21

Анонимен

преди 8 години

Ципрас ако е грък на място, ще дръпне едно сиртаки пред камерите, след като обяви фалита :) За да е пълен цирка.А Меркел ако е германка на място, ще остави гърците да пасат трева поне 50 години...

20

eve1

преди 8 години

Човекът се бори за заплатите и пенсиите на обикновените хора а не милиардите на банките и консорциумите да станат още повече.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Сите партии не са азиатски, а точно обратното, това са истинските европейски партии и те набират сила - против азиатската емиграция, гейство и глобализация, за традиционните ценности.

18

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Вижте от утре какъв е туризма във фалирала Гърция и вижте нашия в Борисова България! Айде после ми се правете на професори...

17

Анонимен

преди 8 години

ГЛЕДАМ МУ СНИМКАТА И ВСЕ ЕДНО МИ КАЗВА" Е ПА МОЕ ЛИ СЪМ ТОЛКОВА ***"

16

все още за ЕС

преди 8 години

Съгласен съм с прибалтийците. Ама защо са така настроени - защото и те като нас опъват вратни жили и стягат коланите, надявайки се с труд и лишения нещо да постигнат. Клекнат ли европейците пред Ципрас, аз ставам най - върл противник на ЕС и пръв ще кажа м.....а ви и на съюза, и на двуличието, и на тройните стандарти.

15

доней помпей

преди 8 години

Не е герой, а мазен, нагъл рекетьор ! Ако е герой, да каже - не ви искаме парите, аре чао ! А той героят, дайте ни пари, да си харчим, харчим, защото ние сме горд народ ... ема горд народ живеещ на кредит с чужди пари, колко да е горд такъв един народ, по-скоро жалък народ и нагъл премиер ...

14

мдаа

преди 8 години

Няма по хитри и умели покерджии от гърците .Мамеха преди да влязт в еврозоната ,мамят и сега , а както изглежда ще спечелят не само тази партия покер за 400 милиарда евро ,но и ще изкарат целия смят че им е длъжник. Който се е захванал да прави бизнес с гърци винаги е губил., но простите европейци не са им били комшии и не знаят.

13

Кукувица

преди 8 години

До 13-тия анонимен........който може да изведе България от ЕС за да я вкара в лудницата. Само довършвам изречението.

12

Анонимен

преди 8 години

"Eвропейски анти-естаблишмънт партии"Научете българския език най-накрая, *** некадърните ви журналисти.

11

АНТИ

преди 8 години

Герой щото Обамчу го подкрепя! Хитър и лукав грък!

10

Анонимен

преди 8 години

VSICKI DA ZASTANEM ZAD ATAKA-EDINSTVENATA PARTIA BALGARSKA,KOIATO E PROTIV ES.NIE VSICKI TRIABVA DA GLASUVAME ZA VOLEN SIDEROV-EDINSTVENIAT COVEK,KOITO MOGE DA IZVEDE BALGARIA VAN OT ES.

9

Кукувица

преди 8 години

Стига дрънканици! Да си плащат заемите и толкова! Аман вече! Гърците та гърците, а какво да кажат евенките или жителите на Тимбукто- съвсем ги забравиха в новините.

8

Анонимен

преди 8 години

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА БРАТСКИЯ ПРАВОСЛАВЕН ГРЪЦКИ НАРОД В БОРБАТА МУ СЪС СОРОСКАТА ***!*** не търпят някой да им се противопоставя, и затова се опитват да фалират Гърция, но номера им няма да мине!Успех на гърците, а ако продължат да ги тормозят по този начин, е най-добре да напуснат ЕС и да се ориентират към Евразийския съюз!

7

Гларус

преди 8 години

Браво Алексис Ципрас . Това е пример, когато човек има топки и кураж

6

Анонимен

преди 8 години

Крадлив ***

5

Анонимен

преди 8 години

Ципрас нито е гей нито е тиква нито е кривоустата кунева нито който и да било от селянчетата които са у парламата на тикволандия. Така че не го бъркайте с тия селяне в тикволандския парламат. Той никога няма да си свали гащетата и да застане в поза партер. Това го могат само селяните в тикволандският парламат. Много добре им отива тази поза. Хващат се за палците и краварите еврогейците и всички които пожелаят го намъкват дебелио с котешката глава. А по край тех и на народо дебелият влиза.

4

Анонимен

преди 8 години

Герой за сметка на обикновенния данъкоплатец

3

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът свършва, когато свършат чуждите пари! М. Тачър

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Герой,герой,ама завалията не може без парите на Меркел и...компания;на такъв герой му викам...книжен тигър.