16

До 32

преди 8 години

От 27: Аз аргументи си имам и ако си направиш труда да прочетеш коментарите- ще разбереш какви са ми, "брачед". На другия под теб изобщо не смятам да му отговарям.

15

BG

преди 8 години

Хайде сега, русофилите дето вчера бяха на Копринка, да обяснят защо Русия, нашата "освободителка" е била против Съединението !!!И как така хем сме били "освободени", хем сега на 22.09 ще празнуваме Независимостта ?!?! Която настъпва доста по - късно от "Освобождението" !

14

Членска карта №7

преди 8 години

До АнонименИ какво образование е има Джендо по времето на Съединението!Доведете го до горния ми етаж!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Честит празник, българи. Съединението прави силата.

12

Анонимен

преди 8 години

До Сачмалия абе ахмак какво бяхме от 1944 -89 пак васал

11

Анонимен

преди 8 години

До истината болиа киса тези мафиоти синовете на зганта дето ни натре се русия при окупацията 1944 какво се 4удим потомствени разбойници

10

Членска карта №7

преди 8 години

Поклон пред нашите предци(простовати, недоучени, с една емоция в душата)!Днес няма значение, че част от тях в последствие се оказаха смъртни врагове и оставиха костите си по улиците на София, кой прострелян, кой заклан!Да не ги споменаваме поименно, който обича България, добре ги помни и пази спомена за тях!

9

истината боли

преди 8 години

До Анонименне го казвам това с злоба просто това са истините, България се управлява от мафиоти които правят каквото им кажат господарите от ЕС и САЩ. Така че, пробити сме от всякъде

8

До 23

преди 8 години

Най-малкото поради факта, че нямa да тръгна да се обяснявам на някого в този сайт.

7

маалии

преди 8 години

Троловете нямат почивен ден,баси!

6

Анонимен

преди 8 години

Честит празник на всички нормални българи! Казвам нормални, защото повечето от коментиралите до момента не сте въобще в ред- прегледайте се. Както и да е, не заслужавате да ви се обръща внимание.

5

Анонимен

преди 8 години

До BGи на нас не ни пука за русия

4

BG

преди 8 години

Като гледам коментарите по-долу ми става ясно, че Съединението едно от най-значимите постижения на България се измерва с това, до колко добре е българския живот днес. Важното пари да има за кебапчета и за бира останалото е само сране. ДО тези, които си мислят, че в Турция и Русия им пука за България, а не за личния им интерес да заминават за тези страни. Там ще ви посрещнат с топъл хляб и сиренце! Разделяй и владей и днес има българи, които са слепи и се подвеждат да са противопоставят един друг

3

МРАВКА

преди 8 години

КАКЪВ И НА КОГО Е ПРЕЗИДЕНТ ТОВА НИЩОЖЕСТВО И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ?ЗАЩО ЕДИН ЦЯЛ НАРОД ОБЕЗУМЯ И ИЗДИГА НА ВЛАСТ ВСЕ ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ ИЗГЛЕЖДА СА С МАЛИ ДУШИЦИ И СТРАХЛИВИ СЪРЦА ЩОМ ВЪРВИМ ПО ГРЕШНИЯТ ПЪТ НАЧЕРТАН НИ ОТ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 25Г. ОПОМНЕТЕ СЕ ,СТАВА ТВЪРДЕ КЪСНО!

2

istinata boli

преди 8 години

Като гледам вие българите сами си провалихте държавата като се присъединихте към ЕС и се надупихте към САЩ

1

ккк

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!