9

Vkontakte

преди 9 години

Вижу цел ! Орудие , ОГОНЬ !!!

8

1234

преди 9 години

Няма да уплашат Русия с това, санкциите са нож с две остриета, а и със сигурност такова недалновидно решение е предвидено от руска страна. А когато един ден разберат какво са направили в политическо и икономическо отношение, няма да могат да си върнат загубените пазари. Ето че между Москва и Казан ще се строи свръхскоростна влакова линия, но не от френски или немски фирми, а от китайски. След това ще се строи така до Пекин. И това е само един пример. Но, кой каквото сам си направи...

7

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Голям оптимист си. Дано си прав.

6

Анонимен

преди 9 години

Кои са тези жалки хорица? Лидери на сателити на САЩ затънали в дългове ,изправени пред много проблеми и без никакво бъдеще.

5

Патриот

преди 9 години

Тия клоуни май неразбраха ,че Русия ги отсвири тотално и вече не са и интересни .Русия води най-големият световен блок включващ по-голямтата част от световният БВП,население,територии и ресурси.А кои са сега Г 7 без Русия. ФАЩ и щатните им изтривалки!

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Скоро Мариупол ще бъде руски. След това Одеса ...Накрая половин Европа ще бъде отново под руско влияние. И слава Богу, че ще е така !

3

Патриот

преди 9 години

"Замъкът "Елмау" обаче е обграден с телена мрежа и няколко полицейски кордона."Ех тези западни "демократи" бе защо така се пазите от собствените ви хора,това ли са ви ценностите а?

2

Василев

преди 9 години

Русия ще бъде поканена въпреки всичко. Русия командва парада. Русия държи ножа и сиренето. Руся казва, кое е "да" и кое "не". Да живее великата Руска федерация! Очакваме покана за членство!

1

Анонимен

преди 9 години

Аууу, колко страшно става