115

Анонимен

преди 9 години

За посрещането им видях фанфари и ведро веещи се български знамена?

114

Анонимен

преди 9 години

Радвам се за България, един път да сме от правилната страна срещу агресора. Да живее НАТО и ЕС !!

113

4466

преди 9 години

БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ ВОЕННИ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ВИ МОЛЯТ ДА СТАНЕТЕ ПОВЕЧЕ И С НАША ПОМОЩ ДА ИЗРИТАМЕ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ ....АМИН

112

Факти

преди 9 години

60 000 хиляди Руснака са загинали за свободата на България! Дали и един натовски воиник ще загине за да защити България от чужд агресор?

111

Анонимен

преди 9 години

Смешния план на САЩ да обграждат Русия в комбинация със нашите продажни политици ще направи така че и ние заедно със щатите да изядем шамарите от руснаците. Жалко само за цивилния български народ който със нищо не е виновен ще има доста жертви и това го знам.

110

Анонимен

преди 9 години

Това се нарича ОКУПАЦИЯ

109

до китаец

преди 9 години

Ако си опънеш клепачите, ще приличаш повече на китаец, отколкото в момента. Китай и Русия подписаха договор за тясно съвместно сътрудничество. Твоята работа стана: гладна кокошка просо сънува.

108

истина

преди 9 години

НАЙ ХУБАВАТА НОВИНА КОЯТО СЪМ ЧЕЛ.. ДАНО РУСКИТЕ ВОЕННИ ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ДОБРОВОЛНО !!! НИЕ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СМЕ ГОТОВИ ДА УМРЕМ В ЗАЩИТА НА ,, АНГЛИЯ ,, И ,, САЩ ,, КАЗАХ

107

Китаец

преди 9 години

Ако Крим е руски, то Сибир си е китайски. Или ще го купим от бедните руснаци или просто ще си го вземем

106

до 219

преди 9 години

Няма нищо българско в кошниците на снимката. А тези *** само могат да предизвикат смях в Кремъл.

105

Аз

преди 9 години

Ей роби, ако не сте запознати, да ви кажа, че по този начин се започва военен конфликт и в последствие война ! Но това няма да ви попречи на мизерния живот и да си пиете ракията вечер ;)

104

Анонимен

преди 9 години

"Ученията Operation Atlantic Resolve на НАТО целят да демонстрират, че САЩ са ангажирани със сигурността на партньорите си в НАТО покрай напрежението от руските действия в Украйна и анексирането на Крим."Ученията Operation Atlantik Resolve на сатаНАТО целят да демонстрират, че САЩ са ангажирани да лъскат накърненото си его, след като Путин ги направи за смях пред цял свят, демонстрирайки нагледно колко са безпомощни срещу руската армия.

103

НАТО

преди 9 години

*** разполага нападателни оръжия в новозаграбения Крим, НАТО се укрепва усилено на изток за да знае джудженцето докъде може да пипа с алчните си ръчички.

102

Делегейшън

преди 9 години

На радващите се-дано се радвате като ви дойде повиквателното за войната.

101

Учителя

преди 9 години

До Анонимен"Американците долитат,а туристите отлитат." По-добре, не са ми приятни руски мутри да се правят на важни и да вдигат аларма

100

До 202

преди 9 години

Американски гъзолизецо, не е важно дали Путин е това или онова, ти кажи за косматия *** на примата в САЩ дето явно искаш да го цункаш. Предполагам, много ти харесва, като ти чета надъханите коментари.Не знам дали знаеш, но се обмисля да му се направи дърво, по което да слиза от Air Force 1. Оказа се, че като слиза по стълба, са подхлъзва и пада, а от клон наклон му е някак естествено...

99

Анонимен

преди 9 години

Вьн НАТО от България! Искаме мир!

98

Анонимен

преди 9 години

МНОГО ДОБРЕ,, НЯМА НИЩО ПО ХУБАВО В БЪЛГАРИЯ ДА СА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ .. КОГАТО БЯХА РУСКИТЕ ВОЕННИ ,, НЕ ЧЕ ТЕ СА СИ ТРЪГНАЛИ ,, КАК БЕШЕ ???

97

Фанети Мазакура

преди 9 години

Кучетата си лаят- кервана си върви.Който иска руски танкове, да си ходи в Русия. Тук никога вече няма да види такива.

96

Анонимен

преди 9 години

Историята не се повтаря сама, повтарят я. Къде се скриха европейските фашисти след Втората световна война?Следва ново настъпление.Само *** може да противоречи на това.Вече долупишещите забравиха за Сирия, за африканските революции, за Украйна, защото нещата си застанаха на мястото-агресия срещу Русия.Нямаше нужда да ни занимават с това колко е висок Путин, къде го боли и прочее.България е продадена от шепа ненаяждащи се политици.Договорите с НАТО ги е сключил вездесъщият Калфин.