40

ДО 35

преди 9 години

С какво руската армия превъзхождала натовската.......С това че се бие за род и родина. А я ми кажи натовския войник освен за пари и за определена група алчни и налудничеви хора които искат да командват света, за какво друго се бие?

39

аа

преди 9 години

*** от нато друга работа нямат освен да мислят за война что не пишете утре путин отива в италия

38

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УЧЕНИЯ ПРАВИ НАТО ,ТОЛКОВА ПО-СЛАБА ЩЕ СТАВА РУСКАТА ИКОНОМИКА ПОНЕЖЕ ЗА ДА ПОКАЖАТ ,ЧЕ "НЕ СА ПО-НАЗАД ОТ НАТО" РУСНАЦИТЕ СЪЩО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ УЧЕНИЯ ,А ТОВА ЩЕ СЕ ОТРАЗЯВА ОЩЕ ПО-НЕГАТИВНО НА И БЕЗ ДРУГО РАЗРУШЕНАТА РУСКА ИКОМОНИКА ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УЧЕНИЯ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИЗЕРИЯ ЗА УШАНКИТЕ !

37

наблюдател

преди 9 години

ЕТО---точно това дрънкане на оръжия и тъпите военни изцепки на бившия СССР , им изяде главата на другарите от КПСС.Тъпата болшевишка върхушка ,просто не разбира , че никога няма да постигне икономическия потенциал на Запада и техния стандарт на живот.МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ /държавни или частни/--винаги са слабо продуктивни и почти лишени от стопанска ефективност.Вкарани в спиралата на военните игри и въоражаването --ТЕ ВИНАГИ СТИГАТ ДО ФИНАНСОВ КРАХ!ПУТИН --САМ СЕ НАБУТА В ТАЯ СПИРАЛА .

36

Анонимен

преди 9 години

Величествен "Скок-подскок" на натовските зайчета.

35

Анонимен

преди 9 години

НАТО ядно се разшава, защото Россельхознадзор днес забрани птичето месо от САЩ, считано от 10.06.2015 г.

34

свинаря

преди 9 години

Не,учебниците са писани от друга подобна помия-комунистическата.

33

до 39

преди 9 години

защо не се зарадва като падна парашута на НАСА?Впрочем ,,велика Америка'' си изтрелва космическите кораби с руски двигатели,при това разработка 60-та год.И така ще е поне до 2019г,когато се предполага,че ще си направят техни......ако евентуално и те не паднат като парасшута им...та какво каза за танка??

32

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

УЧЕНИЯ ЩЕ ИМА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ,ОТ СТРАНА НА НАТО И ОТ СТРАНА НА РУСИЯ ! НО НАЙ-ХУБАВОТО Е ,ЧЕ АЗ ЖИВЕЯ НОРМАЛНО И НЕ УСЕЩАМ НИКАКВИ ЗАГУБИ ,ЧЕ НАТО ХАРЧИ ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ,А РУСНАКЪТ УСЕЩА И ТО ЗДРАВИ ЗАГУБИ ,МИЗЕРУВА КАТО ЕТИОПЕЦ !

31

Анонимен

преди 9 години

Бой по троловете... Икономиката им е срината вече

30

до 41 свинаря

преди 9 години

Тези учебници в които сте чели, да не са писани от "реформаторската помия"?.

29

Анонимен

преди 9 години

aaa

28

Путя

преди 9 години

Опорни точки за днес:1. Руската армия е най-силната, бързата и мощната!2. ЕС е пред разпад3. САЩ имат огромен дългВперед ребятки! Ще има и бонуси - за най-добър пост, *** с автограф на вожда-слънце (ето я).

27

Анонимен

преди 9 години

Учения на Русия в Крим за бърз отговор срещу НАТО. Задействаха Ми-28Н и Ми-35М. В това време Путин май вече стигна до Ватикана и се срещна с папата, който го прие изключително радушно.

26

1234

преди 9 години

Закупени ли са достатъчно памперси ?

25

свинаря

преди 9 години

Аз поне си слагам псевдоним и не се пиша анонимен. Нали НАТО и Русия са противници и русофилите твърдите,че натовците пълнели гащите от руснаците. А ако отворим учебника по история,ще видим,ще руснаците побеждават когато са с огромно числено превъзходство. Сега нямат такова

24

до 35

преди 9 години

В Руската армия няма гейове и травестити.

23

До 29

преди 9 години

Ти май не си свинаря, а си точно едно от свинченцата. Че това къде го има бе, да сравняваш ЕДНА АРМИЯ и армия на цял блок (то пък един блок - някаква порутена колиба, ама нейсе). Но не им пожелавам да тръгнат наистина да се сравняват! Макар че, историята постоянно ни показва примери за това какво става, когато не си вземаш уроци от историята!

22

свинаря

преди 9 години

Айде обяснете с какво руската армия превъзхожда натовската?

21

До 6

преди 9 години

Ей, недоучения, ти какво сравняваш, нато-нациките , дето са цял отбор "юнаци" и поддръжка (разбирай грабене на ресурси от половината свят) и една държава - Русия! Че то ДА ПАДНЕШ ОТ СМЯХ, "юнаците" ги е страх от едни само руснаци!!! Тия не чувстват ли, че стават СМЕШНИ!? СМЕШНИ И ЖАЛКИ!!! Абе, да вземат да викнат и марсиянци или там кой откъде, та белким се справят!!! Лилииииии, че то истинска излагация бе, мене щеше да ме е срам да демонстрирам този си страх, направо си е унижение!!!