39

300 милиона

преди 9 години

Американските войници стават все по-импотентни. Миналата година, само за Виагра, Пентагонът е платил 41 милиона долара. Общо са платени 84 милиона долара за лекарства срещу импотентност. От 2011 до сега, са разходвани около 300 милиона долара в битката срещу импотентността. Толкова струват 4 бойни самолета от тип Ф-35.

38

Анонимен

преди 9 години

41 Е и , кво от туй

37

учтива молба

преди 9 години

Владимир Путин учтиво помоли украинските войски да напуснат Крим и те сдадоха оръжията си и напуснаха. В Куев нова учтива молба ли чакат?

36

Анонимен

преди 9 години

36 Абсолютно си прав китаецо , направо е учудващо как страна богата толкова много на полезни изкопаеми , цялата Менделеева таблица е при тях а са толкова бедни , все още са развиваща се страна , явно народа им нещо не е като хората , нещо им куца Одисей 1

35

Анонимен

преди 9 години

Планираното прехвърляне на ракетни комплекси "Искандер-М" в Калининград до 2018 г. е отговор на агресивното настъпление на ФАЩ и ОТАН към руските граници.

34

(-_-)

преди 9 години

Одисей Пак почна с договорите.. Знаеш ли ти какво пише там, а? Украйна трябваше да спазва НЕУТРАЛИТЕТ.. Разбери вече, че истината рано или късно излиза на яве..

33

конституцията

преди 9 години

Крим, Донецк и Луганск ще се съобразяват с конституцията на Украйна, когато Обамата започне да се съобразява с конституцията на Германия и престане да подслушва Ангела Меркел!

32

Анонимен

преди 9 години

28 Няма такова нещо , Крим беше окупиран от руски спец части в условията на тази окупация беше инспириран въпросният Референдум , по същият начин аналогочно през 1940 Сталин анексира Литва Латвия и Естония , така прави и Хитлер 1938 с Австрия защищавайки южните германци . Трябва повечко да четете за ад се ограмотите по въпроса Одисей 1

31

zeus

преди 9 години

Одисей, много обичам извадени от контекста цитати, ето думите на Бисмарк: Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе.

30

точка 10.

преди 9 години

Както винаги Столтенберг лъже. Русия не участва в гражданската война във вече бивша Украйна. Русия няма войски в Украйна. Русия няма действия в Украйна. Точно обратното, с изпращането на 300 американски десантника в Украйна, Сащ грубо нарушават Минските споразумения. Точка 10. забранява присъствието на чужди войски и наемници на украинска територия.

29

Пешко

преди 9 години

Калининград винаги руски ли е бил?

28

Анонимен

преди 9 години

Тоя Столтенберг и той 100 % има нетрадиционна сексуална ориентация,иначе щеше да види шефското място в НАТО през крив к**,опа макарон , защото само такива еврюхите ги слагат на отговорни постове.

27

до 20

преди 9 години

Тогава Украйна беше Украинска ССР и управлението и беше в Москва. И ако беше останала в рамките на Русия, щеше и ракети да има. Не може хем с врага, хем с нашето оръжие. Но откъде да знае човек, как ще се развият нещата.

26

само за 48 часа

преди 9 години

Бившият Генерал инспектор на бундесвера и Председател на военния съвет на Нато, генерал Харалд Куят, заяви вчера, че ако Русия би искала, тя може да приключи войната във вече бивша Украйна, само за 48 часа.

25

Анонимен

преди 9 години

20 Точно така и не само в Будапеща 1994 , но и с Беловежкото споразумение от 1991 и с Договора за приятелство сключен лично от Путин се гарантира НЕЗАВИСИМОСТТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА , но както още Бисмарк е казвал договорите с руснаците не струват дори колкото хартията на която са написани . Одисей 1

24

(-_-)

преди 9 години

Не Русия присъединява Крим, а Крим се присъединява към Русия. Това е автономна република със собствен парламент. Имаше референдум и хората решиха. В противен случай щяха да са в състояние на гражданска война.. Дали сега не им е по-добре? А, Одисей?

23

искаме мир!

преди 9 години

Искаме мир, а не Нато!

22

zeus

преди 9 години

На референдума в Крим имаше много външни наблюдатели, не се сещам някой от тях да е докладвал за нередности. Резултата там беше предвидим, все пак етническите руснаци са мнозинство. Би ли ми дал доказателства, че референдума е бил манипулиран и изключи капса и спри да ми викаш в безсилието си!

21

някакъв си секретар

преди 9 години

Някой си Столтенберг се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!

20

псевдо-натовец

преди 9 години

Toзи клоун дали наистина смята че някой го слуша? Ама нали затова му плащат: "каза той в мозъчния тръст". Ха-ха-ха-ха, НАТО е САЩ. като се налудуват и оплетат достатъчно в лъжи и разходи и Европа ще си почине от тях. Мисля че прежалиха Украйна, загубите на Сорос станаха много, тръбата ще е празна, украинците разбират руски, а не английски...