67

Анонимен

преди 8 години

Явно с БРИКС , златото и търгуването без долари Путин е вбесил пишман демократите от "цивилизования" запад щом са мобилизирали и нашите "производители" на "новини"....Съдейки по воя на хиените, Путин е на прав път!

66

българин

преди 8 години

Слава на Русия!

65

НФБ

преди 8 години

До от 160Аз не пия кока кола а ти. Присъедини се към групата за здраве и дълъг живот. Бойкот на американските стоки. Американските вериги за бързо хранене Водят до стерилитет. ..

64

Анонимен

преди 8 години

До 160......Абе,па отвори си очите!

63

ван дам

преди 8 години

шефа на най голямата държава в света,въоражена до зъби..путин можеше да анексира цяла украйна и да заличи идил,и америка можеше да заличи...мегасилен е и всеки го знае

62

морски

преди 8 години

Батка,обясних ти,руснаците никога вече няма да предадат родината си в ръцете на прозападен продажник,като Елцин,те са народ а не *** като нас българите,не случайно наричат Русия матушка Русия (майчица Русия).Запомни,те са народ!

61

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Путин е най-силния политик в момента в целия свят.Абсолютно от никой независим, за разлика от който и да е лидер на европейска държава.

60

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До скоро ме мъчеше една дилема: Кое е по-пагубно за човешката цивилизация... - путинизацията или ислямизацията... - но вече имам отговор...

59

Уточнение

преди 8 години

До Анонимен 83 Точно затова американските шпиони дето през февруари искаха да правят преврат и да отстранят законно избрания президент на Венецуела Николас Мадуро са в " пандиз палас" където им е мястото. Само дето за това медиите пазят пълно мълчание. Браво на венецуелското разузнаване!

58

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

За българските русофили /рубладжийчета/... - таварисшч *** няма грешен ход... - дори да се иsере пред входа на мумията на Красная плосшчад - пак ще получи овации...

57

пълно безсилие

преди 8 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят с ДНР и с ЛНР. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

56

Анонимен

преди 8 години

Аз съм Басарабски българин, и люблю нашу Славняскую Родиню, у желающего поговоить мой скайп wertyal11

55

не е от първите

преди 8 години

Има *** и много *** експерти. Доналд Дженсън не е от първите.

54

морски

преди 8 години

Мисля че българския народ е най-страхливия щом за пореден път си избра за господар другаря Бойко Борисов.Позор,народе!

53

Анонимен

преди 8 години

Путин е велик лидер, на който западните лидери могат само да завиждат.

52

морски

преди 8 години

До Другари имам въпрос........В Русия никога вече няма да дойде на власт политик който да предаде руските национални интереси!!!Руснаците вече сърбаха попарата на ,,демократичния" Елцин.

51

Константин с Таракли

преди 8 години

Да бъди здрав Владимир Путин... Низнам закво вий турчине не *** обичате... ний *** нашту молдавску селу *** обажававаме.... дувадайте на гости в Молдова, ду реальни българи, който уважават Славянска история и нация...

50

Уточнение

преди 8 години

До Анонимен 96Жалко че още не си разбрал, че "по-напредналата западна цивилизация" всъщност е стълба нагоре, която води надолу.

49

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Не се ли намери някой смел руснак и истински патриот... - който да сложи малко полоний в чая на ***...

48

Анонимен

преди 8 години

Със Бруно Рибейро първенството стана доста оспорвано.Рибейро е най скъпия специалист за всички времена в българският футбол,високата заплата и милионите които изтърва срещу Милсами великия специалист се оказа златен. Съдбата взе своя реванш,гела се подигра с Петев,Стоев и Дерменджиев,унижи ги и си получи заслужиното.Хак да му е