багдади беше специално обучен от сенатор Маккейн на тяхната "среща-семинар" през 2013 в Европа.Но накрая "завършва изданието ясно е,че Путин е виновен за всичко,дори Държавния Департамент по информация от социалните медии и сателитни снимки получени от неназован източник е установил,че Путин е причината за изчезването на динозаврите и акнето на един тинейджър от Ориндж каунти"

14

Анонимен

преди 8 години

САЩ спонсорират тероризма в света, това тайна ли е за някой??

13

мл.сержант от запаса

преди 8 години

до 32;Това си е обучена наемна армия и всички се досещат но тук вече в тоя сайт явно казаха кой им плаща тая безумна офанзива за превземането на Сирия свалянето на лошия Б.Асад и следваща цел Иран,но уви Русия взе страната на лошия Асад,и сега се получи черезвичайна ситуация,от която най голяма полза маи пак ще извлече Русия,а ЕС страда от американската инвазия,дано някой смени Меркел,че вече оцапа бекините,ако скоро не я сменят ЕС ще се разпадне...

12

акуд

преди 8 години

с поздрави от америка

11

мл.сержант от запаса

преди 8 години

до 21;Ахаааа значи викаш показват това що искат Американците,уж че са технически грамотни и от нищо нещо правят това само в Американските филми сме го виждали,може пък и да са обучавани от Френския легион там събират всякакви престъпници и ги правят главорези,но при воюването има едно правило не можеш да си боеспособен дълго и продължително време без специална поддръжка с продоволствия муниции,храна и пр.,а тук виждаме именно това значи някой ги снабдява безпрепятствено по въздух и суша...