75

Нютон

преди 9 години

Явно дори Айнщайн не е напълно безгрешен - освен Вселената и глупостта на човека, към безкрайните неща обезателно трябва да се добави и наглостта на българския политик!

74

Анонимен

преди 9 години

Пенчев говореше верно с гъгнив глас, но беше независим и мислещ човек. Мая ще обслужва интересите на другарите в червено, на Бойко и на Местан - тези три партии отдавна са една триглава ламя. Роформаторите са безсилни, мислещите хора в държавата са малко, повечето избягаха навън. Стадото иска да слуша популизмите на Бойко, а не смисъла от Радан. Доказателство за това, че интелигентните хора са малцинство, ще е броят минуси под коментара ми.

73

Анонимен

преди 9 години

Пенчев се опита да говори срещу Пеевски,КТБ и олигарсите ,а това в държавата на мафията не се прощава. А Мутрон в момента е марионетка на мафията,а депутати те му са специална селекция безмозъчни ***.

72

55

преди 9 години

А за тока,пенсионната "система" ще протестерате ли бе ?

71

непукист

преди 9 години

Лято е и професионално протестиращите са работните си места въпроса е до кога властта ще търпи шепа *** да си разиграват коня.

70

циника

преди 9 години

80, и колко се издигна Пенчев благодарение на омбудсманската си позиция. Успя ли този пост да запълни със смисъл безличната му иначе персона? А и не виждам пък какво е по-лоша Мая Манолова от който и да било предишен президент. А със сегашния президент и магарето на Бойко би изглеждал подходяща кандидатура.

69

циника

преди 9 години

та с оглед на ком. ми от 72 , какъв есмисъла от тези спорове "за" или "против" Мая Манолова във връзка с един синекурен и смехотворен пост, какъвто е "омбудсмана". Че пък и някои се палят и я сравняват с Пенчев. Някой може ли да си спомни нещо за този хубавец нещо друго освент че обикаляше сутрешните тв блокове и плампотеше неуморно скудоумия с гъгнив и трудно разбираем глас?

68

Анонимен

преди 9 години

Аз искам полицията в България да разследва протестиращите -да се обяснят всички парични преводи по банкови сметки,всички платени данъци по приходите. Като начало - затвор за хулиганство инарушаване на обществения ред.

67

до Вувузелите

преди 9 години

Що не протестирате за това, че Цветанов отърва затвора а Борисов се изказа цинично срещу румънските прокурори и едва ли не се издаде ,че е мошеник!

66

Анонимен

преди 9 години

Щото е от БСП , ако беше от Герб нямаше да излязат

65

Анонимен

преди 9 години

Тия утре и противИрина Бокова ще протестират,ако я изберат начело на ООН

64

Анонимен

преди 9 години

Аз пък не разбрах какво направи К Пенчев толкова години Сега гледам Майчето по канал 1еми поне е по нормална за гледане

63

Анонимен

преди 9 години

Хайде, излизте пак да посвирите, а ние ще ви послушаме. Преди Мая Манолова единствена от БСП дойде да говори с вас. Явно си е губила времето.

62

циника

преди 9 години

голям майтап е цялата работа.Голяма обществена енергия се симулира във връзка с един абсолютно нелеп пост, какъвто е този на "омбудсмана" - пост на професионален пенкилер. Но пък в такива ненужни протести се прикриват позорни отстъплуния от предизборни обещания (Деформ. блок и референдумът-който междувпрочем също беше тъпня) и в най-голяма степен се неутрализира реалната оществена енергия,която би могла да се активира ввъ връзка с големите социални проблеми в страната.Страхотна манипхулация:)

61

Писна ми

преди 9 години

Българският политик е токова уродлив, че и денонощно да протестираш, няма да се трогне въобще! Веротяно още едно-две поколения ще има някаква отпор срещу подобни безпринципни далавери и срещу безправието, но като цяло обществото ни става все по-примитивно и все по-обезверено, така че и на това му се вижда края. Затова, който има акъл, способности и чувство за правдина, да си стяга багажа от сега и назапад - иначе рискова да бъде завлечен в блатото от останалата гнилоч!

60

Анонимен

преди 9 години

Цялото зло се казва Бойко Борисов а разберете го най после мама му стара!ако днес Бойко беше казал да не гласуват за Манолова нямаше да гласуват явно е казал

59

Анти

преди 9 години

Ужас ,нима нямаше по сериозен човек на когото да се възложи тая длъжност та я дадоха на тая кифла

58

АНТИ

преди 9 години

Майче, голяма си устано знай, чекапана прави "щрак".

57

Нова бойкова тв

преди 9 години

Утре очаквам Ани Цолова и Виктор Николаев и те да влязат с вувузели в студиото! Те мисля ,че преди бяха от "умните и интелигентните"! Много добросъвестно пищяха в полза на Герб!

56

Белене

преди 9 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там протестиращите срещу демократично избрания нов омбудсман.