77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен наци е слято название нацонал и социалис

76

Анонимен

преди 9 години

До циника сравнявайги по какво терор гулак освенциум Пълно срастване на държава и партия СЪЩИТЕ ЛОЗУНГИ КАКТО И ДА ГО ГЛЕДАМЕ ХИТЛЕР СИ Е КРАЙНА ЛЕВИЦА

75

Анонимен

преди 9 години

131, като ти чета мнението и ти следвам логиката, започвам да се чудя Козлодуй град ли е, или...

74

Той е

преди 9 години

До Анонимен Не,само бяха поизбити малко хора,едни любезни чичковци помолиха Янукович да си отиде, и да им даде властта,той им я даде с удоволствие,особено,когато снайперисти пообстреляха невинни хора!И случайно пак се оказа,че тия снайперисти са хора на "демократите", но пък, те са убивали демократично!И всичко това не е преврат,особено когато в Киев патрулират не полицаи,а паравоенни формирования като Десен сектор! Същите,дето разстреляха полицаи в източна Украйна,отказали да тръгнат срещу н

73

Анонимен

преди 9 години

Yanukovi4 izbyaga , za da vleze Rusia (edna otdavna podgotvena operacia) .

72

Анонимен

преди 9 години

то от нато информацията е една от най-достоверните,и другото което не разбирам е,когато сащ дават оръжие на порошенко това е висша форма на демокрация,а когато руснаците помагат на руснаци излиза че нарушават де що има международни закони.айде стига,тези вече хептен ни взеха за мезе.аман вече от демокрация......

71

Анонимен

преди 9 години

НСРП национал СОЦИАЛИСТИ4ЕСКА РАБОТНИ4ЕСКА партия на трудовия народ АЙДЕ НЯКОЙ ДА ОТРЕ4Е какъв е бил Фюрера

70

Анонимен

преди 9 години

Prevrati nema , ima pravilni reshenya .PRIMER : Chili - Pino4et .

69

Анонимен

преди 9 години

До циника Путин олигархия едър капитал Диктатура или поне само неговото мнение кажи друго да се допуска . Шувинизъм руското най добро другото гейско АКАНА ФАШИЗЪМ по твоята формулировка

68

Той е

преди 9 години

До Анонимен На тебе много неща ти "бягат", най-вече първите 7 години!

67

Чекист

преди 9 години

Одисей, пак силни думи майна... Пак диктатори, пак си на ясно с всичко, ква е пропагандата и т.н...Има само едно правилно мнение и това е твоето... :))

66

млад бандеровец

преди 9 години

И Мусолини е бил социалист като ***.

65

Той е

преди 9 години

До Rusko Прав си, не е фашистки преврат, а неонацистки, поправям се!

64

всеки знае

преди 9 години

Русия не само оръжие доставя на бунтовниците,а и бунтовници доставя....

63

Той е

преди 9 години

До Анонимен Не вярвам Русия да е щяла да подпише каквото и да било споразумение за Крим,ако и бяха казали,че ще правят преврати,ще тръгват да гонят етническите руснаци,и ще настаняват там американски бази, нали? Щом хунтата нарушава тия неща,що Русия да ги спазва - каквото повикало,това се е обадило!

62

Анонимен

преди 9 години

V4era selo Marinka e obstrelvano s artileria , imalo e tankova ataka .Ukraincite ne otstupvat nito santimetur .Prehvurleni sa podkrepleniq v raiona na Marinka I ruskia aggressor e sprqn .

61

Той е

преди 9 години

До АнонименОоо,извинявай,ама Лукойл отдавна не е руски,мажоритарни собственици са некви западняци или евреи,забравих точно кои!И що да не инвестира,руснаците не са взели насила Нефтохим,той им беше даден от върлия "демократ" Иван Костов,забрави ли?И на тебе да дават, ще откажеш ли?

60

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са мъже. А мъжете се бият до смърт, до последна капка кръв!!!

59

Той е

преди 9 години

До АнонименЧе той Крим си е руски,никога официално не е бил присъединяван към Украйна,кво ревеш?И пак казвам - Русия нямаше да си го вземе,ако не беше фашисткия преврат в Киев,имащ за цел да разчисти пътя за колонизация на изтока,и най-вече - ресурсите!Какво трябваше да правят руснаците - да стоят и гледат,как в Крим се настанява американска база,насочена срещу нея ли?Май,май,не си познал,нито ти,нито пък гейовете!

58

Odnoklassniki

преди 9 години

До Одисей 1Да бе , американците нямаха нищо общо и с преврата във Венецуела и отвличането на чавес , нямаха и общо в чили като докараха Пиночет , нямаха общо и в Еквадор и още не знам къде си !