126

Пророк

преди 8 години

Ципрас ще напусне преговорите утре. Гърция няма да плати нито един цент от дълга си от 350 милиарда евро. Германските и френски кредитори, както и МВФ ще пият една изстудена гръцка пикня (за вода и дума не може да става). Гърция ще се поизмъчи година-две най много ... не забравяйте, че има БРИКС който само чака ЕС да се провали в Гърция и тогава *** и приятели ще го втъкнат с ряз и на НАТО и на ЕС откъм Средиземно море, както вече го направиха откъм Черно море.

125

до 203

преди 8 години

Че си ***, още по правописа ти може да се разпознае.

124

Мен

преди 8 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

123

тцтцтцтцтц

преди 8 години

До Анонимен 203 поне пиши на български или английски , нищо не ти се разбира и пак ти казвам , първо вие си платете , а нас не ни мислете Кво да говорим за 150 години 5 фалита ами срам бе брато , един , два , три пъти минава номера , ама на четвъртия нам как да стане Всички , които да са в ЕС , може да правят реформи , само гърчулятата наглеят - И латвия и естония и всички Ами нали не искате Ес - излезте , ама от дека ще крадете ??????ПС - първо мислякис - после говорякис

122

Кирил Софийски

преди 8 години

До МенТочно така мен ! А дано, ама надали !

121

Анонимен

преди 8 години

До всички радващи сеАко погледнете видеото от о-в Лесбос с последните бунтове на гладните бежанци от Сирия,май ще ви се смрази усмивката, ако Б-я стане външна граница на ЕС.

120

V. Katsolanis

преди 8 години

До НФБne se kasva yasos a yasas ili ya su

119

Мен

преди 8 години

А дано!

118

Златна зора

преди 8 години

Гърция я е имало прди ЕС, ще я има и след ЕС.

117

Анонимен

преди 8 години

"както съдържанието на предложението на Гърция, така и по отношение на доверието..."Целият този шум е, защото искат да смъкнат правителството на Ципрас и да назначат временно правителство.Не на Германска Европа!

116

Анонимен

преди 8 години

До не говоракисmongol ste ti scupa karpusata , dado mi e ubit ot vaste mongolski ordi pres WW2 ti dalsis nas 100 milarda reparaci

115

До Византийския гей

преди 8 години

Извади си главата от *** и се огледай ... и побързай да си я завреш отново там, защото това което те очаква не е за гледане.

114

Политиката на ...

преди 8 години

... Меркел и Шойбле се провали тотално и днес стоим пред руините и!

113

Кирил Софийски

преди 8 години

До V. KastsolanisПриятерл ,това е лошото ,че сте станали като *** ! На вас все някои има да ви дава , а вие все имате да взимате! Да де ама сега вие има да давате а не да взимате ! Еи от там ви идва объркването ! Не се ли сещате, че нищо повече няма да вземете , а има доста да връщате !

112

Антифашист

преди 8 години

Меркелунда и Шойблеещия май се изживяват като Хитлер и Гьобелс. Явно след 70 години са забравили усещането за руски сапог дълбоко забит в изхода на храносмилателния им тракт. Ципрас има шанс да им припомни усещането.

111

не говоракис

преди 8 години

До V. Kastsolanisа Гърция няма ли да ни плати на на репарации ?????????????

110

Византийски Господар

преди 8 години

Елада още утре може даизлезе от еврото, дори и от ЕС! Но какво ще стане с тях - за това мислил ли си вулгарино?Защото ако СИРИЗА изчезне на ход е Златна Зора, Марин льо Пен, и дори Бъдеще за Германия без Европа!Но вие вулгарите никога не сте гледали по-далеч от сплесканите си от робския бич носове и вашето лекарство е било неволите на съседа. За това сте изтикани в ъгъла на историята и нищо няма да зависи от вас и занапред!

109

тцтцтццтццтц

преди 8 години

До красне четеш ли кво пише ?????ми ти що не се преместиш в провинцията , нали средната заплата е милиони , ама като ти дадват по 420 друга ще запеееш

108

V. Kastsolanis

преди 8 години

До Кирил Софийскиda ni plasta 300 milarda reparaci i su stasti se maxame !

107

Nobody

преди 8 години

Тоя хептен се размечта...