105

Анонимен

преди 9 години

До 167. Що да ти помним думата ! Ти в Казахстан ли живееш ?

104

Анонимен

преди 9 години

До 165 . Присьединяване кьм руската федерация

103

Анонимен

преди 9 години

До Отговор до циникаТочно обратното, наглецо! Япония как я изпепелиха? Кубинската ракетна криза какво беше? Американските стратегически бомбардировачи бяха вдигнати във въздуха с пълно ядрено въоръжение. Генерал Дъглас Макартър е искал от президента Айзенхауер да разреши употребата на ядрено оръжие срещу китай и русия през 1950-53 г. Айзенхауер се изплашва, че става дебела работата и уволнява генерала.

102

Александър Грухчо

преди 9 години

Те Украйна и Грузия не могат да влязат в НАТО защото имат териториални спорове със съседите. Но за НАТО е достатъчно радикалите в Москва да са с "враг пред портата". А следващия е Казахстан. Помнете ми думата.

101

Атакист

преди 9 години

До Анонимен 148Ами ти си казал вече едното решение-военен блок с Русия е най-правилното решение за България във военен план. Тази страна за разлика от НАТО не е против нас, нито пък ще ни ограничава във военен план. Да не забравяме че като бяхме с Русия, имахме съветски балистични ракети способни да носят ядрени глави от които Турция пълнеше гащите.И които НАТО ни принуди да унищожим.А за технологиите ако не знаеш и сега като членове на ЕС ги КУПУВАМЕ без никакви отстъпки от тях!

100

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 153Не, не, не, аз на вас ги задавам, на всичколозите - нихилисти. Преди сме били в СИВ и Варшавски договор, сега ако излезем от ЕС и НАТО, *** светнете ни как да стане, че да не ни полазят отвсякъде държавата, матушката ли ще ни обгрижи, ще ни затрупа ли с инвестиции, или братята турци, кой? Сложни въпроси, а? Иначе да се плюе, отрича и критикува всичко, това го може всеки ***, предложете решения.

99

Анонимен

преди 9 години

Крим е руски . Който не е сьгласен да направи нещо на практика а не само да си чеше езика всички знаем че езика е без кости

98

Анонимен

преди 9 години

Който има добри карти мълчи и ги играе, който няма заплашва, блъфира, обяснява

97

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

След две години ще отбележим 100 годишнината от Великая Актябърская Сациалистическая Ревалюция... - и голямото противопоставяне на азиатщината на цивилизацията...

96

Анонимен

преди 9 години

До 151. Ми та то и сега е криза ако не вярваш вьрви до курортите в Турция Египет Сейшелските острови Карибите и тн кьдето е текло винаги ще тече ти руснаците не ги мисли те имат цялата менделеева таблица и даже повече ааааааааааа забравих да кажа и за Крим там няма кьде да седнеш от хора а ващо черноморие умря щото сте професори и много умни разбираш ли

95

Отговор до циника

преди 9 години

Значи признаваш, че САЩ няма да изпепелят нито Куба нито Мексико, ако тръгнат в друга посока - все едно по каква причина.Та въпросът е защо Русия не пуска Украйна също така да избере сама съдбата си?

94

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 134Много кухо размишляваш. Не само Русия, НИКОЙ НЯМА БЪДЕЩЕ срещу една агресивна сила и империя. България в 1396 г се сблъска с Османската империя и нямаше никакво бъдеще след това.

93

Атакист

преди 9 години

До onzА нивата(Крим) по документи на кого се води? Ти откъде и как си я получил? А иначе за свободите какво можеш да имаш и какво не- то е същото като притежаването на огнестрелното оръжие-демек нямаш право да го притежаваш по принцип, особено ако не осъзнаваш отговорноста от притежаването му! Същото е и с членството на Грузия и Украйно в НАТО!

92

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 148Тези въпроси ги задай на янките и тези западняци ,които разрушиха нашите армии и икономики. *** питай тях сега какво да правим. Това разрушаване на икономиките и армиите ни на практика е едно поставяне в пълна зависимост от тях.

91

Анонимен

преди 9 години

Чета тука и се чудя на глупаците дето пишат кво щяла да го прави нефта Русия ! Ами тези руски военни самолети дето летят денонощно по целият свят и карат Сащ да се нас...т ами този огромен флот който плава по всички световни океани да не вьрви с вода бе ! Бай *** пусна един вьртолет над София и данькоплатците още плащат за керосина хахахах

90

Юнайтед фрут къмпани

преди 9 години

До onzХрушчов е подготвял настаняването на ядрени ракети в куба по "свободната воля" на кубинското правителство. Което също както сега Украйна само е избрало политическата ориентация на Куба. Но янките не зачетоха кубинския избор, щом не е в тяхна полза, да си запазят колонията Куба. Напротив заплашваха с ядрена атака Куба,а дори и СССР и целия източен блок. За каква "свободна воля" говорим тогава? Щом самите американци не се съобразяват с нея? Що свалиха Мосадък в Иран? А Гренада 1983 г?

89

Анонимен

преди 9 години

Добре бе, приемаме че ЕС и НАТО са нещо зло и допускаме, че от утре България излиза и от двата съюза. И, какво правим насетне? Самостоятелна армия ли да имаме, в миналото е била 100хил., сега колко трябва да бъде? Или с Русия да сключим някакво военно договорче? Икономика, търговия, наука, какво правим, технологии от РСФСР ли ще внасяме? Хайде предлагайте, който критикува нещо трябва да даде друго решение, алтернатива.

88

асака 18+

преди 9 години

140 Я обясни как Грузия и Украйна "не са суверенни държави"?? Каква е тая руска наглост ве мишоци? И двете държави ИМАТ ПЪЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ над територията си и могат да провеждат самостоятелна политика, както и членство в НАТО

87

Анонимен

преди 9 години

До 15 БългаринВелик си

86

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 116Ти виждал ли си жив американец... - бе халтак...