58

Правилно

преди 9 години

Правилно, даже посланиците на великите държави у нас научават български, само от тази партийка не искат. Значи не са за тук. Това е!

57

България

преди 9 години

България, официален език БЪЛГАРСКИ, официален език е държавните учреждения БЪЛГАРСКИ, а който не го е научил и трябва да му се говори на друг език значи не се чувства БЪЛГАРИН. Какво повече да се каже за тази ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА партия.

56

до Шоп

преди 9 години

Ти преди малко не каза ли, че се гордееш, че съществува партия като ДПС?

55

Шоп

преди 9 години

Доколкото разбирам, областният управител е бил от петата колона на Орешарски. Пореден руски опит да се посее гражданска война в България. Първо избийте русофилите и нещата ще си дойдат на място.

54

Анонимен

преди 9 години

Единствено съседни Турция ни желае целостта. Всичко друго около нас - копнее за земите ни. Ама вие това не можета даже да го осъзнаете, понеже е въпрос на сиво вещество, знания и опознаване на въпроса изцяло. Смешни веселяци и за съжаление простокваши с енафски манталитет сме. Не виждаме по-далеч от носа си! Това, че биха ни разпокъсали за два дни, изобщо не го разбираме. Това съм наблюдавал във всички балкански страни, които съм посетил.Македония, Гърция, Сърбия, Румъния - все бленуат за това!

53

Анонимен

преди 9 години

Ако се чувстваше българин, нямаше да намериш нищо смущаващо в числото 681.

52

да

преди 9 години

Местанчо,разбрал си много правилно..да това е нашата страна

51

Анонимен

преди 9 години

Това ви казвам бе бавно развиващи! Преди да се трепите за кюрдите в Турция, мислете, че турците тук могат да искат същото - федерация и свобода. Опичайте си мозъка и не се бъркайте в това, което не разбирате! Понеже след Ньойския договор България е призната САМО и ЕДИНСТВЕНО ОТ ТУРЦИЯ, НАЧЕЛО НА КОЯТО Е АТАТЮРК. Други всички са никопали гроба. Сега продължавайте за роптаете а арменци и кюрди без да имате представа, какво е снатало или става по света! Бедни неграмотници!

50

Анонимен

преди 9 години

Разцъкват си топката с бАтака за мобилизация на електората

49

?!?

преди 9 години

Местане, с този акт ти се казва, че нарушаваш законна! А когато лишаваш една част от избирателите да чуват и разбират посланията ти за сметка на други който не говорят майчиния ти език. За тях не казвал ли, че те са чужд елемент за вас? Отвратителна ти е демагогията Местан, това твойто не ътябеа да става. Както да ги използваш, на обиден се прави на ощетен се прави на какъвто си искаш, няма да раздвляш Българската нация на майки и мюсюлмани.

48

Анонимен

преди 9 години

Местане, в петък очакваме ДПС да подкрепи признаването на арменския геноцид. Нали ДПС не била етническа турска партия, а българска и проевропейска, както ти самият многократно заявяваш. ;)Ако не го подкрепите, значи наистина сте чужди елементи.

47

аполион

преди 9 години

до.историка!?и кво предлагш да научиме турски ли????!!!!!!

46

Алис

преди 9 години

Какво значи на "майчин език"? Това значи, че никой българин, или евреин ,или арменец НЯМА ДА МОЖЕ да посети митингите на ДПС!Това означава сегрегация на турско-говорящата група и тотална липса на интеграция в обществото. Трябва да се сезира БХК за нарушаване правата на гражданите, които не знаят турски език и тяхното недопускане до митингите на ДПС, защото няма да разберат за какво се говори.

45

Анонимен

преди 9 години

Отчаяни шисъци на агент Павел... ***, ***, животно нагло!

44

TÜRKIYE EN

преди 9 години

До51Ама ти наистина ли си *** или се правиш на такъв. Кой ти е казал , че турция иска да се присъедини към евро съюза на Турция не и трябват съюзи които да и диктуват какво да прави както на бг. Турция е велика държава разберете го Турция е самостоятелна държава която се развива със страшни темпове вас за това ви боли затова плюете срещу турция и срещу турците защото не може дс ги стигнете

43

Ico

преди 9 години

Га управлява с Атака ни рива, ся ривеш...

42

Анонимен

преди 9 години

"С този акт ни се казва - това е нашата страна, вие сте чужди елементи"Така е, Бостане. Чужди елементи сте и трябва да сте благодарни, че ви търпим с цялата ви неимоверна наглост и подривната ви дейност срещу българския народ и държавата на всични нива.Жалко е, че с оглед на политическата ситуация в региона и света не можем да ви разкараме, пък било то и на цената на това да ви дадем една област (например Сакар) да си отидете там с *** и да се присъедините към Майката Туркията.

41

Историк

преди 9 години

Да ,трябва да се говори на български за да разбират и тези,които не могат да научат друг език .ХУБАВОТО Е ,ЧЕ ТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НА И-З-Ч-ЕЗ-В-А-НЕ !!!!!!!!!!!!!

40

Комунист - генерал

преди 9 години

Владимир Зидаров пак е преиграл, ще му дадем 1 милион лева да отиде на почивка в Константинопол!

39

до бат Яни

преди 9 години

бат Яни ние сме наследници на Траките и сме си взели обратно земята кояти вие сте завоювали от тях така че оди да си блъскаш чиниите в земята и да си пиеш узото и не се прай на отворен много да не поплуваш в мраморно море