209

Членска карта №7

преди 9 години

До от ИталияКато искаш плюсове, бягай в Дневник! Там норман ганц ще ти сложи 155 плюса одма!

208

Членска карта №7

преди 9 години

До от ЮАРАз от руското посолство, дори преди 30 години, дума не съм чул! А днес, колчем си отвориш телевизора, рискуваш да попаднеш я на френския, я на американския посланик... В най-добрия случай на Веско и Кузман!!!

207

Членска карта №7

преди 9 години

До КуКуМи нъл това разправям с моята глупава глава окичена с ***. Оставете ги! Радвайте се на живота, яжте на корем, сега ви се е паднало!

206

от ЮАР

преди 9 години

Близостта с Русия е главната причина за мизерията в България - 25 години преход без промени в съдебна система и с тотално непроменени соц. институции, с назначени от КГБ-ДС капиталисти, със 100%-ов руски контрол на течните горива, с КГБ агентура до най-висшия ешелон на властта на къса каишка от руското посолство - ето защо е мизерията в България. Единствено членството в Европа не дава възможност да се превърнем съвсем в руска ***! За да има просперитет - пълно скъсване с Русия!

205

Членска карта №7

преди 9 години

До от ЮАРПредпочитам Мерцедес, не отричам! Но на колко човека по света можете да осигурите Мерцедес, или поне по трюфел на ден!?? Без мерцедес хората са преживели 10 000 години... Ще преживеем още толкова. А вие, като сте избягали и сте щастливи там, какво правите в нашия форум! Общувате с равните вам, оставете ни нас лузърите!

204

КуКу

преди 9 години

Тия облъчени руснаци скоро няма да се оправят! Ако *** си гледа неговите работи и не завзема чужди територии, никой няма да се занимава с вас бе ***! Притрябвало им е на западняците да си развалят рахатлъка!Промити мозъци!

203

Членска карта №7

преди 9 години

до 403Как да ти го обясня без да пиша с главни букви! Ако това сравнение на заплатите беше определящо за бъдещето, нямаше да наблюдаваме краварската истерия ширеща се днес. Защо просто не оставите хората с мизерните им заплати да измрат без Макдоналд и Кака Кола, вместо да се навирате под юрганите им и да им обяснявате накъде да обърнат жените си... А на някой дори да пробутвате и жени от същия пол. Нещо не се вързва. Щастливи, богати, пък ги влече чуждото!???

202

от ЮАР

преди 9 години

Истински русофил предпочита Москвич пред Мерцедес, изходни визи пред свободното движение, опашки за продукти пред шопинг мол, влак пред личен автомобил, предпочита колхоза пред нормалното земевладение, предпочита да се скрие сред колектива, отколкото да се напъва като индивид, иска равенство, понеже го мързи и най-лошото - иска всички да са като него. А пък аз (и 2 милиона българи) сме теглили една майна на болшевики, русофили и пр. *** и искаме и имаме нормален живот. От вас избягахме!

201

Членска карта №7

преди 9 години

До от ЮАРВеске, така ли ти изглеждат нещата!Тепърва ще се броим! А и тези да речем 20% за които си готова да признаеш, ако ги разгледаме, какво ще се получи... от 6 000 000 вадим около 2 000 000 хора, които нямат българско самосъзнание(не говоря за НПО) и се получава че една трета от българите не са ви по угода. Как смятате да я карате с тази дива омраза!??

200

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяха САЩ ,над кремъл щеше да стои пречупеният кръст. Русия тябва да приема янките като освободители...даже на два пъти са освободени, един път от Хитлер и един път от ленинската идеология !

199

Членска карта №7

преди 9 години

до 394Всеки си има гъдел! Кой му е кеф да се напие с приятели, кой му е кеф да стои самотен над най-новата джаджа на Епъл... Все хора, все с кусури.... А и и *** лесно, като не ти харесват съседите, не ходи у тях... Стой си в къщи с айфона!

198

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS приятелче,нямам време,но не съм казал,че пиша от америка първо.Второ,можем да си говорим някой път на спокойствие.Кока Кола е компанията и 3 години съм бил там,а не в БГ.....СЕГА ДОВОЛЕН ЛИ СИ?

197

от ЮАР

преди 9 години

До Анонимен-385В България днес не повече от 20% подкрепят Русия. Истината вече я знаем - Русия създаде фалшивата македония, провали Цариградската Конференция 1877. Затова вместо 210 хил. кв. км. сега сме 110 хил.кв.км. Заради Русия губим завинаги Македония, Зап. Покрайнини, Сев. Добруджа. Окупаторите от ссср изнасят, открадват завинаги ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН АРХИВ НА БЪЛГАРИЯ! Под руски ботуш се налага идиотския болшевизъм за 45 години. После прехода се прави от КГБ-ДС с присъща мизерия. ДОЛУ РУСИЯ!!

196

Членска карта №7

преди 9 години

Пак правилни цифри с грешни изводи!Никакво пропаганда не може да заблуди мислещите хора. За краварите е време да разберат, че последните 25 години в които дерибействаха по света приключват... Бавно но сигурно. А до къде ще стигнат нещата е трудно да се предвиди, но най-очевидното е свиването на доларът в рамките на самите САЩ.

195

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен395Ти не си в Америка, защото ми пожелаваш хубав ден, а сега тук е тъмна нощ :)

194

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До пак от менТи ако си работил 7 години за американска компания, сега няма да говориш така.Така, че тия ги говори на някой друг. И пак не ми отговори, коя е компанията ,и къде си работил ?

193

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS мога,но отивам на една от трите ми работи,иначе с удоволствие...ако не се обиждаме разбира се,което и очаквам

192

Анонимен

преди 9 години

Руската *** е племе което силно се влияе от цената на водката и режима на диктаторите

191

пак от мен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS...освен това аз,както и целият ни народ вече над 20 години изпитваме ''благинките''от побратимяването ни с УСАТО....АЙДе лек ден!

190

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен390Къде това , тук в Америка ли ?Коя компания ?