172

Анонимен

преди 8 години

Тъпотата на този наглец и мафиот Б.Борисов ще плащаме десетилетия....

171

Анонимен

преди 8 години

Борисов, ти съсипа държавата само за три и половина години и след това най-нагло си "би камшика". Когато други пооправиха нещата ти отново яхна народа и започнаха дивотиите. Това, което направиха Орешарски и Стойнев ти, негоднико никога няма да го разбереш защото ти си тъпият, а не те! Подавай си ОСТАВКАТА, хората повече не могат да издържат на глупостите и простотиите, които твориш! И то всичко за наша сметка.

170

OF 241

преди 8 години

Я ми кажи до кога комунистите ще са ви оправдание. Аз не си спомням кога за последно БСП е управлявала с мнозинство и не се е съобразявала с никоя партия. Видяхме какво могат ГЕРБ с мнозинство, видяхме платените протести, сега гледаме какво могат в коалиция. Пълна загуба на време

169

ф15

преди 8 години

До Анонимен 244 Браво поне знам че и вие *** страдате от увеличаването нв всичко, но не и на заплати само ГЕРБ !!

168

Анонимен

преди 8 години

Е защо се опитвате цял живот да разделяте хората на шопи и останали ,и то баш вие да го правите . *** нали си спомням на времето как си решавъхте каде да строите гнусните си заводи ,се в градове на именити номенклатурчици и партизани , радомир димитровград разлог се големи градове

167

Анонимен

преди 8 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ ЛЬЖЕЦ!!!!!

166

радио Позитано

преди 8 години

Още не се знае точния брои на излетелите с Чинията, но проверени другари казват, че са видели самия Миков да я управлява, а Мая последна е затворила вратата! Отварят се нови хоризонти пред партията, радват се 90 годишни партийци!

165

Анонимен

преди 8 години

а 16 ти милиарда кой ще ги плаща, а баце?само геребасите или целокупния бълграски народ?

164

Анонимен

преди 8 години

ДЕМАГОГИЯ.Този човек нагло обвинява другите,че 25 години са крали.НОНСЕНС...Какво ще спечелят хората???Нали бизнесът ще изпомпи цялото увеличение на тока от увеличените цени на продукцията за потребителите на стоки.Борисов ти се оля с лъжите си.Наистина мислиш народа за ***, ама чак път толкова !!!

163

Одисей 1

преди 8 години

Както се вика Турецкий паток на болшим трупчета хахахахахахахахахахахахахахахахахахБеше ясно , че ще стане така , развалиха калимерата още покрай въпроса за арменския геноцид

162

Анонимен

преди 8 години

Борисов, по времето на експеримента "орешарски" плащах ток 150-170 лв.Сега при твоя експеримент не падам под 230 лв. така, че си затваряй уста .

161

Анонимен

преди 8 години

ТОЙ, така и не разбра, че аз и баба ми искаме да живеем сносно днес и утре, а не след неясен брой години, защото не останаха дупки на колана за повече пристягане.

160

Анонимен

преди 8 години

Тоя не знам какво смята ама питай тия дето десетилетия живяха на нашия гръб и пак искат питай ги те какво смятат другарю . И вземи да загрееш че тази даржавата не на бкп тя е народа не е ваша

159

Анонимен

преди 8 години

ТИКВввввооо , няма кой да ти се върже на простотиите които ръсиш.

158

морски

преди 8 години

ГЕРБ изтеглиха 16 милиарда лева заем за да ремонтират фирмите на Бойко Борисов(TRACE)булевардите на София.Сега цяла България ще плаща кефа на шопите.......НЕ!Аз няма да плащам дълговете и заемите на крадците ГЕРБ!

157

Българин

преди 8 години

евалата Бойко!

156

Анонимен

преди 8 години

Тук четЪ,за един милиард,че ТОЙ плащал.Дано е от НЕГОВИТЕ милиарди.А от 16 милиарда,голяма част от които,ще ги цункат той и крадливите му приближени,кой ще плаща??

155

до 225

преди 8 години

Или са наивни и вярват, че на Марс има живот или са тотално изперкали!

154

Анонимен

преди 8 години

Електричеството е стока, която не може да се съхранява.В България потреблението е намалено. Разходите за производство са същите.Именно заради това се налага увеличаване на цената за да оцелее системата.Но на глупаците от ГЕРБ им пука единствено за кухия им рейтинг. Не и за България.

153

до 220

преди 8 години

Той смята,че държавата му е бащиния и всичко ,включително народът му е собственост.Моят бюджет,пари,магистрали,пенсии...Всичко е негово.А овцете вървят ли вървят и само блеят.