37

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

Евросъюзът се изправи срещу руския газов звяр.АМИ ОТКАЗВАЙТЕ СЕ А НЕ ДА ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ПУТИН

36

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМосква е един от най-скъпите градове. За да живееш и работиш в Русия или Москва се иска първо виза, после разрешение за работа. Разрешение за работа се дава само след изпит за добро владеене на Руски. А ти миеш *** е Ню Йорк и никой не ти иска да знаеш английски.------От къде прецени че *** мия , да не ти е казала Ванга ?:)

35

фенистил гел

преди 9 години

Ох сърби ,събри СССР сега Нефтозавода ще стане фотоволтайк.

34

gog

преди 9 години

Нещо ми е много смешно - ЕС ще налага глоба на Руска (не ЕС) частна компания че продава газ на някаква цена на евро частна компания. Не разбирам нещо - има ли някой да помогне

33

Анонимен

преди 9 години

брей то ще излезне че в Масква повече от Ню Йорк получават :)Интересно що никой не хуква към Масква ?

32

кубанская столица

преди 9 години

Защо България посвещава толкова много внимание на Россия? Россия задължи нещо на България? Защо не говорите за живот в Габон, Занзибар, Папуасия? Право на ес е да се изправи срещу Газпром, право на Газпром да установи своите цени. Ако искате, ще купите, ако не искате , няма да купите. Право на избор ви остава на вас

31

Василев

преди 9 години

Русофилски *** дойде и вашето минало свършено време в България!!!

30

Анонимен

преди 9 години

Средна работна заплата за Русия по официални данни за 2015 е 42 хил рубли. Бензин - 36 рубли. Разходи за ток, отопление, наем, вода - около 3 хил рубли месечно за средно голямо жилище. Хляб - 40 рубли. Мляко - 60 рубли. Месо 80-100 рубли.

29

До Анонимен 15

преди 9 години

Когато кажеш А, трябва да кажеш и Б.Някаква еврокучка, която разбира от газ, газопреносни мрежи колкото аз от матрична алгебра, плещи глупости, обвинява "Газпром",плаши с иск за $10 млрд.Това услужливо се показва от нашата ТВ.Плаши Милер!Руснаците казаха в прав текст, че ФРГ купува евтин газ, за разлика от България.Причина - немците имат сериозно участие в строежа на Северен поток.А ние сме просто потребители.Лавров достъпно обяснява, че законите не важат със задна дата, а те имат договори от пр

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 74Откога ??? Сигурно откогато спряха лекарствата за раково болните ???

27

anonimen

преди 9 години

i kak se izpravi dokara evreiski kompanii da dup4at za 6istov gaz li

26

Анонимен

преди 9 години

Оправи си опорните точки ***, 250 евро е минималната в БГ :)...Минимална работна запалта в България - 340 лева = 170 евро.

25

нн

преди 9 години

Що за нахалство. Мина зимата и ЕС взема че се заяде с Газпром. Много са страшни. Хем нямат газ, хем са и нахални. Липса на логика, липса на мозък. Това е ЕС в момента. Все плачат за Русия, а не виждат себе си че са цъфнали и вързали. Голямо самочувствие, без яко покритие , това е ЕС. Дано не запалят третата световна.

24

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСредна заплата в Русия = 653 евр...Средна заплата в България = 250 евро.---------Оправи си опорните точки ***, 250 евро е минималната в БГ :)

23

Василев

преди 9 години

Руските енергийни корпорации враг номер едно на България!Агент Дъглас Хемпшън!ЦРУ!!!

22

Георги

преди 9 години

Руската Мечка дава много,НО българската Мутра прибира всичко.Това е истината за България.

21

сс

преди 9 години

Русия се управляв от мафиоти

20

до 44

преди 9 години

От зад розов ли сте?.

19

Анонимен

преди 9 години

*** и нейните пропагандистки глупости!!!"Европа се изправи" (сигурно преди това е била наведена някак си?).И как се изправи, като погази принципите на правото, налагайки с обратна сила свои решения.От пропагандистките писания на Днес БГ и *** излиза, че "Руският газов звяр" е дошъл насила в невинната Европа и е започнал насила да и помпа газ.Кагво нахалство и какво безобразие от страна на звяра - да осигуряват почти половината потребности на ЕU! Ми като не искат, има Китай, те искат газ.

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18Разбирам го - но с всички санкций запада стимулира развитието на вътрешния пазар, и това само помага на Русия да се оправи сама, така че падането на рублата може дори да помогне.