55

Анонимен

преди 8 години

До пфффф Храната не отговяря на качество. ГМО и пестициди . И в Африка няма да я погледнат .Виж ,тук у нас ,може!

54

Анонимен

преди 8 години

В България се изхвърлят 670 хиляди тона храна годишно.

53

Анонимен

преди 8 години

На вниманието на Марийка-не кварталната палавница,която майка й я чакала да се върне от "срещата" с Иванчо да върне налъмите,а обявилата се като "работила по публикацията"!Марийке, не знам моме ли си,булка ли си,но явно нещо много "по френски" си наивна!Още не можеш да разбереш кое за какво се ползва-кое е за "целуване" и кое за "онождане"- в смисъл за международната политика.Нали не си като чукчито-"Чукчи - писатель,а не читатель".Чети,душа! През гугъла:Немецкий локоть в турецком боку?

52

Анонимен

преди 8 години

Анти Руската пропаганда продължава в пълна сила. Промиване на мозъци made in the USA.

51

Анонимен

преди 8 години

До Анди . ЕвроГей. Двуполов .

50

Анонимен

преди 8 години

И се справя . Довчера квичене и вой от радост ,че има санкции,днес сълзи и сополи ,щото санциите за Русия - вятър работа .Цунаха баба Меца, по *** .

49

Анонимен

преди 8 години

До Шоп Карлукооово!

48

Анонимен

преди 8 години

Tova sie napravo Bogohulstvo!Grqh e da se machka hrana, kogato ima milioni gladuvashti po sveta!

47

Анонимен

преди 8 години

лелеле СТРАНДЖАТА Е НАЙ ВЕЛИКИЯ ИСТОРИК ВЪВ ФОРУМА. СЕГА СМЕ 2015 НЕ 1000ГОДИНИ ПРЕДИ ХРИСТА. А В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ ЗНАЕШ ЛИ КОИ АСТРОПИТЕКИ И НЕАДЕНТАРЛЦИ СА БИЛИ НАЙ РАЗВИТИ ,ТЕЗИ ОКОЛО ВРЪХ МУСАЛА ХА ХА ХА. извод ние сме основоположник на цивилизацията на планетата

46

до 113

преди 8 години

Пич, ти си прекалено интелигентен за този форум. Ходи някъде се наслаждавай на живота.

45

Анонимен

преди 8 години

Източният човек е различен с това, че той е направил днешната цивилизация.-- Ти наистина нямаш представа от история. За всеки случай не е започнала от Русия. Но за сметка на това царска Русия е копирала запада в много обществени дейности и закони.

44

от 103 до 107

преди 8 години

Просто проявявам сарказъм. Според мен този сайт много добре знае на какви новини започваме да скачаме българите и единствената им цел е да трупат посещение за реклами. Добре че ползват adblocker та да не печелят пари от мен

43

Анонимен

преди 8 години

Няма по-голямо унищожение на храни от това на Запад. Даже там има хора, които се хранят само от изхвърлената храна.------------------ Мисълта ти е доста неясна. Значи на запад унищожават храна като хранят бедните с нея.А в Русия никой не хранят с нея,а минават с багерите отгоре. Прекрасна мисъл.

42

Анонимен

преди 8 години

Трудно ми е да схвана как Русия ще стане по-гладна като смачка малко праскови?----------------- не ти е трудно,просто за друго ти се плаща. Защо пък да не смачкат праскови,кашкавал,сирене, месо, ами как ще станат по-гладни, хич няма, само цените на тия продукти се повишават.

41

Анонимен

преди 8 години

Днес трябва да получи награда за най-обективен новинарски сайт. Винаги отразяват новините като показват и двете страни. Особено за тези свързани с Русия.

40

Анонимен

преди 8 години

ДО 77 КАК ТАКА ИЗТОЧНИЯ ЧОВЕК/руснака сигурно имаш в предвид. Е РАЗЛИЧЕН -да не е с ДВА Х....РАЗБИРАМ ГИ НАПЪЛНО-ДАЙ МУ ВОДКА/САМАГОН 65градуса/ И ТОЙ Е НАЙ -ЩАСТЛИВИЯ НА ЗЕМЯТА..ГЛЕДАЙ ФИЛМА -ОСОБЕНОСТИ НА РУСКИЯ ЛОВ И РИБОЛОВ. Голям смях пада. Идеално се самоописват

39

Анонимен

преди 8 години

Рейгън..велик държавник,***..п..има остра нужда от такъв.

38

Анонимен

преди 8 години

Петрола пада....: )))Дядо Рейгън(велик)заяви преди 30 години:Аз ще унищожа тази Империя на Злаото.Направи го дядката му: )))Браво за което.

37

Лондон

преди 8 години

Има един коментиращ привърженик на путин дето не е прочел че децата на тези дето плюят запада учат на запад..ти товарищ я се обади на товарищ путин и го питай щелките му още ли са в холандия..***..тия ги разправяй на беззъбите последователи на соц.ком..и квото ти оттърва на тебе..

36

до 61

преди 8 години

До onz 61Киборгите още ги изравят от летището на Донецк, Иловайск също не е някакво холивудско кино, а истинско гробище за украинските ***. Задръж си филмчето на украинския киборг, което са му дали да го надъхат и да умре на летището в Донецк...а, пропуснах, на летището освен киборги от Украйна има и такива от Полша, Литва, САЩ и друга ***, отишла да се бие за пари от частните компании....вече май им мина меракът за печалба,оказа се че там не е Ирак