42

Анонимен

преди 8 години

...Франция трябва да плаща по 1 милионА евро за поддръжката на двата кораба." За да бъде завършена мисълта, се казва за колко време. Договорът не бе разтрогнат, а нарушен в едностранен порядък от Франция, която дълго време не направи точно това! Вече си плащат за послушанието пред Големия началник! Уви, Франция няма Де Гол! Понесе загуби от разтрогване на сделката за прадажбата на "Рафали" за Индия, която видя във Франция ненадежден партньор. Русия за получените пари ще построи 2-4 подводници.

41

Буахаха

преди 8 години

А някой беше казал ,че интереса -кланя феса-- туй *** , по-*** , френски военен министър хахахах--- после как да се оплаквам от нашите политици като виждам европейските такива

40

Анонимен

преди 8 години

До Шоппппппп............."Така че съвсем определено нито Египет, нито Саудитска Арабия няма купувачи "Мистрал", заяви египетският военен.

39

Анонимен

преди 8 години

"Много е трудно да си представим, че Египет ще се водят военни действия и навсякъде, където е необходимо използване на вертолетоносцев", заяви Махмуд Халяф. "По бреговете На Червено и Средиземно море има арабските страни, така Египет и Саудитска Арабия в тези общината не се нуждае от такива кораби",

38

Анонимен

преди 8 години

До ШопЕгипет и Саудитска Арабия не се нуждаят от десантни кораби-вертолетоносцев тип "Мистрал", тъй като тези военни кораби са предназначени за водене на бойни действия далеч от границите. Това мнение информационна агенция "интерфакс" в петък, 7 август, изрази съветник Военната Академия на Египет името на Гамаля Абдел Насър генерал Махмуд Халяф.

37

Анонимен

преди 8 години

Сега сме и ние наред ще си плащаме за АЕЦ Белен без да го имаме, но какво да се прави от далновидни политици стигнахме до това положение.

36

1

преди 8 години

***, убедена ли си, че Русия е анексирала Крим? Я питай хората на Крим какво мислят по въпроса, може би някои неща ще ти се изяснят.

35

Анонимен

преди 8 години

Сумата вече е платена от Франция. Още вчера имаше съобщение от Кремъл. Така че Джурналистката да ползва малко повече източници и да не е кон с капаци.

34

Стамат

преди 8 години

Хем не испълняват договора, хем се пазарят при положение, че трябва да плащат и неустойка!Френски педета!

33

Анонимен

преди 8 години

французите врътнаха путински номер

32

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Шопе,шопее(позивната на турското ***),тресат те...виденията от времето на Османската империя,когато преди 350 години ви изгониха от Крим,където бяхте за малко и нямахте никаква...работа.От тогава Русия,респективно Путин сега,за вас са...терористи;а вие какви сте...мироносци и хуманисти.

31

Анонимен

преди 8 години

До До 58Защо се извиняваш, че си почитател на Путин?

30

До 58

преди 8 години

Може да съм почитател на Путин, но поне не съм *** като тебе - малък, дребен, глупав, недоучен, мързелив и елементарен ***. Който само може да прочете "опорните си точки", да си излее помията и после, когато няма какво да измисли срещу конкретни доводи (защото няма с какво!) да псува и пише обиди и цинизми. Това сте вие - соросоидчета пълзящи. Абсолютни нулички!

29

Анонимен

преди 8 години

Шорошоидната *** повръща кръв :)

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТРЯБВА ЛИ ВСЕКИ ПЪТ ДА СЕ НАПОМНЯ НА *** ДА ИЗТРИВА ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ ИЛИ ТРИЕ САМО ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ КОРЕКТНИ!!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Ушанките много са се загрижили за това колко са загубили франсетата))) не им берете грижата, колкото и да загубят то си е тяхна работа, и е по-добре да загубиш отколкото да правиш търговия с разбойниците от Кремъл

26

DreamTheater

преди 8 години

Има ли спиртоварни на тези фрегати?!

25

До 49

преди 8 години

Абе "умнико", какво си се загрижил ти за петрола и ***? Може да си помисли човек, че на този свят ИМПОРТЬОР НА НЕФТ И ГАЗ Е САМО РУСИЯ!!!!! Или пък, че като пада цената, Русия губи, а другите - кравария, Суадитска Арабия, Катар и въобще всички от ОПЕК ....печелят!!!ТИ АКЪЛ ИМАШ ЛИ? А движението на рублата за тях си е донякъде и добре. И въобще ти си гледай собствените скъсани цървулки и не се напъвай да мислиш геополитически, нямаш за това необходимия материал.

24

До 47

преди 8 години

Верно е, даже след френските, вече изявиха желание да отидат в Крим и италиански, че и - забележи - НЕМСКИ ДЕПУТАТИ. Подготвят се за октомври. Вах, какви ще ги плещят нашите депутатчета като се обърне палачинката! Ама човек от главата си пати!

23

Анонимен

преди 8 години

Абе не знам колко са загубили франсетата с тия мистрали, може и да не е малко, ама колко загубиха с това, че не ги предадоха на руснаците и сега индийците развалиха сделка за 128 самолета!!!!! Да им е честито, така се прави, подлагаш се на краварчетата и губиш, губиш, губиш....А те има какво да губят, не е като нас, ние, дет е казал един велик българин, може да загубим вече само оковите си! Затова си седим в блатото си и ще гледаме сеир! Кат няма хляб....