12

Ъъъъъ

преди 8 години

Дано да го направят да ръмжи за да е по ефектно към светещите дзъркели. А бе ако му светкат очите, може да го ползваме за коледна елха зимъзка. Само да му закичат на ББ топките и е готов....

11

Анонимен

преди 8 години

когато се прави нещо в памет на Българската история , и се намират *** , като тоя , където мястото не му харесало , очите не му харесало . Абе какъв си ти бе *** , та трябва да занимаваш всички с глупавото си мнение , и ще искаш преместване на паметника , от името на кой ще искаш преместване . Премести майка си и жена си , ако въобще ги имаш.

10

Хм..

преди 8 години

Решението на авторът да постави виждащи очи /дори/ в тъмнината на творбата си а е невероятно сполучливо! Гениално! ! Възхитително! Символиката е много добра!

9

Анонимен

преди 8 години

Това че трябва да имаме паметници спор няма, но дайте нещо по-сериозно - този е като прекопиран от детска книжка с приказки. Защо у нас всяка добра идея е убивана още в началото с фалстарт? За да изгубим респект към историята ли?

8

До 8

преди 8 години

Земи прочети малко история и се замисли къде да го сложат. Колкото и да ти се иска да живееш в град София с Провинция българия, точно паметта за хора като цар Самуил, трябва да ти припомнят, че няма да се случи. Като толкова много искаш всичко да е в София, та да не се обаждаме Аз и баба Гицка Посеркова, вземи си направи обор в мезонета. Да не се налага да чакаш да ти докарат от баба Гицка яйцата и млякото .

7

Ъъъъъ

преди 8 години

Ами големите кучешки зъбки са пропуснали да му направят!!!

6

наблюдател

преди 8 години

Аз лично така и не разбрах какво им е крив паметника на цар Самуил на тази измислена американска организация. Дори и на техния сайт няма информация какво не му харесват. Иначе паметника си е идеален.

5

Ъъъъъ

преди 8 години

Ъъъъъ а кръв шъ пие ли след като ши му светят очите?!?

4

Тракийски

преди 8 години

Това е първата красива скулптура, която виждам от ...не помня кога. На фона на паметници като този на Вачков, Фотев и прочие, този е направо шедьовър. Това за очите не мога да го преценя. Ако се опитам да не го вземам предвид това, паметникът е Велик. Не знам само какво прави в София.

3

Анонимен

преди 8 години

Хубав паметник, не знам какво им е крив на някои!

2

Путев

преди 8 години

Браво! цар Самуил заслужава паметник. Бил е достоен противник на един от най-способните византийски императори.

1

Анонимен

преди 8 години

Думата е само една - КИЧ !