117

Анонимен

преди 9 години

ЗАПОЧВАТ ДА ИЗЛИЗАТ ИСТИНСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ, НЕ ТЕЗИ ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА.

116

Гневен българин

преди 9 години

Реват ден-два и след това млъкват когато политиците им подхвърлят някое коматче от по допълнитени 50-60 лева към заплатата от НАШИТЕ пари.Този цирк Глобук го гледаме вече 25 години и програмата им е винаги една и съща.И какво имат да обсъждат и да се договарят с политиците?Така и така ние им осигуряваме доходите на полицаите и заплатите им идват от нас.Не им ги дават партиите.След като и без друго ние ги спонсосираме направо да се договорят с нас,а не с онези,че от депуТкарите нищо не зависи.

115

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ПО СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БЕЗРАБОТНИ МЛАДИ МЪЖЕ ,КОИТО ДОСТОЙНО МОГАТ ДА ЗАМЕСТЯТ НЕНАСИТНИТЕ СЕГАШНИ ПОЛИЦАИ ! ДЪРЖАВАТА ДА ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА РАБОТЯТ В ПОЛИЦИЯТА ! КАТО СВЪРШИ ЕДИН КУРС ОТ 1000 ДУШИ ,ДА УВОЛНЯТ 1000 ДОСЕГАШНИ ПОЛИЦАИ И ДА НАЗНАЧАТ НОВИТЕ ! И ТАКА ПО ЕТАПНО МЪРЗЕЛИВИТЕ И АЛЧНИТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ! АКО И НОВИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ КАТО СТАРИТЕ ,ТОГАВА ДА ГИ ПРАТЯТ МАЛКО ПО СТРОЕЖИТЕ ДА ВДИГАТ КОФИ НА ДЕСЕТИЯ ЕТАЖ ЗА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА

114

Анонимен

преди 9 години

Тиквата и Цветанов ще ги снимат с ДРОН и след това ще ги уволняват по снимките.

113

Анонимен

преди 9 години

да излезе и ние да протестирае срещу бездействието на полицията.КАК НЕ ГИ Е *** ТИЯ ДА ПРОТЕСТИРАТ.

112

Анонимен

преди 9 години

А като гледам според някои , май е черна несправедливост да те глобяват като си нарушител на пътя, и при протести полицаите нямат право да те бият - само ти имаш право да ги биеш и да чупиш къде що свариш. Браво браво!

111

Анонимен

преди 9 години

Въпреки че при демокрация никой не трябва да ти отнема правото на протест, полицаите нямат законово право да протестират, вероятно тъй като това застрашава сигурността на страната. Практически те в момента изразяват своето недоволство, няма да има бойкот или неподчинение. Прегледах една статия за другите държави - наистина там редовите полицаи се пенсионират по-късно, но в повечето страни има възможност, да се пенсионират и по-рано при определени условия.

110

Анонимен

преди 9 години

Защо им е ранно пенсиониране тя държавата им дава възможност да печелят повече по път нат път зад храстите в храстите

109

възмутен

преди 9 години

Омръзна ми да гледам и срещам раз гащени униформени полицаи с наднорменно тегло.Недоумявам как са взели изпита по ФП навярно чрез търкаляне или на маса.

108

ВГЗ

преди 9 години

Аз ще работя до 65 те до 52...абе я си ***** майка и стига сте имитирали Терминатора.

107

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ОРАНИЗИРА КОНТРА ПРОТЕСТ В ЦЯЛАТА СТРАНА И СЪЩО ТАКА ДА ПОИСКА 20% НАМАЛЯВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ ! НАРОДЪТ ИМА ПРАВО ДА ИСКА ТОВА ПОНЕЖЕ НАРОДЪТ Е РАБОТОДАТЕЛ НА ПОЛИЦАИТЕ ,А НЕ ДЪРЖАВАТА ! ПОЛИЦАИТЕ ЗАПЛАШВАЛИ ,ЧЕ АКО НЕ БЪДАТ УДОВЛЕТВОРЕНИ ИСКАНИЯТА ИМ ЩЕЛИ ДА НАПУСНАТ РАБОТА ! ТОВА Е БЛЪФ ,КЪДЕ ЩЕ ОТИДАТ В СТРОИТЕЛСТВОТО ЛИ ?! ТЕ ДО ТАКАВА СТЕПЕН СА СВИКНАЛИ ДА МЪРЗЕЛУВАТ ,ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО ИЛИ ДР. РАБОТА НЯМА ДА ПРАВЯТ ,ИСКАТ НЕИСКАТ ЩЕ РАБОТЯТ ЗА 20% ПО-МАЛКО !

106

Анонимен

преди 9 години

А политиците, дето до вчера подсктрекаваха полицаите да протестират, днес им обясняват как не трябвало да протестират. Ама друго е като си от другата страна на барикадата нали? Правителствата се сменят, проблемите си остават. Само полицаите показаха, че са безпартийни и си търсят правата. А онези срещу Орешарски къде са? Пеевски защо не е в затвора, нали беше големия мафиот та ревахте, сега дори обвинение срещу него няма, камо ли дело? ДПС пак е във властта! Къде сте защо не протестирате?

105

Az

преди 9 години

Протестът на мързеливите и некадърните....

104

Анонимен

преди 9 години

Медиите ви манипулират както си искат. Казва ви се само една малка част от истинските причини заради които стачкуват от МВР, защото имат такава поръчка: да настройват хората срещу полицията. Какво ще кажете за това, че в четвъртък има издадена заповед от министерството, с която се забранява на протестиращите да говорят с журналисти? Това не ви ли напомня на комунистическата цензура?

103

Анонимен

преди 9 години

Е най-сетне си признахте че не ставате и за слуги калъфи такива, търтеи като вас и за хамали не стават. Некадърници.

102

Лейтенат

преди 9 години

Като човек от системата аз съм за вдигането *** възрастта,да ги видя колко ще останем

101

Анонимен

преди 9 години

Когато управлението на държавата е противонародно полицаят и военният има право да вземе страна в политиката! А нима нашето е народно има само една страна в света където мафията си има държава

100

Анонимен

преди 9 години

Koi kaza? Uvolnenieeeee....

99

Stamat

преди 9 години

Koito ne mu se raboti do 52 da napuska - bezrabotni mnogo.

98

Гневен българин

преди 9 години

Прави са-не са им слуги,а абсолютни роби и сами се правят такива.Тази държавица ще изплува когато *** в полицейски униформи започнат да работят за хората,а не за мазните и предателски политико-мутри.Само тогава могат да искат от нас подкрепа и солидарност,иначе не давам 5 пари за тях.В сегашното си формирование много повече вредят на българите,отколкото да ни помагат .