138

SS

преди 8 години

От 197 до 201Явно има доста самотни хора пишещи под заглавията на този сайт.Иначе незнам кой ще и издържи тези русофили на една маса повече от 5 минути.Сто про ще ги набият почти навсякъде.

137

Анонимен

преди 8 години

ДоАнонимен 199 ". Изданието уточнява, че "Казакия" включва териториите на провъзгласените Донецка и Луганска народни републики в днешна сепаратистка Източна Украйна, а също и Запорожка област. В документа Украйна и Казакия били позиционирани като отделни страни, а тяхното население - като отделни народи.

136

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 199САЩ са "признали" украинския сепаратистки регион Донбас още през 1959 г.. Това се е случило с публичен закон номер 86-90 от 17 юли 1959 г., приет от Сената и Камарата на представителите в рамките на Седмицата на поробените народи, който и досега всяка година се прегласува, признавайки независимостта на Донбас и Луганск,пище канадското издание "Глобал рисърч"."Глобал рисърч" пояснява: "Казакия е американски геополитически термин, описващ региона, където са живели казаците в бивша Русия и в Съветския съюз". Изданието уточнява, че "Казакия" включва териториите на провъзгласените До

135

Човек

преди 8 години

До АК-47-10:Напълно сте прав Господине.Въпросният Александър Йорданов прилича на дърт,алкохолизиран похотливец,който обикаля около някоя детска градина,вперил влажен поглед в малките дечица,копнеещ да ги погали с мазната си,тлъста и *** ръчица,та дано падне някоя парица или службица!!!От такива,като него "ДЕМОКРАТИ" ми се повдига,та чак повръща!!!Нали благодарение на тоя,и други такива,като него,днес сме на тоя хал???

134

подкрепям-демократ

преди 8 години

"Изключителното българско дете Крисия истински талант, бе изпратено на музикален фестивал в окупирания от Русия полуостров Крим. Там тя спечели награда. Но самото й участие на музикален фестивал организиран на територията на окупирания от руските агресори Крим, е позорно петно за България. Искрено вярвам, че когато порасне Крисия ще разбере това и ще върне наградата, която е пропита с кръвта на невинно загинали от руската агресия срещу Украйна, деца. Да пееш пред окупаторите е недостойно, антихуманно. Крисия, мило дете, върни "наградата!"

133

Анонимен

преди 8 години

Дори само на ниво инстинкт за самосъхранение, без да се използват доводите на разума е достатъчно за да се направи извода - Русия трябва да бъде изолирана като болен от проказа. Освен обществени болести и злини, оттам нищо хубаво не може да се придобие. Да си пият газта и петрола сами -и без тях ще можем да живеем.

132

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1От всичките ти писания днес стана ясно че си на хранилка на Америка за България. Браво че си го призна.А затова кой как възпитава децата си ,най напред имай деца и тогава давай акъл.От хора които повтарят чужди мисли като мантри България няма нужда. От хора които защитават чужди интереси родината няма нужда.Тези хора да отиват в държавата чиито интереси защитават.

131

Анонимен

преди 8 години

Интелигентните и умните отдавна осъзнаха, че помпозните приказки за славянска гордост и православно морално превъзходство са грозен грим върху свирепата физиономия на азиатски тоталитаризъм, съшит по контурите на гъстия мустак на другаря Сталин. Сега България е устремена към ценностите на европейската цивилизация - либерализъм, толерантост, демокрация. Един от най-големите тероретици на 20 век Збигнев Бжежински беше казал преди години: след СССР православието е най-гоелмия враг на демокрацията.

130

Анонимен

преди 8 години

Путин се държи като мафиотски бос. С нахлуването, окупирането и накрая анексирането на Крим Путин насочи руските оръжия към Украйна и каза: "Териториалния суверенитет или живота!" Засега изнудването работи- и той го знае. Аргументите му са шизофренични- какво общо има Косово, където албанците претърпяха гонения и етническо прочистване със ситуацията в Крим, чийто хора никога не са били потискани от украинците?

129

Георги

преди 8 години

До Одисей 1. Казваш, че родителите на Крисия са проявили алчност. Би ли ни казал и в какво се изразява тази алчност? И още нещо-кои сте вие за да казвате на хората как да живеят?

128

н;

преди 8 години

Абе стига с този Одисей.Правите му кефа като го коминтирате.Той не заслужава никакво внимание

127

SS

преди 8 години

До Одисей 1Итака не издаваш ли присъди твърде рано.От къде си наясно , че са взели пари за цялата работа, а и колко ли пари ще са нужни да си пратя детето на място където може да пострада.Твоето си е чиста проба гадна пропаганда.

126

Анонимен

преди 8 години

Умен даскал и зелен кон -няма!!! А политика -даскал ,е под всякаква критика!Сигурно сам си не вярва на това, което говори,но какво да се прави-така го карат Господарите му!!!Бас държа ,че са му обещали да стане някъде ,търговско аташе или почетен консул....Колкото до Крисия-браво на детето! Таланта няма цвят ,пол ,възраст и най-важното -не търпи политика!

125

STop the Sh!t....

преди 8 години

политиците да си гледат помиятаааа ааа политиката! Колко още може да изпростее нашата държава???? ДОКОГА ще търпим извръщенията на *** ориентираната ни политическа пасмина??? Срам за България са техните постъпки и дела, а ние не сме народ а ***! Край!

124

Одисей 1

преди 8 години

189 Аз срещу детето нито имам нещо нито мога да имам нито имам право да имам нито искам да имам НО СРЕЩУ РОДИТЕЛИТЕ МУ , КОИТО В АЛЧНОСТТА СИ СА ГО ИЗПРАТИЛИ НА ТОЗИ КОНКУРС ИМАМ МНОГО , ЗАЩОТО СТАВА ДУМА ТОЧНО ЗА ТОВА

123

Одисей 1

преди 8 години

1. Крим от стотици години е бил руска територия.Колко стотици години , защото татарски е бил повечко и не става дума за история а за международно право 2. Хрушчов си го самоподари, което е пълно беззаконие. Но по-интересното е, че прехвърлянето не е оформено със съответните документи и фактически е нищожно.Ако знаеш колко имат да си взимат украинците от РФ 3. Имаше референдум там и хората се изказаха - искат в Русия.А преди Референдума какво имаше в Крим Я пак

122

SS

преди 8 години

А аз този г-н Йорданов лични бих му помогнал да премине под цветовете на дъгата, ама още му е рано.А и здрасти царю на Итака. Как е?

121

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1дейността на фондация Америка за България е напълно прозрачна и може да се осведоми всеки за нея от сайта на фондацията .Провери в сайта на Путин за дейността му и се осведоми от него къде пише, че е агресор и 'окупира' незалежни Покрайнини !И ме изтрий веднага!

120

Одисей1

преди 8 години

178 Толкова си зомбиран , че не можеш да повярваш че може и да бъде прозрачно .Това ви е основния проблем

119

Анонимен

преди 8 години

Американския клакьор и целувач на *** Одисей, не ще и да знае фактите.1. Крим от стотици години е бил руска територия.2. Хрушчов си го самоподари, което е пълно беззаконие. Но по-интересното е, че прехвърлянето не е оформено със съответните документи и фактически е нищожно.3. Имаше референдум там и хората се изказаха - искат в Русия. ТочкаСАЩ са окупирали редица територии и нищоНеща сега лекето да разкаже на какво законно основание САЩ заграбиха Панамския канал, а "присъединените" щати