47

Анонимен

преди 9 години

България е на второ място в Европа след Испания по количества на златни залежи, ако не знаете.

46

ot 46

преди 9 години

А цялата световна продукция на злато за 2015 е 2800 тона

45

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 45,доколко си наясно с въпросната концесия?

44

Анонимен

преди 9 години

Туй Дънди ще да е на Златев тогава щом тъй се дърпат пък Челопеч на Костов както и петрола уж бил на някакъв си Лук...

43

И аз

преди 9 години

Ако приказките на путлеровата златка са верни излиза че чистата печалба е 200 ТОНА злато. Което ми се чини малко невъзможно.........

42

Анонимен

преди 9 години

До Пешко........е много глупав въпрос бе Пешко....много...

41

Високи добиви

преди 9 години

Европейците отделят средно 40% от доходите си за жилищни разходи, показва проучване на RE/MAX. Данните представи в студиото на Сутрешния блок на телевизия България Он Ер регионалният директор на RE/MAX Bulgaria Нина Арнаудова. Данните показват, че максимумът на възможностите за разходи за жилищни нужди е достигнат и хората не биха отделили повече за жилище, отколкото заделят сега.Според Арнаудова българите, както и европейците държат да имат собствено жилище. 58% от гражданите на Европа живеят

40

Анонимен

преди 9 години

"Той хубаво мрънка все за златото ама странно що не обелва дума за милиардите които крие ЛукОйл с не плащането на данъци ?"Е само Волен ли може да дава предложения. Другите в парламента защо блеят? Защо те не предложат да се разследва ЛукОйл?Защото са готованци и страхливци.

39

Анонимен

преди 9 години

До вожда-мождаПитайте царя, той го направи ако непомните, а го избра простия българин, въпреки че българи са го изгонили, явно е имало причина, а го върна оная мутра-мин.председателя-агент буда

38

Аз

преди 9 години

Брей тоз волен, злато за 7 милиарда :D :D :D Че ний сме били Клондайк бре.

37

Анонимен

преди 9 години

И как тези ***,които са в платен отпуск четири години, ще подкрепят едно такова искане.Всеки договор подлежи на преразглеждане и актуализиране,но не и сключените в полза на САЩ и Канада.Не само трябва да се дерогира едностранно,сключеният концесионен договор,но и онези,които са го подписвали трябва незабавно да бъдат осъдени и да влязат в затвра за извършено престъпление срещу държавата.

36

Анонимен

преди 9 години

до 33 a ти кой си щом се дистанцираш от народа? агент? или някой от висшето съсловие?

35

***

преди 9 години

Той хубаво мрънка все за златото ама странно що не обелва дума за милиардите които крие ЛукОйл с не плащането на данъци ?

34

ВОИН АТАКИСТ

преди 9 години

До ПатриотКолега, днес по кое време ще дават двайсетте лева и пиците?

33

Анонимен

преди 9 години

"Защо Воленович предлага да се прекрати концесията, ами не предлага да бъде предоговорена? Пак ли защитава чужд интерес?"Ами защо Бойко не предложи да бъде предоговорена концесията? Защо Костов не предложи да бъде предоговорена концесията? Защо Станишев не предложи да бъде предоговорена концесията?Или те защитават чужд интерес?

32

до 31

преди 9 години

Защото в държавните фирми у нас има бордове на директорите, в които влизат партийни тикви от кол и въже. Които си нямат хал-хабер от дейноста на дружеството, но взимат по 20000 лева заплати. Защо не се постави този въпрос на разследване. За да се видят къде отиват парите от печелившите предприятия и колко отиват за управляващата партия.

31

Чиновник

преди 9 години

До вожда-мождаМного просто- българите още не сте стигнали това ниво на еволюцията, на което се намират хората, живеещи в белите държави. Затова, който и да ви управлява, все е зле. Целия ви народ е със средновековен манталитет.

30

Пешко

преди 9 години

Защо Воленович предлага да се прекрати концесията, ами не предлага да бъде предоговорена? Пак ли защитава чужд интерес?

29

вожда-можда

преди 9 години

"Как например ЧЕЗ е държавна фирма, а работи и извън Чехия, и то с печалба."И аз това се чудя! Нашата държава дава електроразпределението на чехска държавна компания, защото нашите винаги са на загуба. А ЧЕЗ вече не знам си колко години подред си е бая на печалба, независимо че ползва чехски специалисти, на които плаща по 200евро на час!Как се получава така, че нашите държавни предприятия винаги са на загуба, а като ги дадем на западни държавни компании, печалбата скача до небесата? Как?

28

Патриот

преди 9 години

Волен е единствената надежда за България!