11

abdul

преди 9 години

Кво го мислите, бе?! Направо вдигай с 500% и всички да са щастливи... майната и на икономиката, важното е да сме живи и здрави :-DБЕЗУМИЯ БЕЗУМИЯ БЕЗУМИЯ ОБХВАЩАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ?!

10

До 3

преди 9 години

В колко точно страни от Европа безработицата е 25%??? Ти сигурно си някой от тия шляещите се, които само коментират неща, от които си нямат НИКАКВА идея!

9

Митев

преди 9 години

" Не учат,не работят и не се квалифицират" Тогава защо да им вдигат заплатите, другарю Калфин? ПЛАЩА се за работа, квалификация и акъл. Тези лежат да гърба на мама и тате и точно такива пребиват майките си да им вземат пенсиите. ТЕ НЕ ТЪРСЯТ РАБОТА, А ЗАПЛАТА. Много се надявам това време да е минало."Който не работи не трабва да яде", Товариш!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Не ме убеждавайте, че хотелиерите ще фалират, ако плащат на млад, образован човек с два езика вместо 500, поне 1500 лева.

7

Асанчо

преди 9 години

И на мен бате,и на мен :))

6

Иван

преди 9 години

Работа има. Кандидат снахата на доган, реши че иска да е синоптичка и веднага се отвори работно място в Нова. Малката перука реши, че иска да е вратар и се оказа, че има свободна позиция. Търсете бе хора!

5

Анонимен

преди 9 години

Ми прав е , това се отнася и за държавните служители, и за частните фирми.Просто всички държат умишлено заплатите ниски, щото първо,така може, второ -защо да плащат повече, като може по-малко и за "бизнесмените" да остава повече, и трето, щото си разипахме икономиката, нищо не произвеждаме и няма нужда от работници.Ако се вдигнат поне двойно заплатите, хем иконимиката ще живне, хем хората ще получават достойни заплати и няма да бягат в чужбина.

4

счети

преди 9 години

Разходи на работодател:- данък рекет 50%- други данъци /евентуално/ 20%- лизинг на кола - 10 %- любовница - 5 %- кръчми, круизи и др. 10%- заплати и др. подлежащи на отлагане разходи - 5 %

3

Анонимен

преди 9 години

В цяла Европа забележете СЪЩО при младите безработицата е 25% но НИКОЙ не издигапризиви "Да вдигнем заплатите"Тези около Архара са такива закостенели ретро-КОМУНИСТИ че направо смърдят на покойници.

2

Анонимен

преди 9 години

На "...шляещите се млади: Трябват по-големи заплати!" !!!

1

Анонимен

преди 9 години

КАЛЪФин си мисли че живее още във времето на Тато и заплатите се определят от партията-майка.ДругарЮ ***, в пазарната икономика заплатите се определят от ТЪРСЕНЕ-ПРЕДЛАГАНЕ а непо КОМАНДНО-АДМИНИСТРАТИВЕН начин!!Компренде,камарад?!