15

Анонимен

преди 8 години

До макетоСо здравеке си го ядешбишето.

14

АнаЛиз

преди 8 години

Нашите политици се мислят за много умни и ги насърчават да раждат на по 12 с идеята , че имат сигурни гласове за по няколко кебапчета . Но скоро нещата ще се обърнат и ромите , ще осъзнаят , че е по добре да си изберат някое Айше , отколкото да гласуват за Хитър Петър или Бай *** .Така след 20 години господа политиците , ще заминат с милионите си при децата си в чужбина , а обикновените българи , ще разчитат на БХК , като малцинство .

13

Сорос

преди 8 години

Аз съм от Богоизбрания народ и не искам уроци от прости хора!

12

Ром

преди 8 години

Няма връщане назад, колелото се върти само напред. Но не съм сигурен за годините, май ще е след по-малко от 30г. Може би ще е след 15-20г. Затова обявявам конкурс за новото име на България и правя първо предложение.. От БЪЛгария да стане РОМгария, звучи добре. Братя Роми съединението прави силата, съешавайте се!

11

макето

преди 8 години

ами мъдрата дръжавна политика на геноцид25 годин до там ке водиама спокойно ке има народен съд ке има да вият на умрело денешните политикани

10

Анонимен

преди 8 години

"Според акушер-гинеколога доц. Атанас Щерев пък държавата трябва да спре помощите за раждане на деца."Това е тотален геноцид и расизъм. Този Щерев по-добре да си затваря устата, че иначе ще му видим сметката.

9

:)

преди 8 години

България е инкубатор на бразилци. Храним ги, поим ги и им търпим безобразията. През това време във Франция (която ни поучава и напътства) ги затварят в лагери, а от време на време ги стрелят.

8

123

преди 8 години

Да няма давност за престъпленията срещу България и българския народ! На такива пресъпници и внуците им трябва да отговарят пред народа и пред Бога! Да се приеме закон за защита на държавата какъвто е имало в България преди 75 год.

7

Pimp C

преди 8 години

КОГА ЩЕ СЛОЖИМ КРАЙ НА НАЙ-СЕРИОЗНИЯ ПРОБЛЕМ В БГ , ПОМОЩИТЕ НА ТЕЗИ ***?

6

ромче тарикатче

преди 8 години

Продаваме едно бебе и съм с пари.Вие работете цял месецза едно "Бог да прости"!!

5

Елемаг

преди 8 години

Българската жена от толкова феминизъм, и еманципация ,забрави,че трябва да ражда.То не бе цигари,кафета и чудо!!По на 30 седят ,чакат принца.И е грешка сте за "мамините синчета".По скоро има "таткови щерки".Ако тя трябва да се съобрази с бюджета със съпруга си ще гледа и върти къща.А не да седи у тях си щото знае ,че ще е нахранена и да си избира убавец с пари!!С 300 зора роди едно дете (със секцио нали е модерно да не провисвали гърдите) и айде герой!!НЯма такова нещо,сбъркали сте!!

4

Анонимен

преди 8 години

На тези жени трабвя да им се помогне да не раждат, като това няма да стане със спирането на помощи и детски, защото ниското ниво на образование и здравна култура си казват ссвоето. по-скоро превеция. Все пак тези деца, са живи същества, хора и когато тези хора нямат пари да ги гледат е предпоставка за престъпления, трафик на хора...и какво ил още не.

3

РАН-ЪТ

преди 8 години

Може ощеИ ощеИ още

2

ж стоев

преди 8 години

не е вярно максимум след 10 год ще е такова съотношението но ние си го заслужаваме щом продължаваме да търпим тези алчни простаци

1

as

преди 8 години

На кой му пука?